Stilevs 5'li Star Elektronik Çeyiz Seti 3158237.0009

7.299,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Stilevs 5'li Star Elektronik Çeyiz Seti 3158237.0009

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Digithome Satıcı Ünvanı: DİGİTHOME ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295088550600001 Vergi Kimlik Numarası: 2950885506
    Bu ürün Digithome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stilevs 5'li Star Elektronik Çeyiz Seti ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Stilevs Spektron Toz Torbasız Elektrikli Süpürge v Stilevs Spektron’un geliştirilmiş özel tasarımı, hareketlerinizi kolaylaştıracak esnekliğe sahip olup daha az efor sarf ederkendaha kolay bir kullanım sağlar. v Stilevs SPEKTRON, düşük sev seviyesi sayesinde kullanımı esnasında sizlerin ve sevdiklerinizin konforunu düşünür. v Stilevs SPEKTRON, emiş gücü ayarı ile her zaman her ortamda size dilediğiniz ölçüde emiş gücü sağlar. v Böylelikle hassas zeminlerde emiş gücünü düşürebilirsiniz. Tüm yüzeylere uygun güç modu ile gerçek güç sizin elinizde! v Stilevs Spektron ile dip köşe temizlik zamanı! Spektron, evinizin en uzak köşelerine uzanarak daha kapsamlı temizlik yapmanızı sağlar. v Stilevs SPEKTRON ile torba derdine son! 2 litrelik toz haznesi ile tozlarınızı boşaltmakla zaman kaybetmeksizin daha uzun şekilde verim alabilirsiniz. v Stilevs Spektron, hepa filtresi sayesinde alerjik ve zararlı partiküllere karşı ilave bir bariyer oluşturur. v Sağlığınız ve rahatınız için tasarlanmıştır. Özellikle toza, mitelara ve alerjik partiküllere karşı hassas kullanıcılar için idealdir. v Stilevs Spektron’un dar uçlu borusu ile ulaşamadığınız köşe kalmayacak! Küçük fırçasıyla halılarınızın arasında derinlemesine temizlik sağlar. v Stilevs Spektron, tek tuşla toparlayabileceğiniz otomatik kablo sarıcı özelliğine sahiptir. v Stilevs Spektron, yüksek kaliteli paslanmaz çelik teleskopik borusunu gerektiği zaman zahmetsizce uzatıp kısaltabilirsiniz. Çays v 1500 W v 2 lt su ısıtıcısı v 0,90 ml cam demlik v Paslanmayı önleyen kapalı rezistans v Kaynatma ve sıcak tutma düğmesi v 360° hareketli Mago Pro v 1500 W DC motor v 2 farklı hız v 1500 ml robot hazne v Çizmeyen blender aparatı v Paslanmaz çelik blender aparatı v Paslanmaz çelik çift çırpıcı v Rendeleme ve dilimleme v Karıştırma ve ölçü kabı v 4 kanatlı paslanmaz çelik robot bıçağı v Kaydırmaz taban Sadem v 550 W v 330 ml (4-5 fincan) kapasite v Paslanmayı önleyen kapalı rezistans v 360° hareketli Tosthane v 1800W v Qick Grill v Çıkarılabilir yapışmaz granit görünümlü PTFE plakalar v 6 adet tost yapabilme v 180° açılabilir (Izgara için ideal) v Dik konumda durma imkanı sayesinde az yer kaplar NOT: Tüm ürünlerimiz fatura ile gönderilmektedir. Fatura garanti belgesi yerine geçmektedir. *STİLEVS GARANTİSİNDEDİR * TÜM SİPARİŞLERİNİZ FATURA EDİLEREK KARGO EDİLİR. FATURANIZ AMBALAJ ÜZERİNDEKİ ŞEFFAF CEP İÇİNDEDİR. * KARGONUZUN DURUMUNU SAAT 19:00 İTİBARİYLE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. * KARGO HASARLARINIZ ÜCRETSİZ KARŞILANIR. FOTAĞRAFLAYIP BİZE İLETMENİZ YETERLİ.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 5
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver