Südor Guaj Boya 12'li Tüp 9 ml Mixartcolors

59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 50 TL İndirim
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Südor Guaj Boya 12'li Tüp 9 ml Mixartcolors

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hızlıkırtasiye Satıcı Ünvanı: ÖZYURT KIRTASİYE PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0718003376300019 Vergi Kimlik Numarası: 7180033763
    Bu ürün hızlıkırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Südor Guaj Boya 12 Li Tüp 9 Ml SÜDOR GUAJ BOYA 12 Lİ TÜP 9 ML

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Südor HBV0000088IJF Mixartcolors 12'li 9 ml Tüp Guaj Boya

Südor 12’li tüp 9 ml Mixartcolors guaj boya ile yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Birbirinden canlı renklerde 12 farklı boya sayesinde keyifli vakit geçirmek mümkündür. Her rengi kâğıt, karton, seramik ve tuval üzerinde rahatça kullanabilirsiniz. Boyaların renklerinin yanı sıra ürünün ambalajı da dikkat çeker. Guaj boya ambalajının bir kısmında rengârenk evler yer alır. Buna ek olarak ambalajın diğer kısmında yer alan ürün hakkındaki bilgiler de rengârenk yazılmıştır. İçi ve dışı alacalı olan bu ürünü çocuklar çok sever. Küçüklere resim alanında eğitim vermek için Südor 12’li tüp 9 ml Mixartcolors guaj boya ideal bir seçim olur. Küçük ressamlar hayal gücünü kullanarak birbirinden değişik figürleri bu ürünle renklendirebilirler.

  • Her tüp 9 ml'dir.
  • Toksik madde içermez.
  • 12 farklı su bazlı guaj boya vardır.

Südor 12'li Tüp 9 ml Mixartcolors Guaj Boyanın Kıvamı Nasıldır?

Südor 12'li Tüp 9 Ml Mixartcolors Guaj Boyanın Kıvamı Nasıldır?

Südor 12’li tüp 9 ml Mixartcolors guaj boyanın kıvamı çok akışkan değildir. Su bazlı olan ürün ideal yoğunluğuyla kullanacağınız alana sıktığınız anda akmaz ya da başka yerlere bulaşmaz. Südor 12’li tüp 9 ml Mixartcolors guaj boya setinde beyaz, sarı, karmen kırmızı ve turuncu renkleri mevcuttur. Bunların yanı sıra Südor guaj boya Mixartcolors 12’li tüp setinde kırmızı, Prusya mavi ve pembe guaj boyalar vardır. Bir boya setinde siyah, kahverengi, yeşil ve mor olmazsa olmaz renkler arasındadır. Her tüpü kullanmadan önce biraz karıştırmanız tavsiye edilir. Bu sayede ürünler daha kıvamlı bir hâl alır. Kâğıt, tuval ya da seramik yüzeylere boya uygularken zorluk yaşamazsınız. Ayrıca renkleri birbirine karıştırarak son derece değişik tonlar ortaya çıkarabilirsiniz.

Südor 12'li Tüp 9 ml Mixartcolors Guaj Boya Pigmentasyonu Nasıl?

Südor 12'li Tüp 9 Ml Mixartcolors Guaj Boya Pigmentasyonu Nasıl?

Südor 12’li tüp 9 ml Mixartcolors guaj boya yüksek pigmentasyona sahiptir. Kırmızı ve turuncu gibi sıcak alt tonlu renkler, sürdüğünüz yüzeyde oldukça canlı görünür. 9 ml alüminyum tüplerde yer alan renkli sıvılar, kapakları açıldığı an dikkat çeker. Ürün parlak ve pürüzsüz yapısıyla tüm kullanıcıları tatmin eder. Canlı sarı, pembe ve mor renklerle dilediğiniz figürleri çizebilirsiniz. Resim yaparken boyalar kurursa bir miktar suyla tonları tekrar canlandırabilirsiniz. Bu sayede saatlerce Südor 12’li tüp 9 ml Mixartcolors guaj boyayı kullanarak hayal gücünüzü kâğıda yansıtabilirsiniz. Kapatıcı ve homojen bir yüzey oluşturan guaj boya tek kat sürülse bile Südor'un parlak renkleri kendini belli eder. Ürünleri fazla su ile karıştırarak sulu boya kıvamına getirebilirsiniz.

Südor 12'li Tüp 9 ml Mixartcolors Guaj Boya Kimler Kullanabilir?

Südor 12'li Tüp 9 Ml Mixartcolors Guaj Boya Kimler Kullanabilir?

Südor 12’li tüp 9 ml Mixartcolors guaj boyayı, kadın erkek fark etmeksizin 7'den 70'e kadar her yaş grubu tercih edebilir. Bu boyayı alarak küçüklere resim yapma alışkanlığı kazandırabilirsiniz. Bu sayede küçükler sınırsız hayal güçlerinin ürünlerini kâğıda dökerek somutlaştırabilirler. Daha büyük çocuklar bu boyayı okuldaki resim derslerinde gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Südor 12’li tüp 9 ml Mixartcolors guaj boya toksik madde içermez. Bunun yanı sıra boyalarda yanıcı ve uçucu solvent çözücü mevcut değildir. Su bazlı olan bu ürün minikler için güvenlidir. Üründen yetişkinler de yararlanabilirler. Bu set Görsel Sanatlar bölümünü kazanan her üniversite öğrencisinin vazgeçilmez eşyaları arasında yer alır. Bunun yanı sıra hobi olarak resim yapmak isteyen bireyler de bu boyalardan faydalanabilirler. Bu ürün EN71 standartlarına uygun olup sağlığa zararlı madde içermez. Resim yapmayı seven herkes ürünü Trendyol'dan avantajlı fırsatlarla satın alabilir. Ürün hakkında kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Südor 12’li tüp 9 ml Mixartcolors guaj boya yorumlarını okuyabilirsiniz.