Sunix Iphone 6-6s-7-8-se 2020 Uyumlu Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sunix Iphone 6-6s-7-8-se 2020 Uyumlu Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Iphone 6-6s-7-8-Se 2020 modelleri ile uyumludur.. Telefonunuzu düşme ve darbelere karşı koruyuculudur..

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Sunix Iphone 6-6s-7-8-se 2020 Uyumlu Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

Cep telefonu modelleri gelişmiş donanıma sahip teknolojik ürünlerdir. Buna rağmen sürekli kullanılan bu cihazlar, her ihtimale karşı korunması gereken aletlerdir. Dolayısıyla Sunix iPhone 6-6S-7-8-SE 2020 uyumlu ekran koruyucu kırılmaz cam modeli sürekli risk altında olan cihazlarınızı uzun vadede korur. Bu sayede düşme tehlikesi olan yerlerde telefonunuzu bıraktığınız zaman korkmanıza gerek kalmaz. Aynı zamanda kaybolmaması için cebinize ya da çantanıza koyduğunuz cihazınızın, anahtar veya bozuk paralar tarafından ekranının çizilme ihtimali vardır. Ürün, bu sebeple telefonunuzda oluşabilecek hasarlara karşı tam koruma sağlar. Dolayısıyla kırılmaz cam telefonunuz için büyük bir önem taşır. Cihazınızın ilk günkü görünümünü daimi olarak devam ettirir. Düşme ya da çarpma gibi sıkıntılı durumlarda cihazınızı maksimum düzeyde koruyarak hasarların önüne geçer.

  • Koruyucu cam
  • Kaliteli tasarım
  • Dayanıklı özellikler

Dayanıklı Yapısı ile Sunix Ekran Koruyucu

Dayanıklı Yapısı ile Sunix Ekran Koruyucu

Bu ürün, günlük hayatınızda ya da iş yaşamınızda sunduğu rahatlık ile telefonunuzu verimli bir hale getirir. Severek kullandığınız cep telefonunuz için uzun vadede tercih edebileceğiniz bir üründür. Sunix iPhone 6-6S-7-8-SE 2020 uyumlu ekran koruyucu kırılmaz cam fiyatı ise her bütçeye hitap edecek şekilde oluşturulur. Dokunmatik cep telefonlarının çok kullanılan ve cihazınızın içinde bulunan bütün verilere ulaşım imkanı sunan yeri ekrandır. Bu sebeple, cihazın özen gösterilerek kullanılması gerekir. Aynı zamanda cihazın ekranı zarar gördüğünde tekrar kullanılamaz hale geldiği için kırılmaz bir ekran koruyucu kullanmanız oldukça önemlidir. Bu sebeple telefonunuzun dokunmatik ekranının iyi ve kapsamlı bir şekilde korunması için Sunix ekran koruyucu tercih edebilirsiniz. Böylece kırılmaz cam modeli sizi tekrar telefon alma durumundan da kurtarır. Cihazınızı dilediğiniz gibi kullanabilme imkanı sunan kırılmaz cam modelini siz de deneyebilirsiniz.

Kaliteli Tasarımıyla Sunix Kırılmaz Cam Modeli

Kaliteli Tasarımıyla Sunix Kırılmaz Cam Modeli

Uzun ömürlü ve verimli bir şekilde telefonunuzu kullanabilmeniz için ekranı maksimum düzeyde korumanız gerekir. Cihazınız ne kadar kaliteli olursa olsun, telefonun ekranı çarpma ya da darbelerde çatlayabilir veya kırılabilir. Dolayısıyla bu tarz sorunların yaşanmaması için kırılmaz cam modelini kullanmayı tercih edebilirsiniz. Sunix ekran koruyucu, cihazınızın yüksek sıcaklık düzeyi göz önüne alınarak tasarlanıp üretilir. Marka, ürettiği modellerinde cihazların dayanıklılık yapısını düşünerek tasarım yapar. Böylece bir telefonun ihtiyacı olan tüm ekran koruma özelliğini göz önüne alarak geliştirdiği bu model ile siz de güvenli kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Modelin ideal kalınlığı ise kullanım kolaylığı sunar. Ayrıca Sunix iPhone 6-6S-7-8-SE uyumlu ekran koruyucu kırılmaz cam yorum bölümünden ürün ile ilgili birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu sayede kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Sunix 6-6S-7-8-SE Uyumlu Ekran Koruyucu

Müşteri Deneyimi ile Sunix 6-6S-7-8-SE Uyumlu Ekran Koruyucu

Sunix, telefonunuzun dokunmatik ekranının kırılmasını, çatlamasını ya da çizilmesini önlemek adına üretim yapar. Ürün, yapısı sayesinde minimum ve maksimum düzeyde gerçekleşebilecek olan bütün darbelere karşı koruma sağlar. Ayrıca cihazınızı uzun vadede kullanabilme imkanı sunar. Ekran koruyucu ile cep telefonunuzu dayanıklı hale getirebilir ve içiniz rahat bir şekilde cihazı kullanabilirsiniz. Kaliteli yapısı ve kolay uygulama özelliği ile siz de evde kolaylıkla cihazınıza bu aksesuarı takabilirsiniz. Bu işlemi yaparken izlemeniz gereken bazı adımlar vardır. Bunlardan birincisi telefonunuzun ekranının temizlenmesidir. Sonrasında mikrofiber bez yardımı ile toz kalmadığına emin olmalısınız. Bu şekilde telefonunuzu temizledikten sonra kırılmaz cam olan ekran koruyucuyu cihazınıza takıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Sunix iPhone 6-6S-7-8-SE uyumlu ekran koruyucu kırılmaz cam kullananlar ürün hakkındaki düşüncelerini yorum bölümünde dile getirirler. Trendyol üzerinden bu yorumlara ulaşabilir, kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.