Stylish&Beauty Stylishbeauty - Isısız Saç Şekillendirme Seti Lila - Saç Sosisi Ipek Saten Toka 3'lü

66 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve üzerine %7 İndirim

Ürün Bilgileri

Stylish&Beauty Stylishbeauty - Isısız Saç Şekillendirme Seti Lila - Saç Sosisi Ipek Saten Toka 3'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİMETRA Satıcı Ünvanı: BANU DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3020754042
    Bu ürün SİMETRA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün içeriğinde beyaz toka yoktur, toka görsel amaçlı kullanılmıştır. Ürünün içeriği : 1 adet stylish beauty saç sosisi ( bigudi 103 cm ) - 2 adet ipek satenden yapılmış lastik toka
  • Saçlarınızın yıpranmasına son verecek bu ürün ısı kullanmadan saçlarınızın şekillenmesini sağlamaktadır.
  • Bu ürün ipek satenden yapıldığı için uyurken saçlarınıza herhangi bir zarar vermez veya sizi rahatsız etmez.
  • Saçlarınızın elektriklenmesine izin vermez.
  • Kıvrılma süresi saç yapısına göre değişim göstermektedir.
  • Ürünlerimiz özenle paketlenmiş şekilde gönderilmektedir.
  • Ürünün uygulaması : Duştan çıktıktan sonra veya saç spreyi ile saç nemlendirildikten sonra kıvrılarak kurutulabilir. Minimum 30 dakika bekletilerek hafif bukleler elde edilebilir. Veya gece boyunca bırakmanız halinde ise sabah maksimum kıvrılma etkisi ile uyanabilirsiniz.
  • Uygulama sonrasına hafif sprey sıkılması durumunda etkisi çok daha uzun sürecektir. Uygulama örneği resimler kısmında görülebilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Mor
  • Ek Özellik Saten
Geri Bildirim Ver

Stylish&Beauty - Isısız Saç Şekillendirme Seti Lila - Saç Sosisi İpek Saten Toka 3'lü

Özel günlerde kadınlar genellikle saçlarına önem verirler. Kıvırcık stiller özel günlerin kurtarıcısı olarak bilinir. Aynı zamanda günlük hayatta da sıklıkla tercih edilen şekillerden biridir. Kuaföre gitmek istemeyen ya da zamanı olmayan bireyler, kendi evlerinde farklı modeller yapmaya özen gösterirler. Özellikle bu şekil verme işleminin ısısız olması son derece önemlidir. Bu ihtiyacın kolay bir şekilde karşılanmasına yardımcı olan ısısız saç şekillendirme seti çeşitleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Markanın satışa sunduğu bu ürün 3’lü halde bulunur. İpek saten malzemelerden üretildiğinden saçlarınıza herhangi bir şekilde zarar vermez. Aynı zamanda elektriklenmeleri ve kırılmaları da önler. Maksimum kıvrılma etkisi sunan bu ürün sayesinde istediğiniz stilleri elde edebilirsiniz. Böylelikle etkili bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Yıpranmaları önleme
  • Maksimum kıvrılma etkisi
  • Kolay kullanım imkanı

Yıpranmalara Karşı Stylish&Beauty Saç Sosisi

Yıpranmalara Karşı Stylish&Beauty Saç Sosisi

Kıvırcık modeller günlük hayatta sıklıkla kullanılan şekillerden biridir. Kuaföre gitmeye vakti olmayan ya da gitmek istemeyen kadınlar evde zararsız bir şekilde saçlarına istedikleri görünümü verebilirler. Saçlara herhangi bir ısı kullanılmadan verilen şekiller yıpranmaların önlenmesinde son derece etkilidir. Bigudi olarak bilinen saç sosisleri saçınıza uygulayacağınız ısının önlenmesine yardımcı olur. Stylish&Beauty - ısısız saç şekillendirme seti lila - saç sosisi ipek saten toka 3'lü olarak beğeninize sunulur. Paket içerisinde 1 adet lila renkli uzun bigudi ve saçlarınızı kolay bir şekilde bağlayabilmenize yardımcı olan iki adet ipek saten toka bulunur. Bu sayede saçlarınızın yanmasını ve kırılmasını önleyebilirsiniz. Bununla birlikte dökülmeleri de minimum dereceye indirebilirsiniz. Siz de saçınızın yıpranmasını engellemek ve kalıcı buklelere sahip olmak istiyorsanız markanın ürettiği ürünü satın alabilirsiniz.

Stylish&Beauty Saç Sosisi İpek Saten Toka 3’lü Yorumları

Stylish&Beauty Saç Sosisi İpek Saten Toka 3’lü Yorumları

Kıvırcık saç, bütün kadınlar arasında yaygın olarak kullanılan şekiller arasında yer alır. Herhangi bir ısı uygulamadan maksimum kıvrılma etkisi alabileceğiniz bigudi çeşitleri müşteriler tarafından sıkla tercih edilir. Markanın satışa sunduğu bu ürün ipek saten malzemelerden imal edilir. Bu sayede ürün saçlarınızı acıtmaz. Ürünü gece uygulayarak sabah kıvır kıvır bir görünüm elde edebilirsiniz. Uygulama esnasında gece boyu yumuşak dokusu sayesinde rahat etmenizi sağlar. Siz de maksimum kıvrılmaya sahip olabilmek istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Stylish&Beauty - ısısız saç şekillendirme seti lila - saç sosisi ipek saten toka 3'lü yorumları sayesinde sorularınızın yanıtına kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Isı kullanmadan, yıpranma ve kırılmaya maruz kalmadan özel günler ya da gündelik hayat için ideal stiller elde edebilirsiniz. Aynı zamanda rahat bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Stylish&Beauty Isısız Saç Şekillendirme Seti Lila Fiyatları

Stylish&Beauty Isısız Saç Şekillendirme Seti Lila Fiyatları

Bukleli bir modele sahip olmak için maşa ya da fön makinesi kullanmak istemeyen kadınlar saç sosisinini kullanabilirler. Bu ürünler yıpranmalara, kırılmalara ve dökülmelere karşı da oldukça etkilidir. Marka tarafından satışa sunulan bu ürün 3’lü paketler halindedir. Böylelikle kolay bir kullanım imkanı elde edebilmenize yardımcı olur. Saç yapısına göre şekil verme süresi değişiklik gösterebilir. Gün boyu koruyabileceğiniz buklelerle farklı modeller de yapabilirsiniz. Elde ettiğiniz modeli açık kullanabilirsiniz. Dağınık bir topuz yaparak rahat ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Isı ya da sprey gibi zararlı seçenekler yerine ürün sayesinde doğal ve uzun süre kalıcı şekiller yapabilirsiniz. Stylish&Beauty - ısısız saç şekillendirme seti lila - saç sosisi ipek saten toka 3'lü fiyatı Trendyol’da oldukça avantajlıdır. Bütçenizi sarsmadan etkili ve yıpranmaları önleyen bir şekillendirici arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.