Stiga Multiclip Pro 53 Sv Benzinli Çim Biçme Makinesi

49.979,48 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Stiga Multiclip Pro 53 Sv Benzinli Çim Biçme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KILINÇASLAN HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: MEVLÜT KILINÇASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Vergi Kimlik Numarası: 5550930026
    Bu ürün KILINÇASLAN HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gövde Aluminyum Motor HONDA GCV 190 OHC AUTOCHOKE Silindir Hacmi 190 cc Kesme Yöntemi Mulching (parçalama) Hareket Şanzımanlı Bıçak Uzunluğu 51 cm Hız 4 Kademe Hız Ayarı Gidon Ayarlanabilir (kauçuk tutma bölümü) Yükseklik Ayarı Merkezi 5 Pozisyon 30-65 mm Tekerlek 205 / 205 mm, Rulmanlı Yakıt Tankı Kapasitesi 0,91 L Ağırlık 39 kg Ses Seviyesi 95 dB(A) Çalışma Alanı 2300 m2 Paslanmaya karşı çok dayanıklı döküm alüminyum kasa, hızlı kesim yüksekliği ayarlaması için merkezi kol, bilyalı rulmanlı alüminyum tekerler ve Anti Titreşim Sistemi gibi üst özellikler ile donatılmıştır.Profesyonel gidon ile, en yüksek konforu arayan kullanıcılara, duvarlara, çitlere ve tellere daha yakın kesim yapmak için ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Alüminyum tekerler, Anti titreşim özelliği, ön koruma demiri ve kesim haznesini yıkama özelliğe sahiptir.
Geri Bildirim Ver