10
Dalış Aksesuarları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

Genel Markalar Mix Pro Sea Scooter

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
42.693,34 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
44.000 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mix Pro Sea Scooter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Denizmarketi Satıcı Ünvanı: ÇÖLLÜ DENİZ VE YAT MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0263031680600016 Vergi Kimlik Numarası: 2630316806
    Bu ürün Denizmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SuBlue Mix Pro SeaScooter WhiteShark MixPro Sualtı Scooter Hayallerinizin Ötesine Süzülün Piyasadaki en küçük çift pervaneli su altı scooterı WhiteShark MixPro ile su altı keşiflerinizi kolaylaştırın. WhiteShark MixPro, ultra hafif ve kompakttır. 4 mil hıza ulaşabilir ve tek bir şarjla 60 dakikaya kadar sürebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sublue 03-114Sublumixpro Mix Pro Seascooter

Sublue Mix Pro beyaz sea scooter ile denizleri kolaylıkla keşfedebilirsiniz. Belirli bir düzeyde su altında rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Sevdikleriniz ile tatil yapmak isteyebilirsiniz. Bu tatillerin keyifli biçimde geçmesi güzel hatırlar için oldukça önemlidir. Bu zamanlarda sea scooter kullanabileceğiniz bir üründür. Deniz ve havuzlarda rahatlıkla süreceğiniz bir üründür. Dayanıklı yapısı sayesinde çocuğunuzla beraber sizi kolayca hareket ettirebilir. Bu ürünü kullanarak eğlenceli oyunlar oynayabilirsiniz. Sublue Mix Pro sea scooter 60 dk batarya süresi vardır. Macera sporların seven kişilerin oldukça keyifle kullanacağı bu ürünün başlıca özellikleri şu şekildedir;

  • Su altında çalışan bir üründür.
  • Hız ayarlaması için bir vites bulunur.
  • LED göstergesi vardır.

Sublue Mix Beyaz Pro Sea Scooterın Tasarım Özellikleri Nedir?

Sublue Mix Beyaz Pro Sea Scooterın Tasarım Özellikleri Nedir?

Sublue Mix Pro beyaz sea scooter iki adet pervanesi olan bir üründür. Bu pervaneler etrafa zarar vermemesi ve etraftan etkilenmemesi için korunaklı biçimde çevresi sarılıdır. Bu pervaneler aracın su içerisinde hareket etmesini sağlar. bunları birbirine bağlayan bir gövde bulunur. Aracı rahat tutabilmek için özel olarak gövde tasarlanmıştır. Sea scooter üzerinde butonlar yer alır. Bu sayede rahat biçimde hızınızı ayarlayabilirsiniz. Bataryasıyla birlikte ağırlığı 3.55 kg’dır. Bu ağırlık su içinde çalıştırıldığı zaman bir etki yapmaz. Çıkarılabilir bir bataryaya sahip olan ürünü bu sayede kolaylıkla el valizine koyabilirsiniz. Sublue Mix Pro sea scooter üzerinde şarj yüzdesini gösteren bir LED ekran vardır. Bu şekilde kullanım sırasında kendinizi şarja göre rahatlıkla ayarlayabilirsiniz.

Sublue Mix Beyaz Pro Sea Scooterın Teknik Özellikleri Nedir?

Sublue Mix Beyaz Pro Sea Scooterın Teknik Özellikleri Nedir?

Sublue Mix Pro beyaz sea scooter geliştirilmiş teknolojisi sayesinde oldukça etkili bir üründür. 60 dakika boyunca kullanabileceğiniz Lityum bataryalarına sahiptir. Bu batarya 2 saat içerisinde tekrar kullanıma hazır hale gelir. Ürünün şarj süresini kullanırken kolay biçimde takip edebilirsiniz. Şnorkelle yüzme için uygun olan bir üründür. Telefonunuzu yerleştirebileceğiniz bir alanı vardır. Bu sayede su altında geçirdiğiniz keyifli anları kayıt altına alabilirsiniz. Telefonun su geçirmemesi için buna özel olarak bir kılıf kullanmanız gerekir. Sublue Mix Pro sea scooter 4 mil hıza ulaşabilen bir üründür. Bu hızı kontrol panelinde bulunan vitesten rahatlıkla yapabilirsiniz. Sublue Mix Pro beyaz sea scooter fiyatı ürünün sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ailenizle keyifli vakit geçirmenize yardımcı olan bir üründür.

Sublue Mix Beyaz Pro Sea Scooter Kaliteli midir?

Sublue Mix Beyaz Pro Sea Scooter Kaliteli midir?

Sublue Mix Pro beyaz sea scooter kaliteli malzemelerden üretilen bir üründür Su altında kullanıma uygun bir tasarımı vardır. 40 metreye kadar su geçirmez özelliği aktif olarak devrede olur. Yeniden doldurulabilir olan lityum batarya kullanılır. Bu tarz bataryalardan küçük boyutta olsalar da büyük miktarda enerji sağlayabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu pil uçağa alınabilir. Bu piller Federal Havacılık İdaresi tarafından izin verilmiş yapılardır. Batarya bittiği zamanlarda hızlı şarj özelliğine sahip olan cihazla kolay biçimde şarj edebilirsiniz. Ürünü su içerisinde kolay biçimde çalıştırmak isterseniz iki tarafta da yer alan düğmeleri kullanabilirsiniz. Bu sayede bir eliniz dolu olsa da bu ürünü rahat biçimde çalıştırabilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde rahatlıkla valizinizde bulunabilen bir üründür. Sublue Mix Pro beyaz sea scooter yorum ve değerlendirmeleri sayesinde kullananların memnuniyetini rahatlıkla görebilirsiniz. Sağlam yapısı olan ve yeni maceralara yelken açmanıza yardımcı olan bu ürüne Trendyol’da uygun fiyat seçenekleriyle hızlı biçimde sahip olabilirsiniz.