Stromberg 4/4 Parlak Öğrenci Kemanı Full Set

1.828,95 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Stromberg 4/4 Parlak Öğrenci Kemanı Full Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Müzikal Satıcı Ünvanı: MÜZİKAL DÜKKAN MÜZİK ALETLERİ İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627048872500010 Vergi Kimlik Numarası: 6270488725
    Bu ürün Müzikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STROMBERG 4/4 PARLAK ÖĞRENCİ KEMANI ÜCRETSİZ KARGO Beğenmezseniz Sorgusuz İade Garantisi Veriyoruz. ÜCRETSİZ KARGO! SET İÇERİĞİ 1 Adet 4/4 Stromberg Parlak Keman 1 Adet Su Geçirmez Sert Hard Case - Kılıf 1 Adet Keman Yayı ( Arşe ) 1 Adet Reçine 1 Adet Keman Yastığı 1 Adet Keman Tel Seti (4 Adet) 1 Adet Keman Parmak Kılavuzu Keman çalmanız için gerekli her şey bu sette mevcuttur. Satın almış olduğunuz keman özel kutu içerisinde eşik ayarı yapılmış olarak kargolanmaktadır. Özellikler : Önkapak: Hardwood Yanlar: Hardwood Sap ve Eşik: Hardwood Kuyruk: Tomastik model fiksli (İnce ayar vidaları mevcuttur) Yay: Hardwood Çantası: Oxford hard case Çenelik: Akça Ağaç Klavye: Akça Ağaç Satın almış olduğunuz tüm ürünler tarafımızdan kontrol edilerek sıfır kutusunda adınıza faturalı olarak stoktan - ürün kutuları tekrar ikinci bir kutuya konularak- kargoya verilir. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Firmamız gerçek bir mağaza olup Türkiye'nin her yanına toptan müzik aletleri satışı yapmaktadır. Satışını yaptığımız tüm ürünler gerçek markalardır. (Piyasadan toplama ürünlerin içerisine uydurma marka yapıştırılmış taklit ürünler ile karıştırmayınız.) Biz sadece müzik aletleri satan bir e-ticaret firması değiliz, bizler de müzisyeniz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en doğru şekilde yanıt vermeyi misyon edindik. Bize her zaman ulaşabilirsiniz, sorularınız en kısa sürede cevaplanacaktır.
Geri Bildirim Ver