Suizan Dozuki Dovetail Cross-cut Katlanır Japon Testeresi 24 Cm

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.847 TL

Ürün Bilgileri

Suizan Dozuki Dovetail Cross-cut Katlanır Japon Testeresi 24 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nalburcuk Satıcı Ünvanı: GÜLERYÜZ NALBURİYE MÜHENDİSLİK İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0419050994300026 Vergi Kimlik Numarası: 4190509943
    Bu ürün nalburcuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Suizan Dozuki Dovetail Cross-Cut Katlanır Japon Testeresi 24 cm Akçaağaç, kırmızı meşe, tik, MDF, OSB ve hatta dalgaların karaya attığı odunlar gibi hem yumuşak hem de sert birçok ahşapta kullanılabilen çekmeli testeredir, En kaliteli Japon çeliğinden oluşuyor. Dayanıklılığı, hassasiyeti ve gücü pekiştirir, Harika ince bıçağı ve kırlangıç kuyruğu kesmek için en iyisidir, Testere bıçağı kolayca çıkarılabilir ve değiştirilebilir, Katlanır testere kullanışlıdır ve taşıması kolaydır, İnce bıçağı ve kontrol kolaylığı nedeniyle kullanıcının dar, hassas bir kesim oluşturmasına olanak tanır, SUIZAN dozuki testeresinin dikkat çekici bir noktası hassasiyetidir, Şaşırtıcı bir şekilde Kerf Genişliği 0.5mm dir. Bununla her türlü ağaç işçiliğini yapabilirsiniz, Çapraz kesim dişler, biri hafifçe sağa, diğeri sola bakan iki dişten oluşur. Çapraz kesimli dişler ağaç lifini belirli bir genişlikte keser, Bıçak uzunluğu: 240 mm Bıçak kalınlığı: 0.3 mm Kesim sonrası oyuk genişliği (Kerf): 0.5 mm Diş sayısı: 25 TPI Testere uzunluğu: 570 mm Testere genişliği: 70 mm Kesim Tipileri: Çapraz kesim(Cross-Cut) Sap: Plastik Ağırlık: 450 gr Japon imalatıdır. "Suizan” nedir? Bir Japon markası olan SUIZAN, en kaliteli Japon el aletlerini üretmektedir, 100 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Japonya'nın zanaatkarlığıyla tanınan şehirlerinden birinde tüm süreçler tamamlanmaktadır, Bu nedenle ürünlerimiz birçok ahşap işçisi tarafından çok beğenilmektedir, Günümüzde Japon testereleri, yüksek kaliteleri nedeniyle dünya çapında ahşap işçiliğinde popüler bir araç haline geldi, Çoğu durumda, Japon testereleri diğer testerelerden daha hafif ve basittir çünkü Japon testereleri minimal düzeyde tasarlanmıştır ve gereksiz eklenti yoktur, "Çekme Testere” hakkında bilginiz var mı? Bu ürün bir çekme testeresidir, Japon testereleri malzemeleri çekerek keser ve bu nedenle "çekmeli testereler" olarak adlandırılır, Daha az güç gerektirir, son derece düzgün ve hassas kesim yapar ve bunun sonucunda kesim yeri temizdir, Özellikle, bu testerenin bıçağı daha keskin ve daha incedir (0.3mm) ve benzer boyuttaki testerelere göre inç başına daha fazla sayıda dişe (17 TPI) sahiptir, Batı testerelerini kullanmakta zorluk çekiyorsanız, bir Japon testeresi kullanın, Geleneksel bir testere kullanmak için asla geri dönmeyeceksiniz! Çapraz kesim (Cross-Cut) nedir? Çapraz kesim, ahşabın damar desenine dik olarak kesmektir. Çapraz kesim için bıçak, her biri bir maket bıçağı gibi her iki ucu keskin bir şekilde sivrilen iki bıçaktan oluşur. Ağaç liflerini kesmek için tasarlanmıştır. Bıçağın, ağacın yıllık halkalarının katmanlarını kesiyormuş gibi çekilmesi gerektiğinden, çekme daha duyarlıdır. Açılı kesim yaparken, ahşap damarı kestiği için çapraz kesim bıçağı kullanılır. Uzunlamasına kesim için bir çapraz kesim bıçağı kullanılırsa, lifleri yalnızca daha ince kesecek ve iyi bir kesim olmayacaktır.
Geri Bildirim Ver