SteelSeries Rival 300S Trumove 7200CPI Omron Switch RGB Aydınlatma Optik Oyuncu Mouse SSM62488

220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SteelSeries Rival 300S Trumove 7200CPI Omron Switch RGB Aydınlatma Optik Oyuncu Mouse SSM62488

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 98 gram ağırlığa sahip gaming mouse ile oyun kontrol mekanizması oldukça gelişmiştir. Hafifliği sayesinde rahat bir şekilde kontrol sağlamak mümkün olur.
  • Soft touch black malzemesi ile yapılan kablolu mouse kullanımı kolaydır ve malzeme sağlam bir yapıya sahiptir.
  • Steelseries Rival 300S, 1,8 metre kablo uzunluğuna sahip bir modeldir.
  • 140.4 mm genişliğe sahip siyah mouse ile avuç içi veya pençe tutuşu sağlanır. Özellikle oyun sırasında rahat ve ergonomik bir tutuş sağlar.
  • 6 tuşlu mouse, optik sensörü 7200 CPI, 240 IPS ve 30g ivmelenme hızına sahiptir.
  • 5000 DPI mouse, 20 milyon tıklama garantili Omron anahtarlarla güçlenen sağ ve sol mouse tuşları yıllarca aynı hissiyatta tıklama vadederek rekabetçi oyunların taleplerini karşılar.
  • Steelseries Rival 300S mouse, her iki yanında bulunan dayanıklı doku, fareyi en iyi şekilde kavramanıza yardımcı olur.
  • 1 bölgeli, 2 alanlı ışıklandırmayla birçok aydınlatma seçeneklerini ve kişiselleştirme ayarlarınızı yapılandırabilirsiniz.
  • CPI ayarlarınızı doğrudan mouse bilgisini kaydederek, yazılım olmadan etkinliklerde ve turnuvalarda o ayarlarınızı kullanabilirsiniz.
  • Hafif ve ultra dayanıklı malzemeler mouse'un ağırlığını 98 grama kadar inmesini sağlayarak daha hızlı ve daha doğal hareketlere imkan tanır. Bu da oyun esnasında kolay kontrol etmenize yardımcı özellikleri bir arada sunar.

Ürün Özellikleri

  • Buton Sayısı 6
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Rival 300S Trumove 7200CPI Omron Switch RGB Aydınlatma Optik Oyuncu Mouse

Steelseries Rival 300S Trumove 7200CPI, oyun deneyiminizi geliştirmek için kullanıcılara 6 programlanabilir tuş takımı, ergonomik tasarım ve RGB aydınlatma desteği sunar. Mouse, aktarım işlemi sırasında veri kaybını veya bağlantı noktası bağlantı sorunlarını önleyen yerleşik bir bellek çözümü ile gelir. Düşük gecikme süresi ve daha yüksek hassasiyet sağlayan omron anahtarlar sayesinde üstün performans gösterir.

 
  • Çok renkli aydınlatma
  • TrueMove1 Optik Sensör
  • 20 Milyon Tıklama Garantili

SteelSeries Rival 300S Oyuncu Mouse Özellikleri

SteelSeries Rival 300S Oyuncu Mouse Özellikleri

Steelseries Rival 300S Trumove 7200CPI özellikleri ile ön plana çıkan ve oyuncular için üstün bir performans ve kullanım kolaylığı sunan bir oyuncu mousedur. Mouse, 7200CPI Trumove sensörü ve 20 milyon tıklama ömrünü garantileyen omron anahtarları ile donatılmıştır. SteelSeries Rival 300S, en yeni ve en gelişmiş optik motora sahiptir. Kablosuz 2.4GHz DPI anahtarına sahiptir ve kullanıcıların benzersiz bir deneyim için hassasiyeti anında ayarlamasına olanak tanır. Fare 8 yönlü trackball, 5 yönlü kaydırma tekerleği veya 4 yönlü tiltwheel olarak ayarlanabilir. İç tasarım, uzun oyun oturumları için hafif ve rahat olacak şekilde tasarlanmıştır. Rival 300S, keskin ve hassas kontrol sağlamak için 7200 CPI'ya kadar çözünürlükte bir optik sensör, SteelSeries'in TrueMove3 1-1 takip teknolojisine ve hızlı hareketlerin hassas kontrolü için omron anahtarına sahiptir. RGB aydınlatma, klavye ve mouse arasında uyumlu renkleri ayarlamanıza olanak tanır ve oyuncu deneyimini arttırır.

 

SteelSeries Rival 300S Oyuncu Mouse Kullanımı

SteelSeries Rival 300S Oyuncu Mouse Özellikleri

Steelseries Rival 300S Trumove 7200CPI kullananlar tarafından oldukça olumlu yorumlar alır. Düşük gecikme süresi ve daha yüksek hassasiyet sağlayan yüksek hassasiyetli omron anahtarı ve yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Sorunsuz ve tutarlı performans sunar. Tuş takımı, birincil kullanımınız için optimize edilmiş 6 düğme ile oyuncular için ergonomik olarak tasarlanmıştır. Hafif tasarımıyla bu ürünü istediğiniz yere götürebilirsiniz. SteelSeries Rival 300S Trumove 7200CPI Omron Switch RGB Aydınlatma Optik Oyuncu Mouse, deneyimli oyuncular için uygun bir seçenektir. Profesyonel oyuncular için özelleştirilebilir hareket kontrolü ve üstün çevrimiçi performans sağlayan gelişmiş özellikleri ile dikkat çeker. Mouse, kullanıcıların, maksimum ölçüde rahat ve konforlu bir oyun deneyimi yaşamalarını sağlamak için kolayca ayarlanabilen kullanıcı dostu yüksek çözünürlüklü optik sensörler ile donatılmıştır. Mouse, kullanım kolaylığı sunan ergonomik bir tasarıma sahiptir ve 7200DPI sürücüsüyle keskin ve doğru tarama sağlar. Steelseries Rival 300S Trumove 7200CPI yorum bölümüne göz atarak kullanıcı deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

 

SteelSeries Rival 300S Oyuncu Mouse Fiyatı

SteelSeries Rival 300S Oyuncu Mouse Fiyatı

Steelseries Rival 300S Trumove 7200CPI fiyat performans dengesi ile ön plana çıkar. SteelSeries Rival 300S Trumove Optik Oyuncu Mouse kullanımı çok basit ve kullanıcı dostudur. Kontrol düğmesi ile mouse'un sensörünü ayarlayabilir, hareketleri hızlandırabilir ya da yavaşlatılabilir. Ayrıca, kullanıcı profilleri oluşturarak kolay bir şekilde ayarlar kaydedilebilir. Trumove optik sensörü, oyuncular için üstün performans sunar. Kablosuz kullanım için düşük gecikme ve 2,4 GHz kablolu bağlantı için 1 ms gecikme süresi ile profesyonel oyuncular için mükemmel bir seçimdir. RGB aydınlatma, oyuncuya kişiselleştirilebilir bir görünüm sağlar. Oyuncu için özelleştirilebilir düğmeler, kolay ve hızlı komut vermeyi sağlar. Uzun pil ömrü ve düşük güç tüketimi sayesinde sorunsuz kullanım imkanı tanır. Kullanıcılar, mouse'un kolay kurulumu, parmaklarının rahatlıkla içine oturması ve hassas kontrolleri hakkında olumlu yorumlar alır. Siz de kullanımda kullanıcılarına oldukça fazla avantaj sağlayan bu ürünü Trendyol’dan tek tıkla satın alabilirsiniz.