Sunman Kral Şakir Oyun Çadırı

135,97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sunman Kral Şakir Oyun Çadırı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çocukeğitimdünyası Satıcı Ünvanı: İZZETTİN GÖNCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 4070084171
    Bu ürün çocukeğitimdünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kral şakir oyun çadırı kral şakir oyun çadırı ile çocuklar en eğlenceli oyunlarını bu çadırında oynayacaklar!

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Karakter Kral Şakir
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Sunman KRLSKR--61 Kral Şakir Oyun Çadırı

Sunman Kral Şakir oyun çadırı çocuğunuzun eğlenceli ve verimli vakit geçirmesini sağlar. Çocuğunuzla keyifli vakit geçirmek için çadırı birlikte kurabilir daha sonra tekrar kutusuna koyup kaldırabilirsiniz. Kurulumu son derece kolaydır. Ürün kalitelidir. İki çocuğun rahatça oynayabileceği büyüklüğe sahiptir. Sunman Kral Şakir oyun çadırı KRLSKR 61 kolayca temizlenir. Çocuğunuza sağlıklı ve hijyenik bir ortam sunar. Çocuğunuzun becerilerini geliştirmesine katkıda bulunur. Yeşil renklidir 3 yaş ve üzerindeki çocuklar için uygundur. Rengi canlı ve etkileyicidir. Çocuğunuzun uzun saatler eğlenmesi ve oyun arkadaşları ile keyifli vakit geçirmesi için idealdir. Ünlü çizgi film karakteri Kral Şakir temalı oyun çadırının tasarımı, çocuklara hitap eden desenlerle desteklenmiş ve daha çekici bir hale getirilmiştir.

  • 100x70x100 ölçülerine sahiptir.
  • Dayanıklıdır ve çok yer kaplamaz.
  • Kurulumu kolay ve eğlencelidir.

Sunman Kral Şakir Oyun Çadırının Özellikleri Nelerdir?

Sunman Kral Şakir Oyun Çadırının Özellikleri Nelerdir?

Sunman Kral Şakir oyun çadırı farklı yaş aralığındaki çocuklar için uygundur. 3-8 yaşındaki çocukların rahatça oynayabileceği büyüklüğe sahiptir. 100x70x100 ölçülerinde ve ideal ağırlıktadır. Kral Şakir oyun çadırı açılıp kapanabilen bir kapıya sahiptir. Ancak tabanı yoktur. Ürün kirlendiğinde yıkanmadan da temizlenir. Nemli bir bezle silinmesi yeterli olur. Çadır kurulmadan önce bir süre açık havada bekletilmesi daha doğru olacaktır. Kral Şakir oyun çadırı çocuğunuzun kendine özel bir alan yaratırken, gözünüzün önünde ve güvende olmasına yardımcı olur. Çocuğunuza doğum günüde harika bir hediye almak istiyorsanız bu ürün çocuğunuzu heyecanlandıracak bir seçimdir. Katlanabilir ve saklanabilir özelliğe sahiptir. Sunman Kral Şakir oyun çadırı yorumlarına bakıldığında müşteri memnuniyetinin yüksek olduğu görülür. Ürünü satın almadan önce kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Sunman Kral Şakir Oyun Çadırının Dayanıklılığı Nasıldır?

Sunman Kral Şakir Oyun Çadırının Dayanıklılığı Nasıldır?

Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilen Sunman Kral Şakir oyun çadırı KRLSKR 61 çocuğunuzun hayallerindeki oyunları gerçeğe dönüştürmesi için gerekli ortamı yaratır. Kurulumu ve sökülmesi kolay olduğundan çocuğunuz, çadırı istediği zaman evde istediği zaman da bahçede kurabilir. Ayrıca kreş ve piknik gibi farklı alanlara da götürülebilir. Açık alanlarda ve kapalı alanlarda kullanıma uygundur. Kurulumu için gerekli çubuklar ürünle beraber gönderilir. Boruları sert plastik malzemeden üretilmiştir. Bağlantı noktaları sayesinde borular birbirine geçirilerek çadır iskeleti oluşturulur. Borular birbirine geçirildiğinde oyun çadırını taşıyacak dayanıklılığa sahiptir. Tamamlanan çadır iskeleti daha sonra kumaştan yapılan çadır ile kapatılır. Ürün paketinde yer alan kurulum şemasını takip ederek çadırı kurabilirsiniz. Kullanılmadığı zamanlarda kolayca katlayıp saklayabilirsiniz. Gerektiğinde ise yine kurulum şemasından faydalanarak çadırı kurabilirsiniz.

Sunman Kral Şakir Oyun Çadırı Çocukların Gelişimine Katkı Sağlar mı?

Sunman Kral Şakir Oyun Çadırı Çocukların Gelişimine Katkı Sağlar Mı?

Sunman Kral Şakir oyun çadırı KRLSKR 61, çocuğunuzun hayal gücünün gelişmesine katkı sağlar. Çocuğunuz çadırda oyun arkadaşları ile hayal ettiği mekânları gözünde canlandırır ve tasarlamaya çalışır. Yarattığı ortamlara uygun duygu durumunu yakalamak için çeşitli rollere girer. Bu şekilde çocuğunuzun rol yapma yeteneğini gelişir. Ürün çocuğunuzun becerilerini geliştirmesi ve yeni fikirler keşfetmesi için ortam hazırlar. Duygusal ve zihinsel gelişimine olumlu yönde etki eder. Çocuğunuzun el becerilerinin ve sanatsal yönünün gelişmesini sağlar. Yeni ortamlar tasarlama ve ilginç oyunlar yaratmaya sevk ederek çocuğunuzun üretkenliğini arttırır. Oyun arkadaşları ile uyum sağlamasını ve ortak fikirler geliştirmesine katkı sağlar. Sunman Kral Şakir oyun çadırının fiyatı bütçe dostudur. Çocuğunuzun hayal ettiği dünyayı özgürce yaratması için uygun fiyata satılmaktadır. Çocuğunuza unutamayacağı bir hediye olarak Kral Şakir oyun çadırını almayı düşünüyorsanız ürünü Trendyol’dan inceleyerek uygun fiyata alabilirsiniz.