SUPPO Iphone 7 Plus Ve 8 Plus Modellere Uyumlu, Lansman Kılıf

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SUPPO Iphone 7 Plus Ve 8 Plus Modellere Uyumlu, Lansman Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUPPORTTİCARET Satıcı Ünvanı: SUPPORT RESTORAN VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0784054273000001 Vergi Kimlik Numarası: 7840542730
    Bu ürün SUPPORTTİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU SİPARİŞİNİZ 1 ADET LANSMAN KILIF İÇERİR.
  • SLİKON KILIF
  • Lansman silikon kılıf leke ve kir tutmaz.
  • İç dokusu kadife süettir.
  • Dış dokusu sıvı silikondur.
  • İç dokusu sayesinde telefonunuzu darbelerden maksimum seviyede korur.
  • Slikon kılıf esnektir ve telefonu tam kaplamaktadır.
  • Dış yüzeyi
  • elden düşme ihtimaline karşı aşırı kaygan değildir ve iç cepten rahatlıkla çıkarılacak şekilde kayganlık düzeyindedir.
  • Alkollü ve kimyasal maddelerle temizlenmesi kesinlikle SAKINCALIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 7 Plus
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver

Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus Modellere Uyumlu Logolu Lansman Kılıf ve Kablo Koruyucu Makaron İçerir - Bordo

Telefon kılıfları, akıllı telefonların gelişmesi ve incelmesiyle birlikte oldukça popüler bir ürün olmayı başarır. Telefonlarınızı çeşitli dış etkenlerden koruyarak uzun ömürlü bir şekilde kullanmanıza olanak sağlar. Suppo, kalitesi ve tasarımları ile sıkça adından söz ettirir. Telefon modellerinin hızlı gelişimine uyum sağlayarak müşterilerin beğenisini büyük ölçüde kazanır. iPhone 7 Plus ve 8 Plus modelleri ile uyumlu, bordo renkli ve şık tasarımlı telefon kılıfı ile geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus logolu bordo lansman kılıf, telefonunuzu tamamen kaplayarak maksimum koruma sağlar. Sevilen bir renk olan bordonun asaleti, iPhone marka telefonlarınızın tarzına eşlik eder ve hoş bir görünüm yakalamanıza imkan sunar.

  • Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanım
  • Kablo koruyucu makaron
  • Bordo renkli şık tasarım

Dayanıklı Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus Bordo Kılıf

Dayanıklı Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus Bordo Kılıf

Suppo, kaliteli malzemeler kullanarak özenle ürettiği kılıfları müşterilerine sunar. iPhone 7 ve 8 Plus modellerine uygun telefon kılıfı, silikon malzemeden üretildiğinden dolayı esnektir. Esnek yapısı sayesinde kırılma ya da bozulma ortaya çıkmadan rahat bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Dış dokusu sıvı silikondan yapılan kılıf, aşırı kaygan bir yapıya sahip olmadığından dolayı elinizde rahat bir tutuş imkanı sağlar. Aynı zamanda cebinizden kolayca çıkarabilmeniz için minimum bir kayganlık düzeyine sahip şekilde tasarlanır. Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus logolu lansman bordo kılıf, tasarlanan özel iç dokusu ile telefonunuza korunaklı bir ortam oluşturur. Ayrıca bu kılıfı satın alarak yanında gelen kablo koruyucuyla da şarj aleti ya da kulaklık kablolarınızı düzenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Böylece bu eşyaların da zarar görmesini engelleyerek kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.

Eşsiz Görünüme Sahip Suppo iPhone 7 ve 8 Plus Bordo Kılıf

Eşsiz Görünüme Sahip Suppo iPhone 7 ve 8 Plus Bordo Kılıf

Suppo’nun özenli ve kaliteli bir şekilde ürettiği bu kılıf modelinin görünümü müşterilerin oldukça fazla ilgisini çeker. Logolu olmasından dolayı telefonunuzun markasını gölgelemez, oldukça iyi bir şekilde yansıtmayı başarır. Bordo rengi ile telefonunuzu kusursuz bir görünüme ulaştırarak cihaza tarzınızı yansıtır. Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus logolu bordo lansman kılıf ve kablo koruyucu makaron seti telefonunuzun eksiklerini tamamlamanızda yardımcı olur. Kablo koruyucu makaron kablolarınızın bükülmesini engelleyerek kırılma gibi durumların önüne rahatlıkla geçebilir. Kılıfta kullanılan silikon malzemeden üretildiğinden dolayı bu parçanın da dayanıklılığı üst seviyededir. Kablo koruyucu da esnek yapısı sayesinde uzun süre boyunca kullanılabilir. Yalnızca cihazın değil, aynı zamanda telefon aksesuarlarının da korunması için ideal bir settir. Oldukça memnun kalacağınız bu ürünleri satın alarak telefonunuzun eksiklerini kolay bir şekilde giderebilirsiniz.

Uygun Suppo iPhone Kılıf ve Kablo Koruyucu Makaron Fiyatları

Uygun Suppo iPhone Kılıf ve Kablo Koruyucu Makaron Fiyatları

İstenilen görünüme ve kaliteye ulaşan Suppo’nun bu model kılıfı ve makaronu, müşteriler için vazgeçilmezler arasında yer alır. Sıklıkla tercih edilen ürünün bordo modeli oldukça uygun bir fiyatla müşterilerinin karşısına çıkar. Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus logolu bordo lansman kılıf ve kablo koruyucu makaron fiyatları uygun olduğundan dolayı ürün müşteriler tarafından sıkça tercih edilir. Minimum fiyat ve maksimum kalite anlayışına sahip bir şekilde üretim yapıldığından herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmazsınız. Müşteri yorumlarını da okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Müşteri yorumları, ürünü sizden önce alanların değerlendirmelerini içerdiği için yol gösterici olabilir. Leke ve kir tutmayan yapısı sayesinde daima yeni gibi görünen Suppo iPhone 7 Plus ve 8 Plus logolu bordo lansman kılıf fiyatlarını Trendyol’dan inceleyerek güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.