SUPPO Iphone 7 Ve 8 Modellere Uyumlu, Lansman Kılıf

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SUPPO Iphone 7 Ve 8 Modellere Uyumlu, Lansman Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUPPORTTİCARET Satıcı Ünvanı: SUPPORT RESTORAN VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0784054273000001 Vergi Kimlik Numarası: 7840542730
    Bu ürün SUPPORTTİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU SİPARİŞİNİZ 1 ADET LANSMAN KILIF İÇERİR.
  • SLİKON KILIF
  • Lansman silikon kılıf leke ve kir tutmaz.
  • İç dokusu kadife süettir.
  • Dış dokusu sıvı silikondur.
  • İç dokusu sayesinde telefonunuzu darbelerden maksimum seviyede korur.
  • Slikon kılıf esnektir ve telefonu tam kaplamaktadır.
  • Dış yüzeyi
  • elden düşme ihtimaline karşı aşırı kaygan değildir ve iç cepten rahatlıkla çıkarılacak şekilde kayganlık düzeyindedir.
  • Alkollü ve kimyasal maddelerle temizlenmesi kesinlikle SAKINCALIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 7
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver

Suppo iPhone 7 ve 8 Modellere Uyumlu Logolu Lansman Kılıf ve Kablo Koruyucu Makaron İçerir - Bordo

Akıllı telefonlar ile şarj kablosunun dayanıklılığını artıran Suppo iPhone 7 ve 8 logolu bordo lansman kılıf ve kablo koruyucu makaron maksimum koruma sağlayarak size uzun ömürlü kullanım imkanı tanır. Cep telefonu aksesuarlarının tamamlayıcısı olan kılıflar şık tasarımlarının yanı sıra aynı zamanda cihazınızı darbelerden maksimum seviyede korumaya yardımcı olur. Günlük hayatta sık olarak kullanılan şarj kablolarına hem sevimli hem eğlenceli kablo koruyucu ile şıklık katabilir, kablonuzdaki aşınma sorunundan kurtulabilirsiniz. Dekorasyonunuzu tamamlamada yardımcı olan kılıf ve kablo makaron, tasarımı ile dikkat çeken bir modeldir. Düşme, darbe ya da sıvı teması gibi yaşayabileceğiniz talihsiz kazalara karşı cihazınızı korur. Hem dayanıklı hem sağlam yapısıyla darbeleri absorbe eder, böylelikle olası hasarları önler.

  • Dayanıklı yapı
  • Kaliteli malzeme ile esneklik
  • Şık tasarım

Dayanıklı Suppo iPhone 7 ve 8 Logolu Bordo Lansman Kılıf

Dayanıklı Suppo iPhone 7 ve 8 Logolu Bordo Lansman Kılıf

Uzun kullanım imkanıyla müşterilerin beğenisini kazanan ürün; darbeleri azaltan kaliteli yapısı, kolay tutuş sağlaması ile dikkat çeker. Hem sevimli hem eğlenceli kablo koruyucusu ile telefonunuzu ve kablonuzu yeni gibi muhafaza edebilirsiniz. Yüksek kaliteli silikon malzemesi ile esnek bir yapıya sahip olmasının yanı sıra kılıf leke, kir tutmaz. Böylelikle telefonunuza uyumlu kılıfı temiz ve yeni gibi kullanabilirsiniz. Suppo iPhone 7 ve 8 logolu lansman bordo kılıf, iç dokusu kadife süet olmakla birlikte dış dokusu sıvı silikondur. Böylelikle olası çatlamaların, çizilmelerin ve kırılmaların önüne geçer. Bu sayede cihazın kullanım ömrünün uzamasına da yardımcı olur. Teknolojik aksesuarların önemli parçalarından biri olan şarj kablolarının uzun soluklu kullanımı oldukça önemlidir. Makaron kablo koruyucu sayesinde orijinal şarj kablonuzu aşınmalardan, eğilme ve bükülmelerden koruyabilirsiniz.

Şık Tasarımıyla Suppo iPhone 7 ve 8 Kılıf ve Kablo Koruyucu

Şık Tasarımıyla Suppo iPhone 7 ve 8 Kılıf ve Kablo Koruyucu

Suppo iPhone 7 ve 8 logolu bordo lansman kılıf ile kablo koruyucu, telefonunuzun ve şarj kablonuzun teknik özellikleri göz önünde bulundurularak tasarlanır. Akıllı telefonunuzun ses çıkışları, kamerası, kilit tuşu ile mikrofonunu kapatmadan kullanım deneyiminize rahatlık katar. iPhone 7 ile 8’in kalıplarına birebir uygun olan silikon kılıfı telefonunuza yerleştirdiğiniz zaman köşelerini çizmez veya zarar vermez. Suppo iPhone 7 ve 8 logolu bordo lansman kılıf ve kablo koruyucu makaron fiyatı, cihazınıza güvenlik çemberi oluşturmasının yanı sıra estetik tasarımı, leke ve kir tutmayan yapısı, sevimli ve eğlenceli kablo koruyucusu gibi etkenler göz önünde bulundurularak belirlenir. Aşınma, çekme ile darbelere karşı orijinal şarj kablonuzu koruyan ürün, kablonuzu uzun soluklu kullanma imkanı tanıyarak yüksek maliyetlerden korur. Bordo renginde olan kılıf, cihazınızı tamamen sararak çizilmelerin önüne geçer.

Ekonomik Suppo iPhone 7 ve 8 Kılıf ve Kablo Koruyucusu

Ekonomik Suppo iPhone 7 ve 8 Kılıf ve Kablo Koruyucusu

Akıllı telefonlar ile telefon aksesuarlarının önemli parçalarından biri olan şarj kabloları çeşitli sebeplerden dolayı zarar görebilir. Suppo iPhone 7 ve 8 logolu bordo lansman kılıf fiyatlarını belirleyen unsurlar arasında kullanışlılığı, kaliteli üretim materyali ve şık tasarımı vardır. Markanın yumuşak silikon malzemeyle ürettiği kablo koruyucusu kablolarınızın giriş uçlarındaki bükülmeler ile kopmasını önler. Dış etkenlere karşı savunmasız olan cihazınızın zarar görmesinin önüne geçen kılıfı ile konforlu ve özgür kullanım imkanı yaşayabilirsiniz. Yüksek kaliteli silikon malzemesi ile dayanıklılığı yansıtan ürün, bordo rengi ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çeker. Kablo koruyucusu ile orijinal kablonuzu uzun süre kullanabilme imkanı tanır. Darbe, düşme, çizilme, aşınma ve kopma gibi etkenler karşısında olası performans düşüşlerini engelleyen bu ürüne online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden rahatlıkla satın alabilirsiniz.