Stylo Annelerin Seçimi Anne Bebek Bakım Çantası-bordo

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Stylo Annelerin Seçimi Anne Bebek Bakım Çantası-bordo

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Stylo Annelerin Seçimi Anne Bebek Bakım Çantası Şık Kullanışlı Bir Anne ve Bebek Bakım Çantasıdır Özel Fitelatsız Anti Alerjik Kumaş Ayarlanabilir Anne Omuz Askı Kayışı -Çantanın Kendi Kumaşından Kısa Tutma Kayışı-Çantanın Kendi Kumaşından Ön Bölümde Fermuarlı Malzeme Cebi ve İç Bölümünde Göz Çantanın Arka Bölümünde Fermuarlı Cep Çantanın İç Kısmı Komple Astarlanmıştır Çantanın İç Kısımızda Ayrı Ayrı Gözler Paslanmaz Fermuar Başlıkları Alt Açma Bedi Çantanın Sol Cebi 72 li Islak Mendillerini Koymak İçin Tasarlanmış Olup Çantanızı Açmadan Islak Mendil İhtiyacını Karşılayacak Şekilde Tasarlanmıştır. Çantanın Sag Cebi Komple İzotermik Olarak Tasarlanmış Olup Biberon Ve Mama Kaplarını Muhafaza Edebilirsiniz 4 Saate Kadar Sıcak(Soğuk) Tutacaktır +/- Hava Şartlarına Göre Farklılık Gösterebilir. Silinebilir Üründe Kullanlan Biberon,diş kaşıyıcısı,emzik ve Oyuncak ÜRÜNE dahil degildir. Ebatlar: Uzunluk: Cepler Dahil: 46 cm Yükseklik: 32 cm Genişlik: 19 cm Tüm Satış Noktalarında Birebir 1528 Anne İle Yapılan Bir Bebek Çantasında Olması Gereken Şartlar Boy,Yükseklik,Genişlik,Renk Konbinasyonu,Kullanım Alanı,cepler,Termo Bölümü,Islak Mendilde Kulla nın Alanı,Kumaş,Fiyat vb Bu Şartlar La Onikidesing Tarafından Tasarlanarak Annelerin Kullanımına Sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Sırt Çantası
  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver