8
Havuz Kimyasalları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

SPP SUPERPOOL Havuz Suyu 20 Kg (BERRAKLAŞTIRICI PARLATICI&TOPAKLAYICI)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

SPP SUPERPOOL Havuz Suyu 20 Kg (BERRAKLAŞTIRICI PARLATICI&TOPAKLAYICI)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Havuz Spot Satıcı Ünvanı: ÜREN ÇEVRE MÜHENDİSLİK VE ARITMA SİSTEMLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0919006006500017 Vergi Kimlik Numarası: 9190060065
    Bu ürün Havuz Spot tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SPP SUPERPOOL SUPERCLEANCE-Parlatıcı & Topaklayıcı Karakteristik Özellikleri: Polimerik yapıda güçlü bir koagulanttır. Kullanım Amacı: Havuz suyunda çökmeyip yüzer halde bulunan ve kirliliğe sebep olan partiküllerin topaklanmasını sağlar. Bu topaklayıcı özelliği sayesinde birleşen partiküller filtrasyonda kullanılan filtrede daha kolay tutulur. Yüzer halde bulunan kirliliklerin havuzdan uzaklaşması sebebiyle de havuz suyu daha berrak görünür. Uygulama Şekli: 100 havuz suyu için 500-2000 gr ürün, denge tankından uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Sıvı Çözeltici
Geri Bildirim Ver