7
Saç Vitamini kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Sugarbear Sugar Bear Saç Vitamini 74 Adet Kapsül.

966 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
940 TL890 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sugarbear Sugar Bear Saç Vitamini 74 Adet Kapsül.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAFİR KOZMETİK Satıcı Ünvanı: SINIRLI SORUMLU SAFİR KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0737124356900001 Vergi Kimlik Numarası: 7371243569
    Bu ürün SAFİR KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Saçları güçlü olması ve daha hızlı uzaması için destekler
  • Saçların esnekliğini arttırır ve kırılmaları durdurmaya yardımcı olur.
  • Hormon içermediği için diğer tüylerin uzamasına veya kalınlaşmasına sebep olmaz.
  • Dünyanın ilk çiğnenebilen vejeteryan multivitamini.
  • Gerçek meyvelerin sularından elde edilir. Tıpkı lezzetli şekerler gibi bir tada sahiptir.
  • Saç ve tırnakların sağlıkla uzamasına destek olan biyotin, folik asit, D Vitamini, B12 gibi vitaminler içermektedir.
  • İçeriğinde jelatin bulunmaz.
Geri Bildirim Ver

Sugarbear 635797982873 60 Kapsül Vitamin

Sugarbear 60 kapsül vitamin, özellikle saç konusunda desteğe ihtiyaç duyanlar için tasarlanmıştır. Bu ürün, canlılığını yitirmiş olan saçlara yeniden hayat vermek için tercih edilebilecek alternatiflerden bir tanesidir. Zaman içerisinde yıpranmış ve kolay kırılabilir hale gelen saçların, çok daha esnek bir yapıya sahip olmasına imkân tanır. Takviye gıda niteliği taşıyan bir üründür. Sugarbear 60 kapsül vitamin, saçların çok daha hacimli bir görünüm elde etmesini sağlar. Ayrıca, sahip olduğu bileşenler sayesinde saçların hızlı uzamasına da yardımcı olur. Hem erkek hemde kadınların kullanabileceği bir üründür. Çevreye karşı oldukça duyarlı bir biçimde üretilen bu ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

  • Çiğnenebilir bir multivitamindir.
  • Vejeteryan içeriğe sahip olduğu için herkes tarafından kullanılabilir.
  • Saç ve tırnakların daha sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlayan vitaminler barındırır.

Sugarbear 60 Kapsül Vitaminin Özellikleri Nelerdir?

Sugarbear 60 Kapsül Vitaminin Özellikleri Nelerdir?

Sugarbear 60 kapsül vitamin, saçların sağlıklı görünüm kazanmasına yardımcı olan etkili bir takviye gıda ürünüdür. Sugar Bear hair saç vitamini, hormon içermez. Bu sayede vücutta bulunan diğer tüylerin uzamasına ve güçlenmesine neden olmaz. Gerçek meyveler kullanılarak üretildiği için şekerli bir tada sahiptir. Saç ve tırnakların uzaması için gerekli olan folik asit ve biotin gibi bileşenler barındırır. Sugarbear 60 kapsül vitaminin içeriğinde; E, B5, B6, A, D ve B12 vitaminleri yer alır. Formülünde bulunan pektin ve kolin ise saçların benzersiz görünüme sahip olmasına yardımcı olur. Sugarbear hair vitaminin içeriğinde jelatin bulunmaz. Ayrıca bu multivitamin; soya, süt ürünleri, yer fıstığı, gluten, buğday, domuz eti, sığır eti, yumurta ve balık gibi bileşenler içermez.

Sugarbear 60 Kapsül Vitamin Kullanım Önerisi Nasıldır?

Sugarbear 60 Kapsül Vitamin Kullanım Önerisi Nasıldır?

Sugarbear hair, kullanımı oldukça yararlı olan benzersiz bir takviye gıda ürünüdür. Bu vitamin bir ilaç niteliğinde olmadığı için, hastalıkların tedavisinde kullanılması tavsiye edilmez. Ayrıca, rahatsızlıklara karşı koruma ve önleme özelliği de barındırmaz. Bu tür bir ürünü kullanmaya başlamadan evvel doktorunuza danışmanız tavsiye edilir. Sugarbear 60 kapsül vitamin, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besinleri almasına yardımcı olur. Günde iki adet kullanılması gerekir. Bu takviye gıdayı kullanmaya başlamadan önce genel bir kontrolden geçmeniz gerekebilir. Bu sayede vücudunuzu bu ürüne ihtiyacı olup olmadığına daha rahat karar verebilirsiniz. Söz konusu vitamin tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Ayrıca doz aşımı yapmamaya da özen gösterilmesi gerekir. Aksi hâlde sindirime bağlı problemler görülebilir.

Sugarbear 60 Kapsül Vitamin Güvenilir ve Etkili midir?

Sugarbear 60 Kapsül Vitamin Güvenilir ve Etkili midir?

Sugarbear 60 kapsül vitamin, dünya genelinde oldukça popüler olan takviye gıda ürünlerinden biridir. Yüksek kalite standartları gözetilerek geliştirildiği için oldukça güvenilirdir. Bu ürün zarar gören tırnakların da eski sağlığına kavuşmasına yardım eder. Vejeteryan içeriğe sahip olması her kesimden kullanıcıya hitap etmesini imkân verir. İçerisinde herhangi bir alerjen madde bulunmadığı için de kullanımı oldukça yaygındır. Düzenli bir biçimde kullanıldığında kısa süre içerisinde gözle görülür fark yaratır. Sugarbear 60 kapsül vitamin, kullanıcıların sağlıklı bir hayat sürmelerine yardım eder. Saçlarının güçsüzleştiğini düşünen herkes bu vitamini gönül rahatlığı ile kullanabilir. Özellikle sürekli olarak farklı işlemlere maruz kalan ve seyrelen saçların yapısı, bu takviye gıda sayesinde onarılabilir. Bu ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlar ile satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Sugarbear 60 kapsül vitamin yorumlarını inceleyebilirsiniz. Saçlarınızın canlı ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olacak olan bu ürünü, hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.