Südor 6 Renk Akrilik Boya Şişe 15 ml Sd121

67 TL
(11,17 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
79 TL'ye 6 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Südor 6 Renk Akrilik Boya Şişe 15 ml Sd121

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Art Kırtasiye Satıcı Ünvanı: UFUK AKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0410594632
    Bu ürün Art Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Südor 6 Renk Akrilik Boya 15 Ml Sd121

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Parlaklık (Ansilümen) 100
Geri Bildirim Ver

Südor SD121 6 Renk x 15 ml Şişe Akrilik Boya

Südor 6 renk x 15 ml şişe akrilik boya, sanat severlerin ilgisini çeken pratik ürünler arasında yer alır. 6 farklı renkte akrilik boyadan oluşan bir set, takım hâlinde gönderilir. Set içerisindeki renkler, yoğun pigmentli canlı tonlara sahip olur. Ürün, özellikle ana renkleri tercih edenler için ideal bir kullanım sergiler. Her bir boya 15 ml'lik şişe içinde alıcıya ulaşır. Küçük hacme sahip olan boyalar, farklı projelerde ve okul etkinliklerinde yeterli kullanımı sunar. Ürün, şeffaf altlıklı karton kutu içinde yer alır. Bu kutu, çok parçalı boyaları taşımayı ve düzenli muhafaza etmeyi kolaylaştırır.

  • Miktar: 15 ml
  • Renk: 6 farklı renk
  • Yapı: Akrilik

Südor Akrilik Boya 6 Renk Boya Seti Özellikleri

Südor Akrilik Boya 6 Renk Boya Seti Özellikleri

Südor 6 renk x 15 ml şişe akrilik boya, yüksek kaliteli formüle sahip olur. Boyalar, kolay kullanım için rahat açılan şişeler içinde satılır. Pratik bir şekilde açılan kapakları ile gerekli miktardaki boyayı palete almak son derece kolay olur. Sıkı kapanabilen kapaklar, boyaların kurumasını da önler. Renkler, birbiri ile karışabilen özellikler taşır. Ana renklerden oluşan bu setteki boyalar, doğru oranda karıştırıldığında ara renkler elde edilebilir. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, ihtiyaç duydukları farklı tonlara erişebilir. Südor akrilik 6'lı boya, kişi sağlığı düşünülerek üretilir. İçeriğinde sağlığa zararlı solvent ve toksik maddeler bulunmaz. Bu özellik, ürünün çocuklar tarafından da güvenle kullanılabilmesini sağlar. Aynı zamanda cilt ile temas ettiğinde kolayca yıkanarak çıkarılabilir.

Südor Akrilik Boya 6 Renk X 15 ml Boyanın Yapısı Nasıldır?

Südor Akrilik Boya 6 Renk X 15 Ml Boyanın Yapısı Nasıldır?

Südor 6 renk x 15 ml şişe akrilik boya, yoğun kıvamı ile öne çıkar. Kullanıldığı alanlarda yüksek kapatıcılık sağlar. Tek kat uygulamalarda bile Südor akrilik boya, iyi sonuçlar almaya imkân verir. Bu özelliği, farklı yüzeyler üzerine sürülebilmesini de mümkün kılar. Kişiler Südor akrilik boya setini; kâğıt dışında cam, ahşap, mermer ve plastik gibi yüzeylerde de kullanabilir. Boyanın daha ince bir katman halinde uygulanabilmesi de mümkün olur. Böyle durumlarda boyayı açmak gerekir. Seyreltme işlemi için su kullanmak yeterli kabul edilir. Kolay çözülebilir yapısı sayesinde uygulama sırasında sağlığı olumsuz etkilenmez. Ayrıca bu boya, güçlü tutuşu ile öne çıkar. Sürüldüğü zeminde akma yapmayarak kolay bir kullanım sergiler.

Südor Akrilik Boya 6 Renk X 15 ml Şişe Kimler içindir?

Südor Akrilik Boya 6 Renk X 15 ml Şişe Kimler içindir?

Südor 6 renk x 15 ml şişe akrilik boya, sahip olduğu geniş kullanım alanı sayesinde pek çok farklı kişiye hitap etmeyi başarır. Kullanım alanları arasında okul sanat etkinlikleri ilk sırada yer alır. Hemen hemen her yaş grubundan çocuk, sanat dersleri için Südor akrilik boyayı tercih edebilir. Akrilik boya çocukların kişisel çalışmaları için de uygun özellikler taşır. Diğer bir kullanım alanı ise hobi çalışmaları olur. Resim kurslarında, her yaştan bireye hitap eder. Ürün, öğretmenler için de uygun bulunur. Resim dersi veren eğitmenler, yüksek pigmentasyonlu Südor akrilik boyaya ile başarılı çalışmalar yapabilir. Südor akrilik boya seti, evde çeşitli tadilat ve yapı işleri için de tercih edilebilir. Farklı zeminlere uyum sağladığı için ahşap mobilyalar, cam yüzeyler veya çeşitli eşyalar bu boya ile yenilenebilir. Dilerseniz ürünün kullanım alanlarıyla ilgili daha ayrıntılı bilgilere erişmek için Südor 6 renk x 15 ml şişe akrilik boya yorumlarını inceleyebilirsiniz. Akrilik boyayı güvenli alışverişin adresi Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.