SterkTech Magsafe Battery Pack Şarj Yeni Ürün Iphone Powerbank 11-12-13 Uyumlu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SterkTech Magsafe Battery Pack Şarj Yeni Ürün Iphone Powerbank 11-12-13 Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Orijinal Sıfır Kutusunda Bandrollü Ürün

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

SterkTech MAGSAFE14 Magsafe Battery Pack iPhone 11-12-13 Uyumlu Powerbank

Akıllı cep telefonları, gün içinde en çok kullandığımız elektronik cihazlardan biridir. İnternette gezinmek, sosyal medyaya göz atmak, telefon görüşmeleri yapmak gibi pek çok amaçla bu cihazların yoğun şekilde kullanılması şarjlarının tükenmesine neden olur. Bu gibi durumlar da sabit bir alanda telefonu şarj etme ihtiyacı doğurur. MagSafe Battery Pack iPhone 11-12-13 uyumlu beyaz powerbank, şarj konusunu sizin bir sorun olmaktan çıkaracak son derece kullanışlı bir üründür. Bu ürün sayesinde istediğiniz her zaman, hatta hareket hâlindeyken telefonunuzun bataryasını yeniden doldurabilirsiniz. Eğer siz de her daim özgürce hareket etmek istiyorsanız MagSafe Battery Pack iPhone 11-12-13 uyumlu beyaz powerbank modelini tercih edebilirsiniz.

  • iPhone 11, 12 ve 13 akıllı telefon modelleriyle kullanılabilir yapı
  • 2 yıl ithalatçı garantili
  • Batarya Kapasitesi: 1350 - 1460 mAh

MagSafe iPhone 11-12-13 Uyumlu Powerbankin Özellikleri

MagSafe iPhone 11-12-13 Uyumlu Powerbankin Özellikleri

MagSafe Battery Pack powerbank iPhone 11-12-13 uyumlu bir üründür. iPhone 12 ve 13 modellerine mıknatısları yardımıyla kolayca tutunur ve bu şekilde işlevini yerine getirir. iPhone 11'lerle kullanılması için ise MagSafe kılıflarıyla birlikte kullanılması gerekir. Ürün, belirtilen modellerin kablosuz şarj özelliğinden hareketle geliştirilmiştir. Kullanılmadan önceden Lightning olarak isimlendirilen kablo tipiyle şarj edilen MagSafe Battery Pack iPhone 11-12-13 uyumlu beyaz powerbank, telefonların arkasına yapıştırıldığında çalışır hâle gelir. Bu sayede elektrik prizlerine ya da herhangi bir kablo bağlantısına ihtiyaç duymadan cihazınızın bataryasını doldurabilirsiniz. MagSafe Battery Pack iPhone 11-12-13 uyumlu beyaz powerbank, kullanışlı yapısının yanında şık tasarımıyla da dikkat çeker. Arkasında bir Apple logosu bulunduran ürün herhangi bir olumsuz görüntü oluşturmaz. İnce yapısıyla şarj esnasında telefonunuzu rahatça kullanmanıza da izin verir.

MagSafe iPhone 11-12-13 Uyumlu Powerbank Kullanışlı mı?

MagSafe iPhone 11-12-13 Uyumlu Powerbank Kullanışlı mı?

MagSafe Battery Pack iPhone 11-12-13 uyumlu beyaz powerbank, son derece kullanışlı bir üründür. Bu durum, öncelikle kullanıcılara mobilite kazandırmasından ileri gelir. Cihaz sayesinde uyumlu iPhone modellerine ait akıllı telefonlarınızı herhangi bir noktada sabit kalma ihtiyacı duymadan kolayca şarj edebilirsiniz. Diğer bir deyişle MagSafe Battery Pack iPhone 11-12-13 uyumlu beyaz powerbank, sizi kablolara bağlı kalma zorunluluğundan kurtarır. Ürünü telefonunuzun arkasında yapıştırarak spor yaparken dahi bataryanızı şarj edebilirsiniz. Bu da özellikle yoğun çalışan kişiler ve acil durumlar için son derece büyük bir avantaj getirir. MagSafe Battery Pack iPhone 11-12-13 uyumlu beyaz powerbank, telefonu şarj etmek için herhangi bir kablo bağlantısı gerektirmez. Bu sayede kablo kopması veya şarj girişinin bozulması gibi arızaların ve buna bağlı masrafların ortaya çıkma ihtimalini de sıfıra indirir.

MagSafe iPhone 11-12-13 Uyumlu Powerbank'in Garantisi Var mı?

MagSafe iPhone 11-12-13 Uyumlu Powerbank'in Garantisi Var mı?

Elektronik ürün satın alınırken öncelikle dikkat edilen konular arasında garantili olup olmadığının yer alır. Herhangi bir ürünün garantisi yoksa, olası problemler karşısında ciddi mağduriyetler ortaya çıkabilir. Bu gibi olumsuz durumlar, MagSafe Battery Pack iPhone 11-12-13 uyumlu beyaz powerbank için geçerli değildir. Zira ürün 2 yıl boyunca ithalatçı firmanın garantisi altındadır. Bu süre zarfında cihazla ilgili herhangi bir sorun yaşamanız hâlinde size iletilen fatura üzerinde bulunan firma iletişim bilgilerini kullanarak ihtiyaç duydunuz desteği alabilirsiniz. MagSafe Battery Pack iPhone 11-12-13 uyumlu beyaz powerbank yorum başlığı altına gelen dönüşler arasında kullanan kişilerin ürüne yönelik memnuniyetlerini dile getirdikleri paylaşımlar dikkat çeker. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilir, telefon şarjı konusunu sizin için bir sorun olmaktan çıkarabilirsiniz.