Sunny Hero Sn7rbt01 Moplu Akıllı Robot Süpürge SN7RBT01

3.399 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sunny Hero Sn7rbt01 Moplu Akıllı Robot Süpürge SN7RBT01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karakaya Alışveriş Merkezi Satıcı Ünvanı: RAMAZAN KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 5140123838
    Bu ürün Karakaya Alışveriş Merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 60 dB gürültü seviyesine sahip olan akıllı robot süpürge ses yapmadığı için ev halkını ve komşularınızı rahatsız etmez.
  • 30 W enerji ile çalışan moplu robot süpürge ile derinlemesine temizlik yapmak mümkündür.
  • 110 dakika çalışma süresine sahip olan siyah robot süpürge ile yaşam alanları süpürülürken ıslak mop ile silinme özelliğine sahip olur.
  • Sunny Hero Power, 20 mm yükseklik aşım kapasitesine sahiptir.
  • 14.4 V pil voltajı ile hepa filtreli robot süpürge kaliteli bir performans sergiler.
  • Çoklu haritalama yapan robot süpürge ile her odayı ayrı bir şekilde tanımlamanız mümkündür.
  • Beyaz robot süpürge, 3 saat şarj süresi ile kısa sürede dolum yapar ve her gün çalışmaya devam eder.
  • Wi-Fi robot süpürge, 600 mililitre toz haznesine sahip olarak uygulama üzerinden de kontrol edilebilir.
  • Uzaktan kontrol edilebilen sensörlü süpürge ile eşyalara zarar germeden temizlik sağlamak mümkün olur.
  • 370 mililitre su haznesi olan cihaz ile yerlerin hijyenik bir şekilde silinmesi mümkün olur.
  • 1 adet yan fırçası ile dip köşelerde birikmiş tozları da rahatlıkla temizler.
  • Kızılötesi kumandası ile açılıp kapanma özelliği bulunur.
  • Islak mop özelliği ile yerleri hem siler hem de kurulur.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 51 Dba - 60 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Robot
Geri Bildirim Ver

Sunny Hero Sn7Rbt01 Moplu Akıllı Robot Süpürge

Rutin haline gelen çeşitli işlemleri pratik bir şekilde yapabilmek için tasarlanan pek çok ürün vardır. Müşterilerin severek kullandıkları akıllı robotlar da bu ürünlerden biridir. Hem temizliği kısa süre içerisinde bitirebilmesi hem de kolay kullanılabilir olması sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Sunny Hero SN7RBT01 moplu akıllı robot süpürge, sahip olduğu çeşitli hazneler ile hijyenik temizlik sağlar. Moplu olmasından dolayı süpürme işleminden sonra silme aşamasını da üstlenebilir. Siz de temizlik rutininize farklı bir ürün dahil etmek ve zamandan tasarruf etmek isterseniz, bu modelden yararlanabilirsiniz. Çalışma yapısı sayesinde müşterilerini memnun eden robot, gelişmiş teknolojinin ürünüdür. Böylece ev işlerinizde yardımcınız olarak kendinize vakit ayırmanıza olanak tanır. Sunny marka Hero model akıllı süpürgeyi siz de temizlikte kullanabilirsiniz.

  • 600 ml toz hazneli
  • 370 ml dahili su hazneli
  • Moplu tasarım

Temizliği Kolay Kılan Sunny Hero SN7RBT01

Temizliği Kolay Kılan Sunny Hero SN7RBT01

Farklılıkları ile ilgi çeken robot süpürge, çeşitli yoğunlukları azaltan ve müşterilerin iş yükünü hafifleten bir cihazdır. Sunny markası tarafından geliştirilerek satışa sunulan Hero model moplu akıllı süpürge, temizliği pratik bir şekilde yapmak için yardımcınız olur. Avantaj içeren özellikleri sayesinde memnun müşteri oranını artıran süpürgeye siz de sahip olabilirsiniz. Sunny Hero SN7RBT01 moplu akıllı robot süpürge kullananlar, ürün ile elde ettikleri sonuçlardan övgüyle bahseder. Günlük ya da haftalık biçimde yapılan temizlik rutinlerini pratik kılan süpürgeyi teknolojik araç gereçleriniz arasına dahil edebilirsiniz. Çeşitli zeminler üzerinde kolaylıkla kullanılabilen bu model, evin bölümlerini tanıyarak buna uygun şekilde hareket eder. Kanepelerin altına ya da ulaşılması dar alanlara anında erişim sağlayan süpürge, etkili bir sonuç almanıza destek olur. Akıllı haritalandırma sistemi ile odaları da hafızasına kaydeder.

Sunny Hero SN7RBT01 ile Kısa Süren Temizlik

Sunny Hero SN7RBT01 ile Kısa Süren Temizlik

Kişisel temizlik kadar yaşam alanlarının temizliği de önem arz eder. Bu noktada kullanımı gerekli olan çeşitli ürün modelleri bulunur. Süpürüp silme aşamalarını kolaylaştıran akıllı süpürgeler, müşterilerin yoğun ilgi gösterdikleri araç gereçlerden biridir. Kolay çalışma mantığına sahip olan Sunny Hero modelini siz de evinizde kullanarak hem yorulmamış hem de zamandan tasarruf etmiş olursunuz. Sunny Hero SN7RBT01 moplu akıllı robot süpürge yorumları, bu gibi ürün avantajlarının yer aldığı kısımdır. Çeşitli değerlendirme ve tavsiyelerin bulunduğu bu bölümden siz de yararlanabilirsiniz. Ürün hakkında bilgi sahibi olan müşterilerin deneyimlerini içeren bu kısımlar, potansiyel müşterilerin model hakkında merak ettikleri temel bilgilere cevap niteliği taşır. Süpürmenin yanı sıra silme işlemini de aynı ürün ile birlikte yapabilirsiniz. Bu sayede zamandan tasarruf edebilir, ürün fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Sunny Hero SN7RBT01 Özellikleri ve Fiyatları

Sunny Hero SN7RBT01 Özellikleri ve Fiyatları

Teknolojik ürünler, kullanım alanlarına bağlı olarak farklı özelliklere sahiptir. Müşteriler tarafından yaygın biçimde tercih edilen modellerden biri olan akıllı süpürgeler de dikkatleri üzerine toplar. İşlevsel ve akıllı özellikler, Sunny Hero SN7RBT01 moplu akıllı robot süpürge fiyatları açısından belirleyici faktörlerdir. Bütçenize uygun nitelikteki ürünü tercih ederek size sunulan olanaklardan yararlanabilirsiniz. Sulu hazne, mopun yeterli düzeyde ıslanmasını ve zeminlerin etkili şekilde temizlenebilmesini sağlarken hijyenik bir görünüm ortaya koyar. Su ve toz haznesinin belli hacimlerde bulunması ise temizlik süresini belirler. Yeterli düzeydeki hazneler, ürünün detaylı temizlik yaparken de tercih edilebilmesini sağlar. Müşteriler, anlık temizlik ihtiyaçları kadar zeminlerin detaylı bir şekilde süpürülüp silinmesi için de bu cihazdan yararlanır. Farklı modellerin yer aldığı Trendyol üzerinden ürün incelemesi yapabilir, gereksinim duyduğunuz özelliklere sahip olan bu modeli satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.