Şule Yayınları Ol Dedi Oldu Big-bang’in Nefes Kesen Öyküsü 1

174 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
177,05 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
192,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
192,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Şule Yayınları Ol Dedi Oldu Big-bang’in Nefes Kesen Öyküsü 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rağbet Kitap Satıcı Ünvanı: RAĞBET YAYINCILIK DAĞITIM VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734097463100001 Vergi Kimlik Numarası: 7340974631
    Bu ürün Rağbet Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evren sahnesinin perdesi açildigindan bu yana variz. Hem izleyicisi hem de oyuncusu oldugumuz bu sahnede bizden önce olanlar ve bizden sonra olacaklar üzerine pek çok teori ortaya atildi. Taskin Tuna bilimin isiginda evrenin serüvenini ele alirken, bizi keyifli oldugu kadar düsündürücü bir yolculuga çikariyor. Uzay-zaman kavrami, kara delikler, atomun derinlikleri ve daha pek çok konu bu kez inaç felsefesinin ve Islam'in isigiyla aydinlaniyor. Bu kitabi, ayetleri dogrulamak için degil, bilimin gerçeklerini Islam'in bakisi ile degerlendirmek üzere kaleme aldigini önemle vurguluyor Tuna.Evrenin dogumunu açiklayan Big Bang teorisinin ayrintilariyla incelendigi çalismada
  • elektronun hareketinden yildizlarin olusumuna, kuasarlardan bir bitkinin damarlarinda yürüyen özsuya kadar sayisiz bilgi arasinda bir yolculuga çikiyoruz. 14 milyar yil öncesinden günümüze kadar uzanan, roman tadinda bir yolculuk.. Ürün Adı: Ol Dedi Oldu Big-Bang’in Nefes Kesen Öyküsü 1 Ürün Kodu: 9789756446492 Yazar: Taşkın Tuna Basım Yılı: 2007 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 291 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Taşkın Tuna
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver