Sunny -axen Smart Lcd Tv Kumandası Y-310f

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
120 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sunny -axen Smart Lcd Tv Kumandası Y-310f

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEVENT ELEKTRİK AYDINLATMA Satıcı Ünvanı: CEYHUN LEVENT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6183706067400019 Vergi Kimlik Numarası: 6080517223
    Bu ürün LEVENT ELEKTRİK AYDINLATMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Sunny -Axen Smart LCD TV Kumandası Y-310F

Uzaktan kumandalar, elektronik cihazlarınızı uzaktan kontrol edebilmenize yarayan elektronik aletlerdir. Televizyon, her evde bulunan ve uzaktan kumanda ile çalışan bir elektronik üründür. Sunny-Axen Smart LCD TV kumandası Y-310F, ile Sunny Axen televizyonunuzu uzaktan kullanabilirsiniz. Bu ürün, televizyonunuzu kontrol etmenizi sağlayarak hayatınızı kolaylaştırır. Siyah renge sahip olan ürün, bozulma ve kırılmalara karşı dayanıklıdır. Üzerinde farklı görevlere sahip birçok tuş bulunan Sunny-Axen Smart LCD TV kumandası pil ile çalışır. Üzerindeki açma kapama tuşu ile uzaktan komut vererek işlem gerçekleştirebilirsiniz. Kolay kullanımı ile Sunny kumanda, müşterilerden beğeni toplar. Tuş takımı üzerinden televizyonunuzun sesini açabilir, kısabilir ya da mute tuşu ile sesi tamamen kapatabilirsiniz. Kırmızı radio tuşu ile televizyon modundan çıkarak radyo özelliğine geçiş sağlayabilirsiniz.

  • Siyah renk
  • Pilli kullanım
  • Farklı işleve sahip tuş takımı

Sunny Axen Smart TV Kumandası Özellikleri

Sunny Axen Smart TV Kumandası Özellikleri

Sunny Smart TV kumandası, Sunny markasının Axen modeli için kullanılır. Bu ürün, cihazınızı uzaktan yönetebilmenize olanak tanır. Yerinizden hareket etmeden, kumanda yardımı ile televizyonunuzu kontrol edebilirsiniz. Sunny LCD kumandasının üzerinde, farklı işlevlere sahip birçok tuş bulunur. Cihazın orta kısmında yer alan gri renkli tuşların bulunduğu alan, ses ve kanal kontrolü yapar. Gri tuşların olduğu bölümde; V ile gösterilen kısmın artı işareti ses açmaya, eksi işareti kısmaya yarar. Gri bölümde P ile gösterilen kısım kanal değiştirir. Yukarı çıkan ok ile bir kanal çıkabilir, aşağı doğru olan ok ile geri dönebilirsiniz. Bu ürün ile cihazınızı uzaktan açıp kapatmanız mümkündür. Konforlu ve şık tasarımı ile kullanım rahatlığına sahip bu ürün, müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Ürünün üzerindeki tuşlar ile televizyonunuzu kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Sunny Axen Smart TV Kumandası Avantajları

Sunny Axen Smart TV Kumandası Avantajları

Sunny Axen smart LCD TV kumandası ile Sunny televizyonunuzu kolaylıkla yönetebilirsiniz. Bu ürün, pratik ve konforlu bir kullanıma sahiptir. Üzerindeki her bir tuş kategorize edilerek farklı renk ve semboller ile belirtilir. Bu ürünün üzerindeki tuşların gruplandırılması ve farklı semboller ile gösterilmesi, müşterilere kullanım kolaylığı sağlar. Gri tuş grubundaki V harfi ile sembolize edilen kısımda artı işareti ses açmayı, eksi işareti kısmayı temsil eder. Bu bölümün yanındaki mute tuşu ile sesi tamamen kapatabilirsiniz. Gri kısmın solunda P ile gösterilen kısımda yukarı ve aşağı doğru gösterilen oklar ile kanal değiştirebilirsiniz. Üzerinde farklı fonksiyonlara sahip birçok tuş bulunan Axen Smart TV kumandası, müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Farklı işlevlere sahip bu uzaktan kumanda ile, konforlu bir şekilde televizyon izleme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Sunny Axen Smart TV Kumandası

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Sunny Axen Smart TV Kumandası

Sunny-Axen Smart LCD TV kumandası fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün, üzerindeki farklı fonksiyonlara sahip tuşlar ile Sunny model televizyonunuzu uzaktan kumanda etmenizi sağlar. Farklı görevlere sahip tuşlar, farklı renklerde kategorize edilerek üründe kullanım kolaylığı sağlanır. Kumandanın her bir kısmı, kullanım alanına dair bir şekil ya da rakamla sembolize edilir. Sunny Axen TV kumandası, pratik kullanımı ve pil ile çalışması sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Bu ürün, cihazınızın yanına gitmenize gerek kalmadan kanal ve ses değişimi gibi özellikleri yönetmenizi sağlar. Sunny -Axen smart LCD TV kumandası yorumları ile ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Yerinizden kalkmanıza gerek kalmadan televizyonunuzu kontrol etme imkanı sunan bu ürüne, Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.