Stylo Unisex Gri Food Bag Mama Ve Çok Amaçlı Yemek Taşıma Termos Bebek Bakım Çantası

589 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Stylo Unisex Gri Food Bag Mama Ve Çok Amaçlı Yemek Taşıma Termos Bebek Bakım Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BYE BYE Satıcı Ünvanı: ORHAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5698062583200001 Vergi Kimlik Numarası: 2390615510
    Bu ürün BYE BYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stylo Food Bag Termos Çanta 5lt'ye kadar içeceklerinizi alüminyum izolasyonu sayesinde 2 ile 4 saate kadar ısısını (soğuk&sıcak) korur ve size seyahat esnasında büyük bir kolaylık sağlar. İç kısmında bulunan fileli ekstra bir cebi olmakla beraber içeceklerinizi sabit tutmak için 2 adet lastikli bölüm bulunmaktadır. İsterseniz omuz askı aparatıyla omzunuzda isterseniz tutma sapıyla elinizde isterseniz de bebek arabanızın arkasına asıp kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Anne sütü, yemek ve mama taşıma çantası olarak kullanılırken aynı zamanda ev içerisinde ilaç ve kozmetik ürünlerinizi de muhafaza edebilir veya kamp çantası olarak da yanınızda taşıyabilirsiniz. Su geçirmez. 80gr alüminyum lamine koruyucu izolasyon kullanılmıştır. Bebek sağlığına zararlı fitalat kullanılmamıştır. Yıkama yapılmaz (silinelebilir kumaş). Ürün Ölçüleri En: 27cm Boy: 26cm Derinlik: 16cm Üretim yeri: TÜRKİYE

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Omuz Çantası
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver