Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml

266 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇAVDAR TİCARET Satıcı Ünvanı: MERVE BENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1539440817200001 Vergi Kimlik Numarası: 2310770946
    Bu ürün ÇAVDAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sterimar deniz suyu burun spreyi 100 ml
  • Ürün özellikleri:
  • Sterimar deniz suyu burun spreyi 100 ml
Geri Bildirim Ver

Sterimar DHY-145307207 100 ml Deniz Suyu Burun Spreyi

Sterimar deniz suyu burun spreyi 100 ml, doğal bir yapıya sahiptir. Ürün, sağlık alanında sıklıkla kullanılır. Fakat Sterimar deniz suyu 100 ml yetişkin burun spreyinin ilaç olmadığını da unutmamak gerekir. Söz konusu ürünü hastayken ya da alerjik reaksiyonlar sırasında burun tıkanıklığını gidermek için kullanabilirsiniz. Sıvı, doğal olarak Fransa'daki Cancale körfezinden çekilen suyun filtrelenmesi ile elde edilir. Doğal deniz suyu çözeltisi olan bu ürün, izotonik solüsyon olarak da geçer. Bunun anlamı ise sıvının insan hücreleri ile benzer seviyelerde tuz konsantrasyonu içermesidir. Böylece ürün, uygulandığı bölgede zararlı oluşumlara yol açmaz. Sterimar deniz suyu 100 ml yetişkin burun spreyi, doğal içeriğiyle rahat ve ferah bir solunum imkânı için kullanılabilir.

  • Ölçü: 100 ml
  • Sıkım adedi: 300
  • Tür: İzotonik solüsyon

Sterimar 100 ml Deniz Suyu Burun Spreyi Özellikleri

Sterimar 100 ml Deniz Suyu Burun Spreyi Özellikleri

Sterimar yetişkin deniz suyu burun spreyi 100 ml, oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürünün içerisinde bulunan sıvı, vücut hücreleriyle uyumluluk gösterir. Deniz suyunda bulunan mineraller, bedendeki su-tuz dengesini sağlamak için önemli bir yere sahiptir. Sıvıda eser miktarlarda bakır, manganez, sülfür, çinko ve magnezyum gibi elementler bulunur. Ürün, sinüzit ve kronik rinosinüzitin semptomatik tedavisinde kullanılır. Sterimar deniz suyu 100 ml yetişkin burun spreyi, çeşitli nedenlerle oluşan tıkanıklık üzerinde de rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Enfeksiyon nedeniyle oluşan ödemi azaltarak daha rahat nefes almanızı sağlar. Burun tıkanıklığını açan deniz suyu, rahat bir uyku için faydalı olabilir. Ürünün doğal ve bol mineralli yapısı sayesinde sinüs kanallarında biriken mukus yumuşar. Bakteri ve virüsler de bu yolla çok daha verimli bir şekilde dışarı atılır.

Sterimar 100 ml Deniz Suyu Burun Spreyini Kimler Kullanabilir?

Sterimar deniz suyu burun spreyi, oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Bu ürünün yetişkinler tarafından kullanılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Sıvının doğal yapısı bağımlılığa ya da yara oluşumuna neden olmaz. Sterimar deniz suyu 100 ml yetişkin burun spreyi, çocuklarda ise yalnızca 3 yaştan itibaren kullanılabilir. Bunun nedeni ise belirtilen yaş grubunun altındaki çocukların burun kanallarının henüz gelişim aşamasında olmasıdır. Dolayısıyla 3 yaş altındaki çocukların ürünü kullanması sıvı ya da sprey şiddeti gibi çeşitli nedenlerle sağlığı olumsuz etkileyebilir. Sterimar deniz suyu, yetişkinlerde günlük kullanıma uygundur. Bunun için de izlenmesi gereken bir kural mevcuttur. Sterimar deniz suyu 100 ml yetişkin burun spreyini her deliğe günde 2-6 defa sıkabilirsiniz. Ürünün bir şişesi tam 300 adet püskürtme sağlamasıyla oldukça ekonomiktir.

Sterimar 100 ml Deniz Suyu Burun Spreyi Nasıl Kullanılır?

Sterimar deniz suyu 100 ml yetişkin burun spreyinin kullanım aşamaları oldukça pratiktir. Üründen yararlanmaya başlamadan önce sağlık açısından doktorunuza başvurabilirsiniz. Böylece alerji ya da daha farklı bir sorun olmadan spreyi rahatça kullanabileceğinizden emin olursunuz. Doğal deniz suyunu burnunuzun her iki deliğine de sırayla sıkarak kullanmanız mümkündür. Ürünün içilerek tüketilmesi önerilmez. Sterimar deniz suyu 100 ml yetişkin burun spreyinin özel başlığı ve sıkma mekanizması, insan anatomisiyle uyumludur. Ürün, burun yapısına uygun silindirik şişesi sayesinde sıvıyı uygularken kavrama sorununu ortadan kaldırır. Tüm bunlara ek olarak ürünün sıkma şiddeti de kullanıcıyı rahatsız etmeyecek düzeydedir. Sıvının mukusu kayganlaştırması sayesinde burun kanallarındaki kirlerden kurtulmak da mümkündür. Dilerseniz Sterimar yetişkin deniz suyu burun spreyi 100 ml yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Siz de yaşam kalitenizi artıracak olan bu ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.