SUME Özel Tasarım Ev Nazarlık Seramik Duvar Süsü

407,51 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SUME Özel Tasarım Ev Nazarlık Seramik Duvar Süsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUME Decor&Design Satıcı Ünvanı: FİKRİ KAÇAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4850339710
    Bu ürün SUME Decor&Design tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel tasarım ev nazarlık seramik kabartmalı duvar bahçe kapı balkon süsüözel olarak tamamen el işçiliği ile tek tek hazırlanmaktadır. Birden fazla fırınlama işlemine maruz kalmaktadır.Evlerinize, ofislerinize, balkonlarınızda, kış bahçelerinizde, kısacası tüm yaşam alanlarınızda dekoratif bir görünüm sağlar.Her ürün ayrı ayrı özel yapıldığı için minik renk farklılıkları olabilir.Özellikleri: 13x17 cm boyutlarında seramik malzemeden üretilmiştir.Daha fazla ürün çeşitlerimizi görmek isterseniz, lütfen mağazamızı ziyaret etmeyi unutmayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

SUME 4GRP01 Özel Tasarım Ev Nazarlık Seramik Duvar Süsü

Bulunduğunuz ortamı dekore ederek daha hoş görünmesini sağlamanın pek çok yolu vardır. Bunlardan biri duvarlara tablolar ya da duvar süsü asarak daha estetik bir görünüm elde etmektir. SUME özel tasarım ev nazarlık seramik duvar süsü, kabartmalı ve tamamen el işçiliğiyle hazırlanmasından dolayı oldukça hoş bir görünüm sunar. Her detayı özenle tek tek hazırlanan bu seramik süsü; duvar, bahçe, kapı ya da balkona asabilirsiniz. Evinizde, ofisinizde ya da balkonunuzda tercih ederek bulunduğunuz ortamın daha güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda kış bahçenize yerleştirerek hemen hemen her yaşam alanına uyum sağlayacağı için tüm ortamları güzelleştirebilirsiniz. Ürünler el yapımı olduğu için size özel yapılan bu ürünün işçiliğini başka ürünlerde bulmanız mümkün değildir.

  • Kabartmalıdır.
  • Seramikten üretilmiştir.
  • 13x17 cm boyutlarındadır.

SUME Özel Tasarım Nazarlık Seramik Duvar Süsünün Özellikleri

SUME Özel Tasarım Nazarlık Seramik Duvar Süsünün Özellikleri Nelerdir?

SUME özel tasarım ev nazarlık seramik duvar süsü, incelikle her bir detayı tek tek el işçiliğiyle hazırlanır. Seramik malzemeden üretilen duvar süsü, kabartmalı yapıdadır. Birden fazla kez fırınlama işlemine maruz bırakılan bu dekoratif ürün, özenle boyanır. Böylece estetik ve güzel bir görünüm elde edilir. Ev şeklindeki bu duvar süsünün üzerine nazar boncuklarının yanı sıra balık motifleri de eklenir. Fazla kalın olmadığı için kaba bir görüntüsü olmadan estetik görünümünü korur. Canlı ve hoş renklerin tercih edilmesiyle daha göz alıcı görünür. Bu kadar incelikle tasarlanan SUME ev nazarlık seramik duvar süsünü ipi yardımıyla yaşadığınız alanın en güzel köşesine asabilirsiniz. Ortama renk verirken enerjiyi yükselterek daha keyifli çalışma imkanı sunar. Canlı ve birbiriyle uyumlu renklerin bir arada kullanılması, duvar süsünün dikkat çekmesini sağlar.

SUME Özel Tasarım Ev Nazarlık Seramik Duvar Süsü Kullanışlı mıdır?

SUME Özel Tasarım Ev Nazarlık Seramik Duvar Süsü Kullanışlı mıdır?

SUME özel tasarım ev nazarlık seramik duvar süsünü ebatlarının ideal ölçülerde olmasından dolayı kolaylıkla dilediğiniz alana yerleştirebilirsiniz. Duvara sabitlemek istemezseniz bir desteğe yaslayarak duvarı da delmeden dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Fazla kalın olmaması sayesinde kibar görünümünü korumaya devam eder. Balık ve nazar boncuğu figürleri ise bulunduğunuz ortam için bolluk, bereket ve güzel enerjilerin sizinle olmasını sağlar. Taşınma gibi durumlarda iyi bir şekilde muhafaza ederek kolaylıkla kutulara sığdırabilirsiniz. Böylece zarar görmeden size güzel hisler yaşatmaya devam eder. Kendiniz için tercih edebileceğiniz bu ürünü sevdikleriniz için de gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz. Ofis hediyesi olarak alabileceğiniz gibi ev ziyaretinde de bu güzel duvar süsünü tercih ederek incelik yapabilirsiniz. Baktıkça sizi hatırlayacakları bu duvar süsüyle sevdiklerinizin bulundukları ortama güzel bir etki katabilirsiniz.

SUME Özel Tasarım Ev Nazarlık Seramik Duvar Süsü Kaliteli midir?

SUME Özel Tasarım Ev Nazarlık Seramik Duvar Süsü Kaliteli midir?

SUME ev nazarlık seramik duvar süsü, kaliteli materyallerden biri olan seramikten üretilir. Boyalarının ve el işçiliğinin kalitesi ise kendini belli eder. Tasarımdaki pek çok detayın birbiriyle olan uyumu oldukça güzeldir. Size ve sevdiklerinize lâyık kalitede üretilen bu ürünü, birçok yer için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Duvar süsünü sade ortamlarda tercih ederek ortama renk katıp daha samimi bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Renkli ortamlar için tercih ederseniz de ortamın dekorunu tamamlayarak cıvıl cıvıl görünümün korunmasını sağlayabilirsiniz. Bahçenize koyarak güzel ve doğal görünümünü yapaylaştırmadan dekore edebilirsiniz. Sume özel tasarım ev nazarlık seramik duvar süsü, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Sizler de SUME özel tasarım ev nazarlık seramik duvar süsü yorumlarını okumak ve ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol uygulamasını ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda Trendyol web sitesi üzerinden de kolay ve hızlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.