Sultan Gazi Fıstık Ezmesi Şekersiz Sade (%100 Yer Fıstığı) 2kg

380 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sultan Gazi Fıstık Ezmesi Şekersiz Sade (%100 Yer Fıstığı) 2kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SULTAN GAZİ E-TİCARET Satıcı Ünvanı: SULTAN GAZİ E-TİCARET GIDA TARIM BİLİŞİM REKLAM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0783058657300001 Vergi Kimlik Numarası: 7830586573
    Bu ürün SULTAN GAZİ E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şekersiz Fıstık Ezmesi Yer Fıstığı Ezmesi özenle seçtiğimiz yeni mahsul Osmaniye Yer Fıstıklarının kavrulup öğütülmesiyle elde edilir.%100 Doğal Fıstık Ezmesi içerisinde hiçbir katkı maddesi ve koruyucu bulunmamaktadır. Tam bir protein deposu olan Fıstık Ezmesi içerisinde bulunan aminoasitler ve yüksek lif oranı sayesinde kas kütlesinde artışa ve kasların onarımına destek olmaktadır. Yoğun fiziksel aktivitede bulunduğunuz günlerde vücudunuzun ihtiyaç duyduğu enerjinin bir kısmını sağlamaktadır. İçeriğinde bulunan yüksek orandaki doymamış yağlar sayesinde kalp sağlığını koruduğu gibi tip 2 diyabet riskini azaltır. Fıstık ezmesinin içerisindeki bol miktarda bulunan Lif ve Protein sayesinde uzun süre tokluk hissi verdiği için kilo vermeye destek olur. Aynı zamanda içerdiği yüksek karbonhidrat oranı ile yoğun fiziksel aktivitede bulunduğunuz günlerde vücudunuzun ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlıklı bir şekilde sağlamaktadır. Koruyucu madde içermeyen vegan ve tamamen el yapımı ürettiğimiz Fıstık Ezmesini kahvaltılarınızda, diyet tatlılarınızda, spor besinlerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Aflotoksin raporlu, denetimli, temiz üretim Yer Fıstığı ezmelerimizi lezzetten ödün vermeden hazırlıyor, besleyici özelliği yüksek ve temiz içerikli ürünler sunuyoruz. -Koruyucu madde içermez. -Ürünlerimiz Ata Tohum olarak tedarik edilmiştir. -Gluten içermez. -Rafine şeker, palm yağı, renklendirici, kıvam arttırıcı bulunmaz. - El yapımı üretilmiştir. - %100 doğal üründür.
Geri Bildirim Ver