Streak 3 In 1 Type C To Hdmi Usb 3.0 Çevirici Dönüştürücü Adaptör Bw3183

412,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Streak 3 In 1 Type C To Hdmi Usb 3.0 Çevirici Dönüştürücü Adaptör Bw3183

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Streak Tech Satıcı Ünvanı: STREAK TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781090556800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810905568
    Bu ürün Streak Tech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 İN 1 TYPE-C TO HDMI USB 3.0 ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR TYPE-C USB DÖNÜŞTÜRÜCÜ NEDİR? Type-C Adaptör sahip olduğu HDMI ve USB 3.0 Çıkışları / TypeC Şarj Girişi sayesinde yeni nesil telefonların ekranındaki görüntüyü monitörünüze aktarır Size bir adet USB 3.0 portu kazandırır ve aynı zamanda TYPE C portu üzerinden telefonunuzu şarj etmenizi sağlar. Bu sayede telefonunuzun gücünü dev ekrana yansıtırken USB 3.0 portu üzerinden bağlayabileceğiniz klavye ve mouse yardımcılığı ile telefonunuzu bilgisayar gibi kullanabilirsiniz. Type-C adaptör aynı zamanda yeni nesil Macbook ve Ultrabook serileri ile de uyumludur. Tüm mobil cihazlarınız için tek ihtiyacınız 3 bağlantılı yeni Type-C adaptörünüz ! ÖZELLİKLER: HDMI Emrinizde, Cebiniz TV nizde ! Yeni nesil Type-C adaptör sayesinde ekstra güç bağlantısına ihtiyaç telefonunuzdaki her türlü görüntü HDMI üzerinden TV, Projeksiyon, Monitör gibi görüntü kaynaklarına taşıyabilirsiniz. Yeni nesil cep telefonunuzun gücüyle eski ve sıradan televizyonları en akıllı TV çözümüne dönüştürebilirsiniz. DK-AC-KAM04 benzeri klavyeli air mouse çözümleri ile TV nize bağladığınız telefonunuza uzaktan hükmedebilir Onu bir medya oynatıcı gibi kullanarak eğlencenizi katlayabilirsiniz. Tüm Bağlantılar Elinizin Altında ! Type-C adaptör sayesinde sahip olduğunuz akıllı telefon yada ultrabook bilgisayarınıza dilediğiniz bileşeni bağlayabileceksiniz. Üzerinde bulunan tam boy USB 3.0 portu sayesinde sabit disk, usb bellek, klavye, mouse bağlayabileceğiniz gibi HDMI portu üzerinden TV, monitör, projeksiyonlara bağlayabilirsiniz. Üstelik tüm bunları yaparken dönüştürücü adaptör üzerindeki Type-C portu sayesinde mobil cihazınızı şarj edebilirsiniz. Bu sayede iş ya da eğlenceniz bölünmeden devam eder. Telefonlar Kadar Ultrabook Sistemlerle de Uyumlu Android, Windows, MacOS işletim sistemleriyle tam uyumlu adaptörünüzü ister Ultrabook tarzı dizüstü bilgisayarlarda isterseniz Galaxy Note7 / LG G5 benzeri akıllı telefonlarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Daima Yanınızda ! Type-C adaptör mobil cihazlarla çalışmak için oldukça hafif, kompakt ve şık bir yapıda üretilmiştir. Bu sayede cebinizde veya çantanızın bir köşesinde kolayca taşıyabilirsiniz. Uygulama: USB3.1 Tip C - HDMI, USB 3.0 Tip A ve USB3.1 TipC Şarj Dönüştürücü Hız: USB3.0 - 5GBit/sn, USB2.0 - 480Mbit/sn Kablo Uzunluğu: 15cm Uyumlu Cep Telefonu Modelleri: Samsung Galaxy S8 / S8 Plus Samsung Galaxy S9 / S9 Plus Samsung Note 8 Samsung Note 9 Huawei Mate 10 Huawei P20 / Pro LG G5 Huawei P9 / P9 Plus HTC M10 OnePlus 2 A2001 Macbook 11.6/13.3 Inch Nokia N1 tablet Google Pixel C Chromebook Pixel 2015 Asus B85M-G Plus LG Google Nexus 5X Huawei Google Nexus 6P Xiaomi 4C Xiaomi 5 Mi5 Lenovo ZUK Z1 Letv Phone Microsoft Lumia 950 / 950 XL Meizu Pro 5 / MX5 Pro 5.7" inch Not: Listemiz yeni model testleriyle sürekli güncellenecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver