SuperOX Hipokloröz, Alkolsüz, Yer & Yüzey & Ekipman Dezenfektanı 1 l

314 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SuperOX Hipokloröz, Alkolsüz, Yer & Yüzey & Ekipman Dezenfektanı 1 l

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SuperOX Satıcı Ünvanı: ANOLİT HİJYEN VE KİMYA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001164703900001 Vergi Kimlik Numarası: 0011647039
    Bu ürün SuperOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Superox yer, yüzey ve ekipman dezenfektanı superox yer, yüzey ve ekipman dezenfektanı özel cihazlar yardımı ile ileri düzey teknoloji kullanarak hiçbir kimyasal katılmadan üretilmiş, su bazlı, biyosidal bir üründür. Düzenli periyotlarda kullanıldığında, hastalık sebebi patojenleri yok eder. Zararlı mikroorganizma kaynaklı hastalık oluşmasını engeller. Oldukça güçlü ve geniş bir antimikrobiyal, antiviral, antifungal etkiye sahiptir. – superox toksik olmaması sayesinde
  • birçok alanda dezenfeksiyon amacıyla kullanım için onaylanmıştır. – superox tüm yüzeyler, çevre ve personel için ideal bir dezenfektandır. Bilinen neredeyse her bakteri, virüs, mantar ve sporlara karşı gücü kanıtlamış bir üründür. – insan ve hayvanlar için güvenli, tüm mikroorganizmalar için bağışıklık geliştirmeden öldürücü etkide bir dezenfektandır. – superox dezenfektanın toksik etkisi yoktur ve herhangi bir toksik yan ürün oluşturmaz. – evler, hastaneler, oteller, camiler, restoranlar, bürolar, yemekhaneler vs. Gibi toplu yaşam ve kullanım alanlarında ve endüstride
  • üretim, işleme, paketleme, taşıma ve pazarlama aşamalarında güvenle kullanılabilecek, yüksek kalitede ve minimum maliyette bir dezenfektandır. – kullanıldığı ortamdaki patojen yükünü ortadan kaldırır. – bebek, çocuk ve yetişkinlerin tüm yaşam alanlarında kullanılabilir. – tahriş edici olmadığı testler ile raporlanmıştır. – virüs, bakteri, mantar, alg, tüberküloz, spor gibi zararlı mikroorganizmalar üzerindeki etkisi kanıtlanmıştır. – patojenlerin bir sonraki nesile bilgi aktarmasına ve direç kazanmasına asla izin vermez. Hücre zarını parçalayarak kesin etki gösterir. – kötü kokuları (sigara, ter, küf, çöp vb.) partikül bazında yok eder. – ortamda temiz ve taze bir hava oluşur. – klima ve havalandırma sistemlerinde kullanılabilir. – düzenli kullanımda biyofilm tabakasını yok eder. Oluşumunu engeller.
Geri Bildirim Ver