SteelSeries Aerox 3 Wireless 18000 Dpı Ultra Hafif Gaming Mouse Siyah

1.349 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SteelSeries Aerox 3 Wireless 18000 Dpı Ultra Hafif Gaming Mouse Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 15000 Dpi ve üstü
  • Buton Sayısı 6
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Beden Tek Ebat
  • HDMI Yok
  • Tuş Düzeni Q Klavye
Geri Bildirim Ver

Steelseries Aerox 3 Wireless 18000 DPI Ultra Hafif Gaming Mouse Siyah

Oyunseverler için bilgisayar oyunları esnasında klasik mouselar yerine oyuncular için özel olarak tasarlanan modeller tercih edilir. Steelseries Aerox 3 Wireless mouse kablosuz olduğu için rahat bir kullanım sunar. Steelseries Aerox 3 Wireless kablosuz oyuncu faresi oyuncuların kullanım sırasında zorlanmaması için 66 g ultra hafif olarak tasarlanır. Ayrıca oyun oynamak için özel olarak dizayn edilen ergonomik tasarımı ile uzun süreli kullanımlarda konfor sağlar. Ürün, siyah renge sahip özgün delikli dış kasa tasarımı ve azaltılan ağır elektronik bileşenler kullanılarak üstün biçimde hafif yapı için hassas bir mühendislikle tasarlanır. Steelseries Aerox 3 Wireless fare 200 saat pil ömrü ile kesintisiz oyun deneyimi sunar. Ayrıca ürünün değişen renkli LED ışıklı tasarımı oldukça estetik bir görünüme sahiptir.

  • Ultra hafif
  • Işık hızında hareket
  • Kablosuz fare

Dayanıklı Steelseries Aerox 3 Wireless Gaming Mouse

Dayanıklı Steelseries Aerox 3 Wireless Gaming Mouse

Steelseries Aerox 3 Wireless 18000 DPI ultra hafif gaming mouse siyah 153.02.1.SSM62604 suya, toza ve diğer dış etkenlere karşı dayanıklılık gösterebilmesi için AquaBarrier teknolojisi kullanılarak dizayn edilir. İç kısmında yer alan devreler dıştan gelebilecek hasarlardan korunacak şekilde tasarlanan Steelseries Aerox 3 Wireless gaming mouse dayanıklı bir oyuncu faresi olarak bilinir. Ürünün üstün performanslı koruma bariyeri sayesinde su, toz, kir ve yağ gibi kirleticilere karşı direnç gösteren Aerox 3 Wireless, IP54 derecesi alan bir fare modelidir. Farenin ultra hafif tasarımı kullanım esnasında konfor oluşturur. Ürünün sağlam yapıya sahip dış kasası 18 g ağırlığındadır. Bu hızlı ve kaliteli ürün, yeni nesil altın mikro IP54 anahtarlar ile 80 milyon tıklama değerine sahiptir ve zorlu koşullarda bile kusursuz tıklama olanağı sağlar.

Kablosuz Steelseries Aerox 3 Wireless Gaming Mouse

Kablosuz Steelseries Aerox 3 Wireless Gaming Mouse

Steelseries Aerox 3 Wireless 18000 DPI ultra hafif gaming mouse siyah rengi ile şık bir tasarıma sahiptir. Kullanım esnasında değişen LED ışıklar eğlenceli bir deneyim sunar. Farenin donanımında kullanılan Quantum 2.0 teknolojisi kablosuz özelliği ile sabit ve güvenilir veri iletimi sağlar. Steelseries Aerox 3 kablosuz hızlı veri iletimini yaparken düşük enerji tüketimi sunar. Bu fare ile oyunlarda hızlı kaydırma hareketleri yapılabilir. Bir diğer kablosuz bağlanma şekli olarak ultra düşük gecikmeli oyun sınıfı 2,4 GHz kullanılabilir. Hassas kablosuz takip için geliştirilen TrueMove Air sensör ile oyun içerisinde istenildiği gibi hareket edilebilir. Dahili ve harici tüm parçalar dayanıklılık ve rahatlık sağlamak için dikkatle oluşturulur. Steelseries Aerox 3 Wireless 18000 DPI ultra hafif gaming mouse siyah yorumları ile müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Steelseries Aerox 3 Wireless Gaming Mouse Fiyatları

Steelseries Aerox 3 Wireless Gaming Mouse Fiyatları

Aerox 3 Wireless Steelseries markası tarafından özenle tasarlanan kaliteli ve ergonomik bir fare modelidir. 200 saat pil ömrüne sahip olan kaliteli model, optimize güç tüketimi için özel olarak geliştirilir. Kablosuz özellikteki mouse performans kaybı olmadan aralıksız 200 saat kullanım imkanı sunar. Farenin 15 dakikalık hızlı şarj özelliği ile 40 saatin üzerinde kullanım mümkündür. Yüksek performanslı piksellerle TrueMove Air optik oyun sensörü, müşteriler için özel olarak tasarlanır. Steelseries Aerox 3 Wireless fiyat seçenekleri ile ön plana çıkar. Ürün değerlendirmeleri, bu model hakkında detaylı bilgi sunar. Steelseries Aerox 3 Wireless 18000 DPI ultra hafif gaming mouse siyah fiyatları ürünün tüm teknik özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de bu oyuncu faresine Trendyol’un avantajlı fiyat seçenekleri ve güvenilir alışveriş deneyimi ile sahip olabilirsiniz.