Su Espadril Aria Hardal Kadın Espadril Terlik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Su Espadril Aria Hardal Kadın Espadril Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Aria’nın şıklığı ve enerjisi ile yaza tatlı bir merhaba demeye hazır olun! Su Espadril’in her koşulda ve her mevsimde şık görünmek isteyen kadınlar için tasarladığı Aria düz taban espadril modeli
  • tokası, doğal jüt tabanı, doğal ve kaliteli dokusu ile yaz boyunca ayağınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz… Yaz denince aklımıza uçuşan elbiseler, kot şortlar, etekler, şort tulumlar, ince askılı body’ler ve tabi ki bikiniler ve pareolar gelir. Bu yaz, ister şehirde ister tatilde, nerede olursanız olun Aria ile rahatlığı ve şıklığı aynı tasarımda bulacaksınız. Yeni koleksiyonda dikkat çeken tasarımlardan biri olan Aria düz espadril modeli, sıcak yaz günleri için gardırobunuzda kalıcı bir yeri hak ediyor. Toka detayı ve farklı renk seçenekleri ile espadril severlerin beğenisine sunduğumuz bu model, doğal jüt tabanı ile de rahatlığı ve konforu çağrıştırıyor. Klasik espadril modasından ilham alarak, daha modern bir versiyon ile yorumladığımız Aria espadril, modern dokunuşunu tamamlayan işlevselliği ve konfor hissi ile de gönlünüzü fethedecek! Aria Espadril Nasıl Kombinlenir? Şıklığı ve rahatlığı aynı tasarımda buluşturduğumuz Aria, gün boyu yürümenizi gerektiren günlerde ya da deniz kenarında bikininin altında giymek için harika bir seçimdir. Toka detayı ile sade bir şekilde yorumladığımız bu modelimiz, düz tabanı ile de rahatlığı ve konforu çağrıştırıyor. Yaz aylarında mini şortlar ve etekler olmadan yaşayamayanlardan mısınız? O halde, Aria espadril yatırım yapmaya değerdir. Çünkü, hem sade tasarımı ile her şey ile iyi uyum sağlıyor hem de doğal tabanı ile ayaklarınızda yarattığı yok hissi ile fonksiyonel bir kullanım sağlıyor. Aria espadril, sade bir tasarıma sahip gibi görünse de, yaz aylarında yapacağınız pek çok farklı kombine iyi uyum sağlar. O, hem sade bir kot şort- beyaz tişört kombini ile hem de rengarenk bir yaz elbisesi ile tamamlamak için ideal bir tasarıma sahip!

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi İnce Topuklu
  • Renk Sarı
  • Taban Materyali Kauçuk
Geri Bildirim Ver