Streak Bilgisayar Televizyon Tv Bluetooth Ses Vericisi Usb Kit Adaptörü

362,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Streak Bilgisayar Televizyon Tv Bluetooth Ses Vericisi Usb Kit Adaptörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Online Vitrin Satıcı Ünvanı: ONLİNEVİTRİN TEKNOLOJİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643059931600001 Vergi Kimlik Numarası: 6430599316
    Bu ürün Online Vitrin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri: Sürücüsüz Tak ve Çalıştır Daha kolay kullanım için Bluetooth hızlı eşleşme bağlantısı Televizyon, araba, projeksiyon, bilgisayar ve diğer bluetooth işlevi olmayan cihazlar için kullanabilirsiniz. Çift taraflı Aux kablosu ve ikili RCA ses kablosu HEDİYE Aracınızın USB girişine takarak telefonunuz ile Bluetooth üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz. Aux Kablosu sayesinde kablo ile de bağlantı yapabilirsiniz. Bluetooth versiyonu 5.0 Sinyal iletim hızında ki yükseklik sebebiyle kesintisiz müziğin tadına varacaksınız. Dahili gürültü azaltma HIFI ses kalitesi Otomatik eşleme ile tam uyumlu Teknik Özellikleri: Tür: Ses Bluetooth Adaptörü Bluetooth sürümü: 5.0 Giriş arayüzü: 3.5 mm Arayüz: USB İletim sinyal mesafesi: ~10 mt Uyumluluk: Bilgisayar, Araba, TV, projektör (iletim modu) / hoparlör, kulaklık (alma modu) Paket içeriği: 1 * Bluetooth Adaptörü 1 * Aux Kablo 1 * ikili RCA ses kablosu
Geri Bildirim Ver

Streak BW5304 Bilgisayar Televizyon TV Bluetooth Ses Vericisi USB Kit Adaptörü

Streak bilgisayar televizyon TV bluetooth ses vericisi USB adaptör, son derece işlevsel bir adaptör olarak tam not alır. Farklı kullanım senaryoları için güncel teknolojilerle tasarlanır. Ürün, bluetooth özelliği bulunmayan cihazlara işlevsellik kazandırır. Televizyon, bilgisayar, araba, projeksiyon gibi cihazlarla uyumlu bir yapı sunar. Özellikle uzaktan bağlantı ihtiyaçlarının verimli şekilde giderilmesine yardımcı olur. Kablosuz kulaklık ve hoparlör cihazlarını zahmetsiz bir şekilde bağlanmanızı olanaklı kılar. Streak BW5304 siyah USB kit bluetooth ses vericisi, basit kurulumuyla dikkat çeker. Mevcut cihazın uyumlu girişine takıldığında işlevsel hâle gelir. Senkronizasyonu güçlü şekilde sağlar. Üstelik hızlı bağlantı sayesinde bekleme süresini minimuma indirir. Yüksek kaliteli yapı ise sesin verimli biçimde iletilmesini sağlar.

  • Bluetooth Sürümü: 5.0
  • Bağlantı Tipi: USB
  • Renk: Siyah

Streak Bluetooth Ses Verici Adaptör Kullanımı

Streak Bluetooth Ses Verici Adaptör Kullanımı

Streak BW5304 siyah USB kit bluetooth ses vericisi, birbirinden kullanışlı özelliklerle donatılan bir üründür. Fonksiyonel yapısı sayesinde teknoloji tutkunlarının beklentilerine yanıt verir. Ürün, bluetooth özelliği bulunmayan cihazlar için tercih edilir. Sık faydalanıldığı alanlar arasında; televizyon, araba, projeksiyon ve bilgisayar gelir. İşlevsel yapısı sayesinde uzaktan bağlantı ihtiyaçlarını giderir. Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen bir yapıya sahiptir. USB girişi bulunan cihazlarla uyum içerisinde çalışır. Ürün, geniş kullanım alanıyla beklentileri karşılar. Kablosuz kullanılan kulaklık ve hoparlör gibi cihazlar Bluetooth fonksiyonu olmayan elektronik aletlere kolayca bağlanır. Bu sayede televizyon sesini kulaklık üzerinden dinleyebilirsiniz. Ayrıca çift taraflı AUX ve RCA ses kablosu da farklı girişe sahip cihazlar için işlevselliği destekler.

Streak Bluetooth Ses Verici Adaptör Kurulum Gerektirir mi?

Streak Bluetooth Ses Verici Adaptör Kurulum Gerektirir mi?

Streak bilgisayar televizyon TV USB Bluetooth ses vericisi adaptör, pratik kullanım tarzıyla bir adım öne çıkar. Bu ürün, kurulum gerektirmez. Uyumlu cihaza takıldıktan sonra çalışmaya başlar. Hızlı eşleşme performansı sayesinde ise entegrasyon için beklemenize gerek kalmaz. Araç, TV, bilgisayar ve projeksiyon cihazlarının USB girişine takılır. Giriş arayüzü 3.5 mm ölçüsüyle geniş kullanım alanı sağlar. Ürünün iki farklı bağlantı kablosu da bulunur. AUX ve RCA ses kablosu, USB girişi bulunmayan alanlarda işlevsellik sunar. Kablo bağlantı için uçları uygun noktalara konumlandırmanız gerekir. Otomatik eşleşme sayesinde herhangi bir işlem yapmadan bağlantı kurar. Sürücüsüz olan Streak BW5304 siyah USB kit Bluetooth ses vericisi, kolay bağlantısı sayesinde ayrıcalıklı bir deneyim yaşatır.

Streak Bluetooth Ses Verici Adaptörün Ses Kalitesi Nasıldır?

Streak Bluetooth Ses Verici Adaptörün Ses Kalitesi Nasıldır?

Streak BW5304 bluetooth ses vericisi siyah USB kit, üstün performansı sayesinde kullanıcılardan tam not alır. Hızlı eşleşme performansını, ses çıkışı noktasında da gösterir. Medya içeriklerini kesintisiz dinlemenizi olanaklı kılar. Ürünün sinyal iletim hızı oldukça fazladır. İstenmeyen bağlantı kopmalarını önemli ölçüde engeller. Kulaklığa veya hoparlöre gelen ses son derece verimli olur. Hi-Fi ses kalitesi sayesinde pürüzsüz ve net çıkış sunar. Ayrıca dâhili gürültü azaltma özelliği bulunur. Ortam sesini etkili bir şekilde bastırır. İçerikleri dinlerken rahat etmenizi mümkün kılar. Uzaktan bağlantının yanı sıra kablolu entegrasyon sırasında da aynı performansı sergiler. USB sinyal iletim mesafesi ise 10 metredir. Tüm bağlantı türlerinde yüksek konfor elde etmenizi sağlar. Streak BW5304 bluetooth ses vericisi siyah USB kit yorumları, ürünü daha önce satın alan kullanıcıların gerçek deneyimlerine ulaşmanıza yardımcı olur. Yorumları yakından inceleyerek siz de bu kullanışlı ve kaliteli ses vericisini Trendyol üzerinden satın almak isterseniz kolaylıkla satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.