SÜPER MİKSER Hamur Yoğurma Makinesi 10 Kg Ev Tipi Hamur Karma SM 103

3.250 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SÜPER MİKSER Hamur Yoğurma Makinesi 10 Kg Ev Tipi Hamur Karma SM 103

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖKAY MUTFAK Satıcı Ünvanı: GÖKHAN GÖKAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Mersis Numarası: 2626962366800017 Vergi Kimlik Numarası: 3990187502
    Bu ürün GÖKAY MUTFAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikser modelini çalıştırmak için kullanılan elektrik motorunun kapasitesi 0,37 kW'tır. Bu güç, hamur yoğurma işleminin etkili bir şekilde gerçekleştirir.
  • Mikser seti, 230 V güç kaynağına ihtiyaç duyar ve bu güç kaynağı tek fazlıdır. 50 veya 60 Hertz frekanslarında çalışabilir.
  • Hamur yoğurma mikser makine dairesi 17 litre kapasiteye sahiptir ve büyük miktarlarda hamur veya karışım hazırlamak için ideal hacimdir. 10 kg unu, 6 kg un ve 4 litre suyla karıştırmanıza olanak sağlar.
  • Şef mikser cihazında kırmızı hız düşürme sistemi bulunur. Bu sistem en zorlu karışımların bile kolaylıkla üstesinden gelebilir ve uzun süreli performans sunar.
  • Hazneli mikser, paslanmaz çelik hazne ve karıştırıcı gıdayla temas eden 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Bu nedenle hijyenik ve sağlıklıdır.
  • Çelik mikser kabı gövdesi 3 mm kalınlığında DKP sac malzemeden imal edilmiştir. Bu malzeme ile güçlü ve dayanıklılığı bir arada sunar.
  • Paslanmaz çelik malzemeden üretilen ev tipi mikser bakteri üretmez ve kolaylıkla temizlenebilir.
  • Çevirmeli mikser gövdesi 360 mm genişliğinde ve 210 mm yüksekliğinde tasarlanmıştır. Bu boyutlar kullanım kolaylığı sağlar.
  • Paslanmaz mikser, el değdirmeden hamurunuzu kısa sürede yoğurma kolaylığı sunar.
  • 60 lt mikser geniş hacme sahip olup, makinenin kolaylıkla çıkarılabilen yoğurma haznesi ve karıştırma çatalı bulunur.
  • Çok amaçlı mikser, tek fazda çalışabilen bir yoğurma makinesidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

SÜPER MİKSER Hamur Yoğurma Makinesi 10 kg Ev Tipi Hamur Karma

Mutfaklar sadece yemek pişirilen yerler değil aynı zamanda vakit geçirilen yaşam alanlarıdır. Bu keyifli alanda bulunan yardımcılar ise günlük mutfak işlerini kolayca yapmayı sağlar. Özellikle hamur işleri gibi titizlikle yapılması gereken yiyecekleri hazırlamak zaman gerektirir. Ekmek, kek, tart gibi pek çok hamur işini ustalıkla yapabilmek için Süper Mikser hamur yoğurma makinesi profesyonel bir yardımcıdır. Ürün, sahip olduğu hacim sayesinde kalabalık misafir grupları için yapılan hazırlıklarda zamandan tasarruf etmeyi sağlar. Hazne ve karıştırıcı, gıda ile temasa uygun 304 kalite paslanmaz çelik malzemeden üretilir. Sert karışımlarda dahi performans sunan 230 Volt güçlü yoğurma özelliği, ürünün sağladığı avantajlardan bir diğeridir. Bu güçlü mikser ile kalabalık ikramlıkları bile kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

  • Geniş hacimli yoğurma kapasitesi
  • Hijyenik kullanım sağlayan çelik hazne
  • Güçlü karıştırma özelliği

Süper Mikser Hamur Yoğurma Makinesi ile Zaman Tasarrufu

Süper Mikser Hamur Yoğurma Makinesi ile Zaman Tasarrufu

Özellikle kalabalık misafir grupları için yapılan hazırlıklar uzun ve yorucudur. Yemeklere eşlik edecek tatlılar, ekmek ve börek gibi tamamlayıcılar aynı zamanda sunum olarak da zaman ayrılması gereken yiyeceklerdir. Hamur işleri, genellikle yapımı uzun ve meşakkatli olan yiyeceklerdir. Süper Mikser hamur yoğurma makinesi 10 kg ev tipi hamur karma SM 103 modeli el değdirmeden hamurunuzu kısa sürede hazırlamanızı sağlar. Uzun süreli yoğurulması gereken harçları hem elinizi bulaştırmadan hem de tezgahı kirletmeden yoğurabilirsiniz. Mayalama yapmak istediğinizde ise harcınızı çelik haznenin içerisinde dinlenmeye bırakabilirsiniz. Böylece Süper Mikser hamur yoğurma makinesi 10 kg kapasitesi ile zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Bunun için gerekli olan sadece tüm malzemeleri paslanmaz çelik hazneye eklemektir. Mutfak tezgahınızı ve etrafı kirletmeden istediğiniz kıvama sahip olan hamur harcına zahmetsizce ulaşabilirsiniz.

10 kg Ev Tipi Hamur Yoğurma Makinesi ile Hijyen ve Güç

10 kg Ev Tipi Hamur Yoğurma Makinesi ile Hijyen ve Güç

Mutfaklarda kullanılan araç gereçlerin gıda ile temasa uygun hijyenik malzemelerden üretilmesi gerekir. Bu kural sağlık için oldukça önemlidir. Süper Mikser hamur yoğurma makinesi 10 kg ev tipi kullananlar, paslanmaz çeliğin 304 olan yüksek kalitesinde üretilmiş sağlıklı bir ürüne sahiptir. Makinenin kolaylıkla çıkarılabilen haznesi ve yoğurma çatalı da bu materyalden üretilir. Paslanmaz çelik yapısı gereği bakteri üretmeyen bir malzemedir. Diğer taraftan ürünün 0.37 KW 230 V-IN+PE50/60Hz motor gücü, çok hacimli karışımları kolaylıkla hazırlamayı sağlar. Geniş iç hacimli hamur yoğurma makinesi 10 kiloluk kapasiteye sahiptir. Bu kapasite sayesinde 6 kg un ve 4 kg suyu kısa bir sürede karıştırılabilir. 360x210 mm ölçülerindeki hazne 17 lt hacme sahiptir. Ürünün bu özellikleri sayesinde sert karışımları homojen bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Süper Mikser Hamur Yoğurma Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Süper Mikser Hamur Yoğurma Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Mikserler mutfakların önemli yardımcılarından biridir. Günümüzde model seçeneği olarak da çok fazla alternatif bulunur. İhtiyaca ve hazırlanacak yiyeceklerin yoğunluğuna göre model tercih etmek doğru kararı almayı sağlar. Süper Mikser hamur yoğurma makinesi 10 kg ev tipi fiyatları ürünün teknik özellikleri ve kalitesi ile birleştiğinde avantajlı bir tercih olarak ön plana çıkar. Profesyonel özellikteki ürünün monofaze olması evde güvenle kullanmanızı sağlar. Ürün, 3 mm DKP sac ve elektrostatik toz boya ile tasarlanan ana gövdesi sayesinde hem kolay temizlenir hem de uzun ömürlü bir kullanım sunar. Tüm bu özelliklerinin yanında Süper Mikser hamur yoğurma makinesi 10 kg ev tipi yorumları ağırlıklı olarak memnuniyet ifade eder. Modelin müşteri yorumlarını ve teknik özelliklerini Trendyol’dan inceleyebilir, avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.