Genel Markalar Türkçe Konuşan Şarkı Söyleyen Masal Anlatan Sevimli Banu Bebek 30 Cm

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
432,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Türkçe Konuşan Şarkı Söyleyen Masal Anlatan Sevimli Banu Bebek 30 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GaaK's STORE Satıcı Ünvanı: FİKRET ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9080064291
    Bu ürün GaaK's STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu sevimli banu bebek prensesler çok bayılacak...
  • Çocuklarınız için harika bir bebek. Öğrenirken eğlenicek eğlenirken öğrenicek...
  • Banu bebek karnını bastırınca türkçe konuşuyor.
  • 20 farklı Kelime konuşuyor.
  • Masal anlatır ve müzik söyler.
  • Banu bebek 30 cm boyundadır

Ürün Özellikleri

  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Yaş 3+ Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Evet
Geri Bildirim Ver

Suden Türkçe Konuşan Bebek

Oyuncaklar çocuk gelişiminde en önemli unsurlar arasında yer alır. Çocukların zihinsel, bedensel, psiko-sosyal gelişimlerine katkıda bulunur ve hayal güçlerini geliştirerek yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlar. Oyuncak seçerken dikkat etmeniz gereken birçok husus vardır. Yaşa uygunluk, kullanılan materyal, çocuğun hayal gücünü geliştirmesi ve yeteneklerine katkıda bulunması gibi birçok konuya dikkat edilir. Özellikle 1-1,5 yaşından itibaren çocuklar, 3-4 kelimeyi bir araya getirmeye başlar. Yeni sözcükler öğrenir ve cümleler kurarak kendini ifade etmeye başlar. Bu yüzden küçük yaşlarda kullanılan sesli oyuncaklar dil gelişimi için önem arz eder. Oyuncak seçerken çocuğunuzun yaş aralığını dikkate almanız önemlidir. Suden bej Türkçe konuşan bebek 3-6 yaş aralığındaki bir çocuk için eğlenceli ve dil gelişimine katkıda bulunabilecek bir seçenek olabilir.

  • Türkçe konuşma özelliği
  • 20 farklı cümle
  • Etkileyici tasarım

Dil Gelişimine Katkı Sağlayan Suden Türkçe Konuşan Bebek

Dil Gelişimine Katkı Sağlayan Suden Türkçe Konuşan Bebek

Suden bebek 30 cm uzunluğundadır. Çocuğunuza kolaylıkla taşıyabilme ve oynayabilme olanağı sunar. Rengarenk kıyafet tasarımıyla çocuğunuz için ilgi çekici ve eğlenceli bir oyun arkadaşı olabilir. Tasarımı oturma ve yatma gibi pozisyonlarda durabilecek şekildedir. 20 farklı cümle kurarak ihtiyaçlarını sıralayabilir ve çocuğunuzu hem fiziksel hem de sözel etkileşime davet eder. Ayrıca şarkı söyleyerek ve masal anlatarak hem işitsel hem de sözel zekasına destek olur. Bu sayede Suden Türkçe konuşan bebek çocuğunuzun kelime dağarcığının gelişmesine katkıda bulunur. Soru sormayı ve cevap vermeyi öğretir. Kendini ifade etme yeteneği kazanması için eğlenceli bir destekçi olabilir. Çocuk, Suden Türkçe konuşan bebek sayesinde ihtiyaçlarını kolay bir şekilde ifade etmeyi öğrenebilir. Suden bebek, çocuğunuzun hem eğlenmesini sağlar hem de kelime dağarcığını genişleterek dil gelişimine destek olur.

Suden Türkçe Konuşan Bebek Fiyatları

Suden Türkçe Konuşan Bebek Fiyatları

Suden bebek 3-6 yaş aralığındaki çocuklar için hem eğlenceli hem de eğitici bir seçenek olabilir. Şarkı söyleyebilir ve masal anlatabilir. Yaklaşık 20 farklı cümle kurabilir. 30 cm uzunluğunda olması, çocuğunuz için hem kolay hem de güvenli bir kullanım sağlar. Suden bebek çocuğunuza en iyi arkadaşı olduğunu söyleyebilir. Acıkma, susama ya da tuvalet gibi ihtiyaçlarını dile getirebilir. Karnının ağrıdığı, altına ıslatmış olabileceği gibi problemleri haber verebilir, ateşinin ölçülmesini ve saçlarının taranmasını isteyerek çocuğu etkileşime davet eder. Eğlenceli çocuk şarkıları çalarak müziksel zekasının gelişimini destekler, dans ettirir ve fiziksel gelişimine de katkıda bulunur. Çocuğunuzun gelişimi için ideal seçeneklerden biridir. Bebeğin saç rengi ve üzerindeki elbise modelleri değişkenlik gösterebilir. Suden Türkçe Konuşan bebek fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak uygun rakamlarla belirlenir.

Suden Türkçe Konuşan Bebek Yorumları

Suden Türkçe Konuşan Bebek Yorumları

Oyuncak seçerken çocuğunuzun fizyolojik ve psikolojik gelişimine katkıda bulunmasına özen göstermek isteyebilirsiniz. 3-6 yaş aralığı çocuğun ruhen ve bedenen gelişimi için önemli bir yaş aralığıdır. Suden Türkçe konuşan bebek çocuğunuz için güzel bir hediye olabilir. Dil gelişiminde basit cümleler ve kendini kolayca ifade edebilme yeteneği önem arz eder. Suden bebek bu konuda çocuğunuza yardımcı olur. Tasarımı sayesinde dikkat çeker ve merak uyandırır. Hem eğitir hem de dil gelişimine katkıda bulunarak kendini kolay ifade edebilmesine destek olur. Bunları yaparken çocuğunuzun hayal gücünü geliştirerek eğlendirir. 20 farklı Türkçe cümle kurabilen bu ürün aynı zamanda şarkı söyleyip masal anlatabilir. Suden Türkçe konuşan bebek fiyatı ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Suden Türkçe konuşan bebek yorumları için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.