Styletics Classic Titreşimli Spor Aleti

8.099 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Styletics Classic Titreşimli Spor Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Styletics Satıcı Ünvanı: EMBİYA BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1890225945
    Bu ürün Styletics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Çeşit Titreşimli Osilasyon Cihazı
Geri Bildirim Ver

Styletics Sportline Classic Titreşimli Spor Aleti 3.0

Fazla kilolar, pek çok insanın hayat standardını olumsuz yönde etkileyen faktörlerden biridir. Rahatsız edici bu durumun önüne geçebilmek adına çok sayıda spor aleti üretilir. Üretilen bu spor aletleri içerisinden Styletics sportline classic titreşimli spor aleti 3.0 seçeneği özellikleri sayesinde öne çıkar. Bu alet, hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo kaybetmeye olanak sunar. Pek çok kas grubunun uyum içerisinde çalışmasına yardımcı olur. Kalori açığı oluşturabilmeye imkan sunar. Çeşitli kasların çalışmasını sağlayarak; kişinin zinde ve sağlıklı bir vücuda kavuşmasına aracı olur. Titreşimli spor aleti, farklı kilo ağırlıklarına sahip ya da değişik yaş gruplarında yer alan kişiler tarafından kullanılabilir. Siz de sağlıklı ve zinde bir vücuda kavuşmak; fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız kullanışlı ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Pratik kullanım
  • Uzaktan kumanda

Pratik Styletics Sportline Classic Titreşimli Spor Aleti 3.0

Pratik Styletics Sportline Classic Titreşimli Spor Aleti 3.0

Styletics sportline classic titreşimli spor aleti, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Tasarım özelliği sonucunda oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapıdadır. Pek çok müşterinin memnuniyetini kazanır. Cihaz aracılığıyla farklı kas gruplarının aynı anda çalışmasına yardımcı olunur. Değişik spor hareketlerinin yapılabilmesine imkan sunar. Ürün, beyaz renk tonuna sahiptir. Böylelikle oldukça şık ve zarif bir görüntü sunar. Ergonomik tasarım özelliğine sahiptir. Bu niteliği sayesinde kolay bir şekilde saklanabilir. Küçük bir alan kaplar. Taşıma ve saklama esnasında uğraş gerektirmez. Styletics sportline classic, uzaktan kumanda özelliğine sahiptir. Bu niteliği dolayısı ile ürün, kullanım esnasında müşterilere büyük kolaylık sağlar. Zahmet gerektirmeden istenilen titreşim boyutunu sunar. Siz de ergonomik tasarımı sayesinde çok sayıda müşterinin beğenisini kazanan; zarif ve şık görselliği sayesinde sıklıkla tercih edilen ürünü inceleyebilirsiniz.

Cazip Styletics Sportline Classic Titreşimli Spor Aleti 3.0

Cazip Styletics Sportline Classic Titreşimli Spor Aleti 3.0

Dikkat çeken ürün, kaliteli malzemelerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşturulur. Böylelikle sağlam bir yapıdadır. Beklenmeyen darbe ya da çarpmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Bozulma veya kırılma gibi istenmeyen durumlar görülmeyebilir. Kaliteli materyallerden oluşması sonucunda uzun süre kullanılabilir. Styletics sportline classic titreşimli spor aleti 3.0 yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyacak niteliktedir. Özellikleri sayesinde farklı özelliğe sahip olan çok sayıda kişinin ihtiyacının karşılanmasını sağlar. Kullanışlı olması dolayısı ile sıklıkla tercih edilen spor aleti çeşitleri arasında yer alır. Kalori açığı oluşturulmasına sağladığı katkı pek çok müşterinin beklentisini cevaplandırılmasına aracı olur. Siz de kalori açığı oluşturmaya aracı olan; ergonomik tasarımı sayesinde kullanışlı ve işlevsel ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Şık ve zarif görselliğe sahip olup kaliteli ham maddeden üretilen ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Styletics Titreşimli Spor Aleti Fiyatları

Ekonomik Styletics Titreşimli Spor Aleti Fiyatları

Beğeni kazanan ürün, kaslara çeşitli titreşimler gönderir. Titreşimi alan kasların çalışmaya başlaması sonucunda vücut ısısının artmasına olanak sağlar. Kalori yakımını hızlandırmasına kaynaklık eder. Tasarım özellikleri sayesinde pek çok farklı spor hareketinin yapılabilmesine imkan sunar. 40 farklı hız seçeneğine sahiptir. Böylelikle müşteri ihtiyaçlarını karşılanmasını sağlayarak pek çok kişinin beğenisini kazanır. Styletics sportline classic titreşimli spor aleti 3.0 fiyatı, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün programları ve tasarım özellikleri gibi pek çok niteliği kapsamında fiyat aralığı ortaya konur. Ürün, farklı ekonomik gelir seviyesine sahip olan kişilerin karşılayabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz ya da zinde bir vücuda sahip olmak istiyorsanız kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip kullanışlı ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.