Südor Eva Küp Sünger Baskı 12 Adet

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,89 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
255 TL245 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Südor Eva Küp Sünger Baskı 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bidünya Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9720118884
    Bu ürün Bidünya Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Südor Sünger Baskı Eva Küp 12 Li (1 Paket 12 Adet Karışık)

Ürün Özellikleri

  • Türü El İşi Kağıtları
Geri Bildirim Ver

Südor Eva Küp Sünger Baskı 12 Adet

El işi ürünleri hem sanatsal çalışmalarda hem de çocukların fiziksel gelişimlerinin desteklenmesinde sıkça kullanılır. Bunun yanında krapon kağıtları da aynı amaçlar için tercih edilir. Birçok müşteri özellikle çocuklar için tercih ettikleri ürünü son derece faydalı ve kullanışlı bulurlar. Bu doğrultuda sıkça tercih edilen Südor eva küp sünger baskı 12 adet şeklinde satışa sunulan bu ürün, farklı baskı malzemeleri ve şekilleriyle dikkat çeker. Çocukların sevdiği baskılardan olan model, yetişkinler için de oldukça eğlenceli anlar yaşatır. Farklı tasarımlar, hayal gücünüzün ortaya koyduğu şekiller ve baskılar bu ürün sayesinde gerçek olur. Ayrıca bu model sayesinde çocuklar, dolu dolu ve faydalı bir şekilde vakit geçirirler. Sünger baskı eva küp modelini satın alabilir, boş zamanlarınızda eğlenceli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Güvenli tasarım
  • Farklı baskı şekilleri

Südor Eva Küp Sünger Baskı 12 Adet Özellikleri

Südor Eva Küp Sünger Baskı 12 Adet Özellikleri

Ürün üzerinde yer alan farklı şekiller sayesinde birbirinden farklı tasarımlar yapabilirsiniz. Bu özelliği ile genellikle anaokulu ve ilkokul çağındaki çocuklar için son derece kullanışlıdır. Sulu boya, keçeli boya ve diğer boya çeşitleri kullanılarak yapılan baskılar çocukların hayal dünyasının, fiziksel ve zihinsel özelliklerinin gelişmesini sağlar. Sünger baskı küpü içerisinde 12 adet model bulunur. Ürünün kullanımı için üzerinde yer alan yönergeleri takip edebilirsiniz. Ürün hem baskı ürünleri hem de şekillerin farklı olması sebebiyle çocukların yaratıcılığının öne çıkarılmasını sağlar. Hayal dünyalarında oluşturdukları şekillerin gerçeğe dönüşerek kâğıt üzerine dökülmesini sağlayan ürün, bu çerçevede birçok kimse tarafından tercih edilir. Bu doğrultuda Südor eva küp sünger baskı 12 adet kullananların birçoğu ürünle ilgili olumlu yorumlarını ifade dile getirirler. Siz de bu modeli güvenle satın alabilirsiniz.

Güvenli Tasarımıyla Südor Eva Küp Sünger Baskı 12 Adet

Güvenli Tasarımıyla Südor Eva Küp Sünger Baskı 12 Adet

Hem hobi amaçlı hem de eğitim amaçlı kullanılan ürün, bu yönüyle oldukça dikkat çeker. Renkli baskı modelleri ve dikkat çekici şekilleriyle öne çıkan bu ürün, çocuklar tarafından beğenilir. Ebeveynlerin çocukları için tercih ettiği ve el becerisini geliştirdiğinden gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Bunun yanında Südor eva küp sünger baskı 12 adet yorumları üzerinden ürünle ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olmak mümkün olur. Ürün hem bireysel etkinlikler hem de grup halindeki etkinlikler için kullanılabilir. Birçok anaokulunun oyuncak ürünleri arasında yer alan bu seti siz de tercih edebilir, çocuklarınıza evde eğlenebilecekleri zaman dilimi yaratabilirsiniz. Güvenli malzeme yapısından faydalanarak çocuklarınızın kaliteli vakit geçirmesine yardımcı olabilirsiniz. Bu doğrultuda ürünle ilgili araştırma yaparak uygun fiyatıyla ürünü temin edebilirsiniz. Böylece çocuğunuzun etkinliklere olan ilgisini artırabilirsiniz.

Avantajlı Südor Eva Küp Sünger Baskı 12 Adet Fiyatı

Avantajlı Südor Eva Küp Sünger Baskı 12 Adet Fiyatı

Çocukların gelişim çağında birbirinden farklı aktiviteler yapması oldukça önemlidir. Bununla birlikte çeşitli şekiller sayesinde pek çok figüre aşina olması, onların gelişimine etki eden faktörler arasında yer alır. Sünger baskı ürünleri her bütçeye hitap eden fiyatları ile tercih edilebilir. Buna bağlı olarak ürünün fiyatı da değişkenlik gösterir. Modelin kalitesi, malzemesi, markası adedi fiyatının belirlenmesinde etkilidir. Bu bağlamda Südor eva küp sünger baskı 12 adet fiyatını inceleyerek bütçenize uygun bir şekilde ürünü alabilirsiniz. Modelin 12’li halde satışa sunulmasından ve malzeme kalitesinden faydalanarak kaliteli bir deneyime sahip olabilirsiniz. Pek çok faydası ve avantajı ile son derece dikkat çeken Südor eva küp sünger baskı 12 adet satın almak isterseniz Trendyol sayesinde işleminizi kolaylıkla yerine getirebilirsiniz. Ürünün avantajlı fiyatını inceleyebilir ve bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Böylelikle çocuklarınızın aktivitelerini artırabilir, eğlenirken öğrenebilmelerini sağlayabilirsiniz.