Sungate Titan Ip Tv Uydu Alıcısı

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sungate Titan Ip Tv Uydu Alıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATABAY ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: HÜSNİYE ATABAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0930065424
    Bu ürün ATABAY ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sungate titan i p tv uydu alıcısı 2 yıl garantili Auto ccam havuz sistemi mevcut, bu sistem ile cihaza server aramanıza gerek yok, sürekli auto server injet etmektedir. Multi stalker sistemi ile internette yüzlerce verilen stb emu kodlarını cihazınızda çalıştırma ve kullanma özelliği sunar. Stalker v4 alt yapısı, sistem sadece bu cihazda var unc listeleme bloklanmış adresleri açabilme özelliğine sahiptir. Autrol sistem aktif bu sistem ile seç yükle kullan özelliği taşımaktadır, autrol sistemde oscam güncelle oscam key güncelle kanal listesi güncelle ve daha bir sürü seçeneği kullanıp yükleme özelliğine sahip olacaktır. Auto bis,bu sistem ile keyleri tek tuş ile anlık güncelleyebiliyorsunuz. Dolby ses desteği aktif. Oscam sistem aktif. Programsız akıllı telefondan ve pcden tüm özelliklerini kullanma özelliği remote control. Turk vod ve yanında tüm site modülleri aktif. Kanal picon kullanım ve yükleme özelliği. Açık kaynak kodlu yazılım geliştirmeye açık. Flash xp den ve webden cihaza bağlanma ve yönetme özelliği. Logo değiştirme özelliği istediğiniz resmi açılışa ekleyebilirsiniz. Teknik özellikleri 2 gb ram 128 mb dahili hafıza Xtream Stalker Oscam Cccam Dahili wifi Paket içindekiler : Adaptor Kullanma klavuzu Kumanda Hdmı kablo

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Renk Siyah
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Ethernet Var
  • HDMI Var
  • USB Var
Geri Bildirim Ver

Sungate Titan Ip Tv Uydu Alıcısı

Uydudan yeryüzüne gelen sinyallerin LNB ile uydu alıcısına ulaşması ve ulaşan sinyallerin işlenmesi ile televizyonda görüntüye dönüşmesini sağlayan cihazlara uydu alıcısı denir. Temelde iki tip uydu alıcısı vardır. Birincisi, standart yayın formatında olan yayınları almanızı sağlayan uydu alıcısıdır. İkincisi ise yüksek çözünürlüklü yayın formatında olan yayınları almanızı sağlayan HD uydu alıcısıdır. Sungate Titan IPTV uydu alıcısı, yüksek çözünürlüklü yayın formatlarına ulaşmanızı sağlayan HD teknolojili uydu alıcısıdır. HD kanallara ulaşabilmenizin yanı sıra YouTube uygulamasını da televizyonunuzda kullanabilme imkanı sunar. 1080p çözünürlükte 60 FPS görüntü sağlar. 2 GB kapasiteye ve 128 MB belleğe sahip olduğu için kaydedebilme özelliği bulunur. Ürünün farklı teknik özelliklerine ve müşteri deneyimlerine Sungate Titan IPTV uydu alıcısı yorumları kısmından ulaşabilirsiniz.

  • Dahili Wi-Fi
  • HDMI girişi
  • 128 MB bellek

HD Çözünürlüklü Sungate Titan IPTV Uydu Alıcı

HD Çözünürlüklü Sungate Titan IPTV Uydu Alıcı

IPTV uydu alıcısı şık tasarımı ve mini boyutlarıyla karşınıza çıkar. Üründe internet protokolü üzerinden televizyon kanallarının içeriğinin aktarılmasını sağlayan teknoloji vardır. 60 FPS hızı sayesinde kanallar arası geçiş kolaydır. Kanalları takılmadan, kesinti yaşamadan değiştirebilmenizi sağlar. Modelde ekran yakalamaları için geniş bir hafıza alanı bulunur. 128 MB olan hafıza donanımı sayesinde istediğiniz an tekrar izleyebilme imkanı sunar. Sungate Titan IPTV uydu alıcı cihazınızı kişiselleştirebilirsiniz. Logo değiştirme özelliği sayesinde cihazı çalıştırdığınız zaman ekranda görmek istediğiniz resmi yükleyebilirsiniz. Linux işletim sistemi DDR tipi bellek kullanan bu cihazda Stalker V4 altyapısı bulunur. Engellenmiş, bloklanmış adresleri çözerek cihazınıza yükleyebilen V4 altyapısı, kanal sayısını artırır. Sungate Titan IPTV uydu alıcısı kullananlar deneyimlerini yorumlar kısmında paylaşırlar. Siz de bu yorumlardan destek alarak ürün hakkında kullanım bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Sungate Titan IPTV Uydu Alıcısı Teknik Özellikleri

Sungate Titan IPTV Uydu Alıcısı Teknik Özellikleri

Siyah ve minimalist görünüşe sahip olan Sungate Titan IPTV uydu alıcısı Titan IPTV’nin kurulumu kolaydır. Zamandan tasarruf ederek keşfedeceğiniz kanalları, kaydedebilirsiniz. Havada yakalama özelliği sayesinde dilediğiniz kanalı kaydedip favori listesi yapabilirsiniz. Cihazda bulunan Autrol sistem sayesinde seç, yükle, kullan özelliği aktif edilir. Auto Bis ile anahtarları anlık olarak tek tuşla güncelleyebilme imkanınız vardır. Autrol ve Auto Bis sistemlerinin yanı sıra Auto Cccam havuz sistemi de vardır. Auto Cccam sayesinde cihazınız için server aramanıza gerek yoktur. Güncellenmesi ve yüklenmesi gereken serverlar sürekli olarak otomatik şekilde takip edilir. Multi Stalker sistemi ile internette bulabileceğiniz STB EMU kodlarını cihazınızda çalıştırabilir ve kullanabilirsiniz. 360° Dolby ses desteğine sahip olan ve kanal picon yükleme desteği sunan ürünü detaylı şekilde inceleyebilir ve dilerseniz satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyata Kanalları Keşfetme İmkanı

Uygun Fiyata Kanalları Keşfetme İmkanı

Sungate Titan IPTV uydu alıcısı fiyatları, kullanılan malzemenin kalitesine ve güncel teknoloji standartlarına uygun olarak belirlenir. Her ürünün altında ürünü deneyimleyen ve satın almadan önce bilgi edinmek isteyen müşteriler için yorumlar kısmı bulunur. Kullanım deneyimlerinin yanı sıra pratik bilgileri de keşfederek ürünü satın almadan önce aklınızdaki soru işaretlerine yanıt bulabilirsiniz. Yorumlar kısmında ayrıntılı teknik özellikleri keşfederek izleme ve kullanma deneyiminizi artırabilecek ipuçları bulabilirsiniz. Gerçekçi ses deneyimi sunan Sungate Titan IPTV fiyat bilgisi ve yorumları dışında, müşterilerin yüklediği görsellere de bu kısımdan ulaşabilirsiniz. Görseller; cihazı almadan önce estetik ve dekoratif duruşu, kutu üzerindeki tuş ya da sinyal ışığı yeri hakkında da bilgi sahibi olmanızı sağlar. Cihazı yorumlar üzerinden inceleyebilir, aklınızdaki soru işaretlerine cevap bulabilir, ipuçlarını keşfedebilir, bütçenize uygun bir şekilde Trendyol’dan satın alabilirsiniz.