Sufi Kitap Yirminci Yüzyılda Bir Veli - Martin Lings

216,42 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,50 TL

Ürün Bilgileri

Sufi Kitap Yirminci Yüzyılda Bir Veli - Martin Lings

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Katre Basım Satıcı Ünvanı: KATRE BASIM YAYIMCILIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0528144139900001 Vergi Kimlik Numarası: 5281441399
    Bu ürün Katre Basım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Bu kitap okurundan tek bir şey ister
  • 'Ruh halleri'ne karşı samimi bir ilgi." Martin Lings “Böyle manevî bir rehberle karşılaşmak yirminci yüzyılın ortasında bir Ortaçağ azizi yahut Sâmi peygamberlerden biriyle yüz yüze gelmek gibidir. Birkaç ay önce Müstaganem’de vefat eden tasavvuf büyüklerinden Şeyh Ahmed el-Alavî ile karşılaştığımdaki intibam da böyle oldu. Kahverengi cellâbesi ve beyaz sarığı, gümüş rengi sakalı ve sanki ondaki mübarekliğin ağırlığıyla aşağı doğru sarkmış uzun elleriyle, Efendimiz Halil İbrahim’in zamanından kalma saf ve kadim bir havayı etrafa yayıyordu.”Frithjof Schuon “Velayeti Ortaçağ sufilerinin altın çağını hatırlatan bir zatın [Şeyh Ahmed el-Alavî] hayatı üzerine bir başyapıt. Belgelere dayalı bu kitapta Dr. Lings pek çok nadir kaynağa başvuruyor ve önemli bir takım orijinal katkılarda bulunuyor.”A.J. ArberryBir bilgenin kaleminden, çağımızın büyük mürşidlerinden Şeyh Ahmed el-Alavî'yi anlatan nadide bir eser. Yirminci Yüzyılda Bir Veli, insanlık tarihinin dinle en az alakalı bir döneminde, arayanlara, hatta ne aradığını bilmeden arayanlara, hatta ve hatta aradığını bilmese bile arayanlara yol gösteren bir deniz feneri mesabesindedir. Martin Lings'in en rağbet gören eserlerinden biri olmasının sebebi de budur. Ödüllü siret kitabıyla Türk okurunun yakından tanıdığı Martin Lings'in Londra Üniversitesi Doğu ve Afrika Çalışmaları Enstitüsü'nde sunduğu doktora tezi olan bu kitap daha sonra kendisi tarafından kitaplaştırılmıştır. Yirminci Yüzyılda Bir Veli'de sadece bir bilgenin kaleminden bir veliyi tanımakla kalmayacak, ruhunuzun tasavvufun ışığında tazelendiğini hissedeceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Martin Lings
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
Geri Bildirim Ver