Sunny Kl Crs-300at * Hı-level Rm-l265c Androıd Tv Lıve Tv Tuşlu Lcd-led Tv Kumanda Yazısız

95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sunny Kl Crs-300at * Hı-level Rm-l265c Androıd Tv Lıve Tv Tuşlu Lcd-led Tv Kumanda Yazısız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEVENT ELEKTRİK AYDINLATMA Satıcı Ünvanı: CEYHUN LEVENT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6183706067400019 Vergi Kimlik Numarası: 6080517223
    Bu ürün LEVENT ELEKTRİK AYDINLATMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MarkaSUNNYModelCRS-330AT
Geri Bildirim Ver

Sunny Kl Crs-300at Hi-level Rm-l265c Android TV Live TV Tuşlu LCD-Led TV Kumanda Yazısız

Uzaktan kumanda, elektronik cihazların kısa mesafelerde kontrol edilmesini sağlayan, genellikle el tipi küçük bir cihazdır. Yapmak istediğiniz işlemleri uzaktan kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlar. Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak farklı alanlarda kullanabileceğiniz kumanda çeşitleri de artar. Bir cihazın yanına gitmek zorunda kalmadan uzaktan kumanda edebilmek büyük bir kolaylıktır. Bu durum kişilere konfor ve pratiklik sağlar. Ayrıca zamandan da tasarruf etmiş olursunuz. Kumandaların sorunsuz çalışabilmesi için hangi cihaz üzerinde kullanacaksanız onu destekler nitelikte olması gerekir. Televizyon kumandalarında LED ve LCD televizyonlar için geliştirilen ürünler farklılık gösterir. Tuşların fonksiyonel özellikleri de birbirinden farklıdır. Sunny KL CRS-300AT Hi-Level RM-L265C Android TV Live TV Tuşlu LCD-LED TV kumanda her iki televizyon için de uygundur.

  • Kullanışlı ve konforlu
  • Zaman ve enerji tasarruflu
  • Çok fonksiyonlu olması

Sunny KL Android TV Tuşlu LCD-LED TV Kumanda Özellikleri

Sunny KL Android TV Tuşlu LCD-LED TV Kumanda Özellikleri

İlerleyen teknoloji sayesinde birçok cihaz hayatı kolaylaştırır. İnsanların yoğun yaşam temposuna uyum sağlayabilmesinde teknoloji çok önemlidir. Hayatı pratikleştiren cihazlar sayesinde bireyler zamandan ve enerjiden tasarruf ederler. Bu cihazlardan biri olan Sunny RM-L265C Android TV kumanda evden iş yerlerine kadar birçok alanda kullanılır. Özellikle televizyon izlerken bu tarz cihazlara ihtiyaç duyulur. Oturduğunuz yerden kanalı değiştirebilir, ses seviyesini ve görüntü ayarlarını istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Sunny KL CRS-300AT kumanda, Sunny Hi-Level markalı televizyonlarla uyumludur. Üzerindeki tuşlar sayesinde istediğiniz işlemi kısa sürede yapabilirsiniz. Kanallar arasında gezinebilme dışında televizyonunuzun özelliklerine göre kısa yol tuşlarına basarak farklı uygulamalara da girebilirsiniz. Tek tuş ile İnternet üzerinden istediğiniz programlara erişebilirsiniz. Ev şeklindeki ana menüyü ifade eden tuşa basarak dilediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Kısıtlı olan zamanınız için bu tuşlar oldukça büyük fayda sağlar.

Sunny KL CRS-300AT Kumanda Çalışma Prensibi

Sunny KL CRS-300AT Kumanda Çalışma Prensibi

Teknoloji geliştikçe kumanda çeşitleri de artar ve birçok farklı alanda kullanılır. Günümüzde ise çoğunlukla televizyonlar için tercih edilir. Belirli bir mesafeden işlem yapabilmek mümkün olduğu için bu ürünlerin kullanımı oldukça konforludur. Hafif ve taşıması kolay olan Sony TV uzaktan kumanda sayesinde gün içerisinde televizyondan yapmak istediğiniz her işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Çalışma prensibine bakıldığında uzaktan kumandalar sinyalleri iletmek için kızılötesi ışınları kullanır. Kumandadaki kodlar bu ışınlar sayesinde cihazdaki kodlarla eşleşir. Kumandanın ait olduğu cihazın ön tarafında bulunan ve kızılötesi ışığı algılayan alıcı, kodlanmış bilgiyi çözerek komutların yerine getirilmesini sağlar. Televizyon kumandalarında LED ve LCD için özel geliştirilen, farklı fonksiyonel işlevlere sahip cihazlar mevcuttur. Cihazın üzerindeki tuşlar televizyonunuzun özelliklerinden faydalanabilmeniz açısından önemlidir. Bu kumanda ile hem ses hem de görüntü ayarlarını yapabilirsiniz.

Sunny RM-L265C Android TV Kumanda Fiyatları ve Yorumları

Sunny RM-L265C Android TV Kumanda Fiyatları ve Yorumları

Televizyon kumandaları sahip oldukları işlevselliğe göre geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Müşteriler için ürünün kaliteli olmasının yanı sıra uygun fiyatlı olması da önemlidir. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, televizyon ile kumanda arasındaki uyumdur. Bu nedenle uzaktan kumanda tercihi yapan müşteriler, kullanılması planlanan cihazla ürünün uyumlu olup olmadığına dikkat etmelidir. Sunny KL CRS-300AT Hi-Level RM-L265C Android TV Live TV tuşlu LCD-LED TV kumanda fiyatı oldukça uygundur. Ürün, çok fonksiyonlu olması sayesinde birçok yönden avantaj sağlar. Küçük olması sayesinde kullanımı rahat olan kumanda geniş bir yer kaplamaz. Bu cihazlar konforlu bir yaşam elde etmeniz açısından önemlidir. Sunny KL CRS-300AT Hi-Level RM-L265C Android TV Live TV tuşlu LCD-LED TV kumanda yorumları ile bir değerlendirme yaparak doğru kararı verebilirsiniz. Ürüne Trendyol sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz.