StoreX 3v Dc Motor Mini Robotik Deney Eğitici Elektrik Motoru Oyuncak Araba Motoru

58 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

StoreX 3v Dc Motor Mini Robotik Deney Eğitici Elektrik Motoru Oyuncak Araba Motoru

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atlantik Satıcı Ünvanı: AHMET EFE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1630125057000000 Vergi Kimlik Numarası: 3240509143
    Bu ürün Atlantik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mini Deney Motoru (DC3V - 6V ) 1 Adet Ürün Özellikleri: Doğru akımla çalışan küçük bir elektrik motorudur. Deneylerde sıklıkla kullanılır. Oyuncaklarda sık kullanılan bu motor amatör robot ve RC model yapımında da kullanıma uygundur. 2 Adet kalem pille yada 3V adaptörle çalışabilir. Referans akımı: 0.35-0.4A Besleme Voltajı: 1.2 -6V Mil Uzunluğu: 8mm Mil Çapı: Ø 2mm Paket İçeriği: 1 Adet 3-6V DC Elektrik Motoru
Geri Bildirim Ver

StoreX DCminiMotor Oyuncak Araba Elektrik Motoru Trendyol'da!

Toplu ve bireysel deneylerde sıklıkla kullanılan parçalardan biri mini motorlardır. Storex 3V-6V DC deney eğitici elektrik motoru ise bu ihtiyacı karşıladığı için yoğun ilgi gören bir üründür. Söz konusu DC motor, öğrencilerin derslerinde ve projelerinde kullanabileceği nitelikte bir parçadır. Ayrıca bu mini robotik motor, hobi amaçlı deney yapanlar için de ideal ürünler arasında yer alır. Çeşitli sensörlere ve modüllere sahip ürün sayesinde siz de projelerinizi daha zengin bir hâle getirebilirsiniz.

  • Doğru akımla çalışma özelliğine sahiptir.
  • Amatör robot ve RC model yapımına uygundur.
  • 2 adet kalem pil veya 3V adaptörle çalışır.

StoreX 3V - 6V DC Deney Eğitici Elektrik Motorunun Özellikleri

StoreX 3V - 6V DC Deney Eğitici Elektrik Motorunun Özellikleri

Storex 3V-6V DC deney eğitici elektrik motoru, geniş özellikleriyle kullanıcıya avantaj sağlar. Ürünün bahsi geçen özelliklerinden ilki, doğru akımla çalışması ve küçük olmasıdır. Söz konusu özellikler sayesinde bu motor pek çok projeye uyumlu olarak çalışabilir. Storex 3V-6V DC oyuncak araba motorunun çalıştırılması da çok kolaydır. Bu mini deney motoru, yalnızca iki adet pil veya 3V gücündeki bir adaptörle aktif hâle getirilebilir. Storex 3V- 6V DC deney eğitici elektrik motoru, amatör robot ve RC model yapımının yanı sıra oyuncak arabalarda da kullanılır. Bahsi geçen eğitici mini motoru bir kartona bağlayarak projenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca transistör veya motor sürücüsü yardımıyla da bu ürünü çalıştırmak mümkündür. Storex 3V-6V DC oyuncak araba motorunu satın alarak teknik ve fizik projelerinizde kullanmaya başlayabilirsiniz.

StoreX 3V - 6V DC Oyuncak Araba Motoru Kimler İçindir?

StoreX 3V - 6V DC Oyuncak Araba Motoru Kimler İçindir?

Storex 3V-6V DC deney eğitici elektrik motorunun kullanım alanları, oldukça geniştir. Bu ürün, öncelikli olarak öğrencilere ve teknik hobilerle ilgilenenlere hitap eder. DC motor türüyle ilk kez karşılaşan öğrencilerin projelerinde tercih edebileceği bir parçadır. Bahsi geçen motor, fizik dersinde tasarlanan robot ve modellere eklenip ortaya çıkan ürüne çeşitli fonksiyonlar kazandırılabilir. Bununla birlikte Storex 3V-6V DC mini robotik motoru öğrenci olmayanlar da kullanabilir. Hobi olarak fizik deneylerine ilgi duyanlar, bu eğitici motoru robot modellemeleri için satın alabilir. Söz konusu ürün, DC motor türünün kullanımı basit örneklerinden biri olduğu için hem amatör hem de profesyonellere hitap eder. Storex 3V-6V DC deney eğitici elektrik motoru, oyuncak üretiminde de yer alabilir. Oyuncak araba ve robot üretimi yapan firmalar tarafından tercih edilebilir.

StoreX 3V - 6V DC Mini Robotik Motor Kaliteli midir?

StoreX 3V - 6V DC Mini Robotik Motor Kaliteli midir?

Doğru akımla çalışan Storex 3V- 6V DC deney eğitici elektrik motor, deneysel projeleri destekleyecek kaliteye ve güce sahiptir. Uzunluğu 8, çapı ise 2 mm olan bu ürün, minimal boyutlarına rağmen 3 ila 6 Volt arasında güç sağlar. Bu güçlü mini robot motoru, yoğun olarak deneylerde ve oyuncak üretiminde kullanılır. Söz konusu motorun referans aralığı 0.35-0.4 amperdir. Ayrıca Storex 3V-6V DC deney eğitici elektrik motorun besleme voltaj gücü ise 1 ve 6 Volt aralığındadır. StoreX motor, sadece iki adet kalem pil ya da 3 Volt adaptörle çalışmasına rağmen oldukça güçlüdür. Storex 3V-6V DC mini robotik motorun sensörleri, sesle kontrol sağlanan projelerde kullanım açısından avantajlıdır. Bununla birlikte StoreX DC mini robotik motor, modül çeşitliliğiyle de tüm deneysel projeleri zenginleştirme fırsatı sunar. Bu ürünü daha önce alıp kullananların fikirlerini merak ediyorsanız Storex 3V-6V DC deney eğitici elektrik motoru yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu minimal ve güçlü motoru Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.