SUPPO Iphone Xr Model, Lansman Kılıf

112,72 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SUPPO Iphone Xr Model, Lansman Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUPPORTTİCARET Satıcı Ünvanı: SUPPORT RESTORAN VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0784054273000001 Vergi Kimlik Numarası: 7840542730
    Bu ürün SUPPORTTİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU SİPARİŞİNİZ 1 ADET LANSMAN KILIF İÇERİR.
  • SLİKON KILIF
  • Lansman silikon kılıf leke ve kir tutmaz.
  • İç dokusu kadife süettir.
  • Dış dokusu sıvı silikondur.
  • İç dokusu sayesinde telefonunuzu darbelerden maksimum seviyede korur.
  • Slikon kılıf esnektir ve telefonu tam kaplamaktadır.
  • Dış yüzeyi elden düşme ihtimaline karşı aşırı kaygan değildir ve iç cepten rahatlıkla çıkarılacak şekilde kayganlık düzeyindedir.
  • Alkollü ve kimyasal maddelerle temizlenmesi kesinlikle SAKINCALIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone XR
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Suppo iPhone Xr Logolu Lansman Kılıf ve Kablo Koruyucu İçerir - Siyah

Düşme, çarpma ya da vurma gibi ağır darbeler aldığında kırılma ihtimali yüksek olan akıllı cihazlarınızı korumak için birtakım önlemler almanız gerekebilir. Bu noktada telefon kılıfları, müşterilerin sıklıkla tercih ettikleri koruma yöntemleri arasında ilk sıralarda yer alır. Suppo iPhone XR logolu siyah lansman kılıf, iPhone tarafından üretilen XR modeli telefonlar için özel olarak tasarlanır. Koruyucu ekranların yanı sıra telefonun arka yüzünü korumak için de üretilen kılıf, son derece sağlam bir yapıdadır. Özel malzemelerden üretilen XR telefon kılıfı, dayanıklılığıyla müşterilerin memnuniyetini kazanır. Malzemesinden kaynaklanan pürüzsüz dokusu kullanım esnasında konfor sağlar. Aynı zamanda dayanıklılığıyla darbelere karşı önlem almanıza olanak tanır. Siyah rengin şıklığıyla telefonunuzun şık ve yeni gibi bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

  • Dayanıklılık
  • Kaymaz iç yüzey
  • Esnek silikonlu yapı

Suppo iPhone XR Logolu Lansman Kılıf Özellikleri

Suppo iPhone XR Logolu Lansman Kılıf Özellikleri

Suppo iPhone XR logolu lansman siyah kılıf ve kablo koruyucu ile birlikte satışa sunulur. Bu sayede özellikle telefonunuz şarjdayken vakit geçirmek istiyorsanız, şarj aletinizin korunması için ürünü kullanabilirsiniz. Ürünün iç yüzeyi, yumuşak ve kaymayan bir yapıya sahiptir. Bu sayede kılıf, telefonunuza sağlam bir şekilde tutunur. Yumuşak yüzeyi sayesinde arka camı çizilmelere karşı korur. Telefonun ses açma, kısma ve güç tuşunu kaplayan alanlar özel olarak tasarlanır. Tuşlara basarken zorluk yaşatmayan ürün, hissiyatı yok etmeden konforlu bir kullanım sağlar. Şarj ve kulaklık girişinin bulunduğu alan, ürünün modeline uygun olarak tasarlanır. XR modellerin tamamında herhangi bir sorun yaşanmadan kullanıma uygundur. Kamera yuvası da aynı şekilde görüş açısına etki etmeden rahatlıkla kullanılabilir. Kamera yuvasının çerçevesi hafif bir yükseltiye sahip olacak şekilde ayarlandığından lensin çizilmelere karşı korunması sağlanır.

Şık Suppo iPhone XR Logolu Siyah Lansman Kılıf

Şık Suppo iPhone XR Logolu Siyah Lansman Kılıf

Suppo iPhone XR logolu siyah lansman kılıf ve kablo koruyucu hem kalitesi hem de kullanım kolaylığıyla müşterilerin sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Dayanıklılığı kadar esnek ve kullanışlı olmasıyla birçok kişinin beğenisini kazanır. Bunun yanı sıra eşsiz tasarım, kılıf sevenler tarafından ilgiyle karşılanır. Kullanım sırasında oluşturduğu hissiyat sayesinde rahatlık sağlar. Aynı zamanda siyahın eşsiz tonuyla telefonunuza şıklık katar. Telefonun merkezinden birkaç santimetre yukarıda konumlandırılan Apple logosuyla fark yaratan model; spor, şık ya da bohem sevenler dahil pek çok tarza hitap eder. Baskı kalitesi üst segment olan kılıf, kaliteden ve şıklıktan ödün vermek istemeyenler için uygun bir model olarak sayılabilir. Ürünün, soyulma veya renk solması gibi durumlara karşı dayanıklılığı da tercih edilme sebeplerinden biridir. Siz de bu modeli deneyimleyebilirsiniz.

Uygun Suppo iPhone XR Kılıf ve Kablo Koruyucu Fiyatları

Uygun Suppo iPhone XR Kılıf ve Kablo Koruyucu Fiyatları

Yeni bir ürün satın alacak olan pek çok kişi, kalitenin yanı sıra fiyatlara da dikkat eder. Suppo iPhone XR logolu lansman siyah kılıf ve kablo koruyucu fiyatları, ürün özellikleri kapsamında şekil alır. Ürün, fiyat açısından kişileri fazlasıyla memnun edebilir. Farklı bütçeler için uygun olan kılıf, kaliteli yapısıyla öne çıkar. Dayanıklı malzemelerden üretilen kılıf, uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Kılıfta meydana gelen lekelenmeler silindiği zaman zorlanmadan çıkarılabilir. Suppo iPhone XR logolu siyah lansman kılıf fiyatları farklı bütçelere uygundur. Satış fiyatları, ürün özelliklerini yansıtacak şekildedir. Esnek ve kırılmaz yapısı sayesinde istediğiniz zaman zorlanmadan ürünü takıp çıkarabilirsiniz. Ürünü dilerseniz sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla Suppo markalı iPhone XR logolu siyah lansman kılıfa kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.