SteelSeries Rival 5 Rgb Optik Gaming Oyuncu Mouse

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
1.689 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.867,74 TL

Ürün Bilgileri

SteelSeries Rival 5 Rgb Optik Gaming Oyuncu Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyuncu mouseları RGB ışıklandırmaları, yüksek hassasiyeti ve kaygan yapısı gibi önemli özelliklere sahiptir. SteelSeries Rival 6, oyuncular için unutulmaz bir performans sunar.
  • SteelSeries Rival 5 yalnızca 85 gram ağırlığı sayesinde son derece hafiftir ve kolayca hareket ettirilir.
  • Işıklı mouselar 16.8 milyonluk renk gamıyla sonsuz renk tonunda aydınlatır.
  • Kablolu oyuncu mouse isteğe göre Wireless teknolojisi sayesinde bilgisayara kablosuz olarak da bağlanır.
  • SteelSeries Rival 5 Wireless mouse üzerinde 9 adet programlandırılabilir tuş vardır. Böylece tuşlara kısayol atayarak daha verimli bir kullanım elde edilir.
  • SteelSeries Rival 5 RGB ışıklandırmaları uygulama üzerinden özelleştirilerek ayarlanır.
  • SteelSeries Rival 5 mouse 80 milyon tıklama sağlayabilecek şekilde üretilir ve dolayısıyla uzun vadeli bir kullanım ömrüne sahiptir.
  • SteelSeries Rival 5 gaming mouse tüm oyunlarda profesyonel bir kullanımın yanı sıra pratik bir kullanım sunar.
  • SteelSeries optik oyuncu mouse mikrofiber örgü tasarımına sahip kablosu kopmaya karşı dirençlidir.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 15000 Dpi ve üstü
  • Buton Sayısı 9
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Steelseries Rival 5 RGB Optik Gaming Oyuncu Mouse

Bilgisayar oyunlarını tutkulu oynayan oyuncular için üretilen Steelseries Rival 5 RGB optik gaming oyuncu mouse, hız gerektiren oyunlarda sergilediği üstün performans ile tam not alır. TrueMove Air hassas optik oyun sensörü, tüm hızlı oyunlarla uyumlu gerçeğe birebir izleme özelliğine sahiptir. Pratik ve hızlı şekilde işlem yapabilmeniz için Steelseries Rival 5 gaming mouse modeli, yan kısımlarına yerleştirilen 5 düğme de dahil olmak üzere toplam 9 adet ergonomik düğmeye sahiptir. Programlanabilir özellikte olan bu 9 düğme, çift tıklamalara karşı korumalı şekilde üretilir. Oyun esnasında yaşanabilecek aksiliklerin önüne geçen bu özelliği ile oyuncular tarafından beğeni toplar. Siz de Steelseries Rival 5 RGB ile profesyonel oyunculara taş çıkaran bir performans sergileyebilirsiniz.

  • Hassas optik sensörü
  • 16,8 milyon renkli aydınlatma
  • 9 programlanabilir düğme

Beğeni Toplayan Steelseries Rival 5 RGB Özellikleri

Beğeni Toplayan Steelseries Rival 5 RGB Özellikleri

Oynadığınız bütün oyunlarda kontrolün tamamen sizde olmasını sağlayan Steelseries Rival 5 RGB gaming mouse üstün özellikleri ile tercih sebebidir. Yalnızca 85 gram ağırlığıyla konforlu kullanım imkanı sunan Rival 5, 80 milyon tıklama sağlayacak şekilde dayanıklı üretilir. Birbirinden göz alıcı 16.8 milyon canlı renkten oluşan 10 farklı bölge, PrismSync aydınlatma sayesinde parlak ve göz alıcı hale gelir. Yeni nesil altın mikro IP54 anahtarlarıyla çok yönlü bir oyuncu faresi olan bu göz alıcı ürün sayesinde oyun hakimiyetini elinizde tutabilirsiniz. Ürünün şimşek hızında tepki vermesi için tasarlanmış hızlı hareketli geçiş anahtarı ve diğer 9 programlanabilir düğmesi oyununuza uyacak şekilde özelleştirilebilir. Rival 5 Steelseries’in kısayol haline getirilebilen her bir düğmesini kendi kullanım şeklinize göre ayarlayabilir, çok hızlı bir oyun için yan kısımda bulunan 5 düğmeli paneli kullanabilirsiniz.

Olumlu İçerikleriyle Rival 5 Steelseries Yorumları

Olumlu İçerikleriyle Rival 5 Steelseries Yorumları

Her türlü oyuna hükmetmenizi sağlayan Steelseries Rival 5 RGB optik gaming oyuncu mouse yorumları ile üstün performansını gözler önüne serer. Hız seven oyuncuları tatmin edici özelliklerle donatılan farenin yan paneli, hızlı ve verimli oyun içi hareketler için geçiş anahtarı içeren pratik başparmak hareketi için tasarlanır. Oyun sırasında rekabet edilemez eylemler yapmanıza olanak tanıyan model; 18.000 CPI, 400 IPS, 40 G hızlanma, açılı düşmeler ve eğik çarpmalar esnasında izlenmeyi önleyici şekilde tasarlanır. Steelseries Rival Optical mouse ile bir seferde saatlerce yorulmadan oyun oynayabilirsiniz. Elinizin tam kavramasını sağlayan ve parmaklarınızı yormayan mühendislik harikası tasarımı ve kişisel olarak kısayol haline getirilebilir düğmeleri sayesinde konforu yaşayabilirsiniz. Birinci sınıf oyun deneyimi sunan Steelseries Rival 5 RGB optik oyuncu mouse sayesinde arkadaşlarınıza fark atarak eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Steelseries Rival 5 RGB Optik Oyuncu Mouse Fiyatları

Steelseries Rival 5 RGB Optik Oyuncu Mouse Fiyatları

Özellikle seri olmayı gerektiren oyunlar oynarken farenin elinize konforlu bir şekilde oturmasının yanı sıra hızlı kaydırma hareketleri yapabilmek de oldukça önemlidir. Rival 5 mouse yumuşak mikrofiber örgü tasarımlı kablosu sayesinde minimum düzeyde sürtünme ve maksimum düzeyde hafiflik sağlar. Milyonlarca renk ve efekt arasından seçim yapmanıza olanak tanıyan Steelseries Rival 5 RGB optik gaming oyuncu mouse fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kusursuz bir oyun keyfi ve konforlu kullanım imkanı için tercih edilen bu fonksiyonel ürünün USB-C kablo uzunluğu 2 metredir. Şık siyah renkli mat kaplamasıyla her zevke hitap eden Steelseries Rival 5 RGB optik gaming oyuncu mouse kullananlar ürünün performansından memnun kalır. Özelleştirilebilen 10-Zone RGB ışıklarıyla kişisel zevklere göre uyarlanabilen oyuncu mouse modeline Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.