Sucker Punch Ps4 Ghost Of Tsushima

999,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

Sucker Punch Ps4 Ghost Of Tsushima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACS ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: YUSUF AÇIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0070781380
    Bu ürün ACS ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PS4 Ghost Of Tsushima
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.
  • Güçlü Konsol

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sucker Punch Ghost of Tsushima Türkçe Altyazılı PS4 Oyun

Konsol oyunları boş zamanlarınızı verimli bir şekilde geçirmenize olanak sağlar. Bu sayede kişilerin stratejik planlama yeteneği gelişir. Aynı zamanda can sıkıntısı giderilir. Sucker Punch Ghost Of Tsushima Türkçe altyazılı PS4 oyun 711719387701, Japon mitolojisinden esinlenilerek geliştirilmiş aksiyon türünde bir seçenektir. Bu oyun, Japonya ve Moğol mücadelesini içerir. Türkçe altyazılı olması ile kolay bir deneyim sunar. Oyundaki ilerlemenizi rahatça anlayabilirsiniz. Ayrıca düşmanlarınızın zayıf noktalarını tespit ederek başarılı bir savaşçı olmanıza katkı sağlar. Oyun, sahip olduğu senaryo üzerinden ilerler. Moğol İmparatorluğu, dünyayı ele geçirme amacıyla tüm dünyaya savaş açar. Ghost Of Tsushima PS4 oyun, ismini aldığı Tsushima halkını koruyan samuray savaşçısı ile ilerler. Oyun içerisinde çeşitli karakterler yer alır. İstediğiniz karakterden birini seçerek savaşa dahil olabilirsiniz.

  • Gelişmiş ses efektleri
  • Tarihi senaryo
  • Kaliteli grafikler

Sucker Punch Ghost Of Tsushima PS4 Gelişmiş Özellikleri

Sucker Punch Ghost Of Tsushima PS4 Gelişmiş Özellikleri

Sucker Punch Ghost Of Tsushima PS4, gelişmiş ses efektleri ve yüksek çözünürlüklü grafik desteği ile deneyiminizi ileri taşır. Sahip olduğu gerçekçi ses efektleri ile oyuna odaklanmanıza yardımcı olur. Kaliteli grafik tasarımı ile detaylı görüntüler sunar. Uyumlu cihaz ile oynandığında 4K görüntü kalitesine ulaşır. Bu oyun, çok yönlü ve yaratıcı düşünme yeteneğiniz üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Fiziksel bir mücadele ile birlikte düşünce gücünün önemini gösterir. Oyun içinde kritik kararlar vermeniz gereken senaryo başlangıçları yer alır. Ayrıca size seçim hakkı sağlayarak tekdüze şekilde ilerlemez. Her oyun serüveninizde önceden görmediğiniz bölümleri oynayıp yeni maceralara sahip olabilirsiniz. PS4 Ghost Of Tsushima, senaryonun temelinde yer alan Japon kültürü ve tarihi ile etkileyici bir deneyime sahiptir. Halk hikayelerinden kesitler yer alır. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Punch Ghost Of Tsushima Türkçe Altyazılı PS4 Oyun Yorumları

Punch Ghost Of Tsushima Türkçe Altyazılı PS4 Oyun Yorumları

Sucker Punch Ghost Of Tsushima Türkçe altyazılı PS4 oyun yorumlarını okuyabilir ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Ürün, tek kişilik oynanır. Oynamadığınız zamanlarda diski sahip olduğu kutu içerisine koyarak güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Aynı zamanda samuray savaşçı geleneğini keşfetmenize imkan verir. Oyun içerisinde Samuray, Avcı, Ronin veya Suikastçı olarak toplamda dört adet halk sınıfı yer alır. Ayrıca internete bağlanarak arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle birlikte çevrim içi biçimde oynayabilirsiniz. Çevrim içi deneyim ile iki kişilik ve dört kişilik görevleri etkin kılabilirsiniz. Oyun içerisinde bulunan cephaneler, hikayeler ilerledikçe erişime açılır. Karakterleriniz için yeni silahlar alıp koruyucu zırhlarını değiştirebilirsiniz. Ghost Of Tsushima PS4, sahip olduğu hikayeler ile destansı bir macera elde etmenize yardımcı olur. Doğa içerisinde geçen mücadeleler bulunur. Bu seçenekten fazlasıyla keyif alabilirsiniz.

Punch Ghost Of Tsushima Türkçe Altyazılı PS4 Oyun Fiyatları

Punch Ghost Of Tsushima Türkçe Altyazılı PS4 Oyun Fiyatları

Sucker Punch Ghost Of Tsushima Türkçe altyazılı PS4 oyun fiyat aralığı, oyunun sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak size sunulur. Bu oyun, geri bildirim özelliğine sahip konsol kollarına titreşimler göndererek gerçekçi bir deneyim sunar. Ayrıca oyunda ilerledikçe yeni düşman türleri ile karşılaşırsınız. Yeni dünyalar keşfederek uzun soluklu bir serüvene sahip olabilirsiniz. Rakipleriniz ile yakın mesafeden savaşmanıza imkan sağlayan mücadele türleri bulunur. Jin Sakai, Şimura ve Hotun Han oyun içerisinde yer alan üç büyük karakter olarak tasarlanır. Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda oyun içerisinde yer alan ipuçlarını kullanarak rahatça oynayabilirsiniz. Oyun, sahip olduğu yan görevleri ve özgün hikayeleri ile ilgileri üzerine çeker. Sucker Punch Ghost Of Tsushima Türkçe altyazılı PS4 oyununu Trendyol’dan hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.