Sunshine 925 Ayar Rodyum Kaplamalı Beyaz Taşlı Yaprak Gümüş Küpe

209,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

Sunshine 925 Ayar Rodyum Kaplamalı Beyaz Taşlı Yaprak Gümüş Küpe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUNSHİNE GÜMÜŞ TAKI Satıcı Ünvanı: ERY GÜMÜŞ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0376024741900001 Vergi Kimlik Numarası: 3760247419
    Bu ürün SUNSHİNE GÜMÜŞ TAKI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm Metal Aksamı 925K Saf Gümüştür Rose Kaplamalı Siyah Zirkon Taşlı Parfüm, Deterjan, El Kremi vb. kimyasallardan uzak tutulduğu sürece kararma yapmaz, takılarınızı daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Ürün bakımınızı pamuklu yumuşak kuru bir bez ile yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Sunshine Siyah Zirkon Taşlı Gümüş Yılan Küpe

Takılar, her zaman kıyafetlerin tamamlayıcısı olan ürünlerdir. Bu ürünlerden biri olan Sunshine siyah zirkon taşlı gümüş yılan küpe, her yaştan kişiye yakışan bir modeldir. Giyim ve kuşamına özen gösterenlerin vazgeçilmez takıları arasında yer alabilir. Yılan modelinin hoş siyah rengi, her kombinize uyum sağlar. Bu aksesuarın dikkat çekici bir yapısı vardır. Ürün, zirkon taşının parlak yüzeyiyle müşterilerin beğenisini alır. Günlük kullanıma uygun olduğu gibi özel davetlerde de pratik kullanımıyla hayat kurtarır. Üretiminde kararmaya ve solmaya karşı özel bir işlem uygulanması, modelin uzun zaman kullanılmasını mümkün kılar. 925 ayar gümüş olan Sunshine küpe küçük ve hafif yapısıyla kulağınızda ağırlık ve iz oluşturmaz. Kullanışlı yapıya sahip bu şık tasarımlı küpeyi herhangi bir problem yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Parlak yüzey
  • Gümüş yapı
  • Kaliteli tasarım

Kaliteli Sunshine Siyah Zirkon Taşlı Gümüş Yılan Küpe

Kaliteli Sunshine Siyah Zirkon Taşlı Gümüş Yılan Küpe

Sunshine markalı küpe, yılan tasarımına sahip kaliteli bir üründür. Hem zarif hem de modern yapısıyla estetik bir görünüm verir. Kararmaya ve solmaya karşı özel işlem uygulanan bir modeldir. Sunshine siyah zirkon taşlı gümüş yılan küpe kullananlar, farklı duruşlarından dolayı bu ürünü sıklıkla tercih eder. Saf gümüş yapısının fazla ağır olmayan içeriği sayesinde kulağınızda ağırlık oluşturmaz. Zirkon taşının parlak yüzeyi ve üzerindeki ince taşları, her kıyafetinizde dikkat çeker. Gümüş rengine eşlik eden siyah renk, kullandığınız yerde iz bırakmayan kaliteli ve kullanışlı özelliğe sahiptir. Ayrıca zirkon taşının ısıya karşı dayanıklı olması, müşteriler tarafından beğeni alır. Pratik ve kaliteli nitelikte olmasıyla favori aksesuarlarınız arasında yer alabilir. Her kıyafetinizde tamamlayıcı nitelikte olan bu modeli hem şık davetlerde hem de günlük kullanımda rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Uygun Sunshine Siyah Zirkon Taşlı Gümüş Yılan Küpe Fiyatı

Uygun Sunshine Siyah Zirkon Taşlı Gümüş Yılan Küpe Fiyatı

Çift renkli olan Sunshine markalı zirkon taşlı küpe, hafif bir yapıya ve beğenilen tasarıma sahiptir. Küçük ve şirin tasarımıyla kulağınızda ağırlık yapmaz. İlk günkü şık rengini uzun zamanlar kullanabilmeniz için parfüm gibi kimyasallardan uzak tutmanız tavsiye edilir. Aynı zamanda ürünü, pamuklu ve yumuşak bir kuru bez ile temizleyerek ömrünü uzatabilirsiniz. Kulağınızın istediğiniz yerinde kullanılabilir olması avantaj sunar. Model, bu avantajı sayesinde rahat kullanım imkanı sağlar. Ayrıca farklı bir görünümle dikkat çekmenizi sağlayabilir. Zirkon taşlı içeriği sayesinde rahatlıkla farklı aksesuarlara uyum sağlayan ürünün hoş görünümü, pek çok kişiye hitap eder. Günlük kullanımda tarzınızı ön plana çıkaran Sunshine siyah zirkon taşlı gümüş yılan küpe fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Oldukça pratik ve kullanışlı olan bu ürünü detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.

Sunshine Siyah Zirkon Taşlı Gümüş Yılan Küpe Yorumları

Sunshine Siyah Zirkon Taşlı Gümüş Yılan Küpe Yorumları

Markanın küpe modeli, tek ebat olarak tasarlanır. Pratik ve rahat temizlik sunar. Kaliteli ve dayanıklı 925 ayar gümüş tasarımıyla dikkat çeker. Görünümü şık olmasıyla müşteriler için avantaj sağlar. Ürünü, bu avantajı sayesinde kolaylıkla her kombinde kullanabilirsiniz. Parlak yüzeyinin şık görünümü, ilk günkü kalitesini uzun süre boyunca sürdürür. Orijinal tasarıma sahip olan küpe, gümüş rengine eşlik eden siyah rengiyle kıyafetlerinizde ön plana çıkar. Avantajlı fiyatı sayesinde pek çok farklı bütçeye hitap eder. Modeli satın alan müşteriler tarafından yapılan Sunshine siyah zirkon taşlı gümüş yılan küpe yorumları bölümüne göz gezdirebilirsiniz. Küpenin kaliteli yapısı, duruşu, boyutu ve tasarımı gibi konular hakkında yorumlar sayesinde bilgi edinebilirsiniz. Dikkat çeken bu küpeyi cazip fiyat avantajıyla Trendyol aracılığıyla hızlı biçimde satın alabilirsiniz.