Sütaş Beyaz Peynir 900 Gx3 Adet

54,50 TL
(60,56 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sütaş Beyaz Peynir 900 Gx3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEÇ MARKET ESENKENT Satıcı Ünvanı: HAYRİ GÖRGÜLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 4090247242
    Bu ürün SEÇ MARKET ESENKENT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • SÜTAŞ BEYAZ PEYNİR 900 Gx3 adet
Geri Bildirim Ver

Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 900 gr

Sofraların vazgeçilmez lezzetlerinin arasında blunan beyaz peynir sıklıkla tüketilir. Ürün, sütün maya ile işlenmesi sonucu üretilir. Pıhtılaştırma, ayrıştırma, işlenme, süzülme ve preslenme gibi işlemlerin sırasıyla uygulanması sonucu elde edilir. Sadece kahvaltı sofralarını değil öğlen ve akşam yemeklerinde de birçok şekilde tüketilebilen bu lezzet, üretildiği süt ve üretilme şekline göre çeşitlenir. Sütaş tam yağlı beyaz peynir 900 gr iyi ve sağlıklı bir yaşamı desteklemek üzere doğru besin değerleri ile üretilir. Kalsiyum, protein ve vitaminler açısından günlük ihtiyacı karşılar. Günlük kalsiyum ihtiyacının %40’ını sadece 100 gramı ile karşılayabilen zengin içeriği sayesinde ailede her yaştan kişi için sağlıklı ve lezzetli bir besindir. Sütaş beyaz peynir içerisinde, inek sütü, kültür, maya, sorbik asit ile tuz vardır. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Pratik kullanım
  • Lezzetli tat

Lezzetli Sofraların Vazgeçilmezi Sütaş Tam Yağlı Peynir

Lezzetli Sofraların Vazgeçilmezi Sütaş Tam Yağlı Peynir

Sütaş 900 gr beyaz peynirin içeriği doğaldır. Sütaş Çiftliği’nin taze sütlerinden üretilir. İçerisinde katkı maddesi bulunmaz. Başta kahvaltı sofraları olmak üzere günün her saati afiyetle tüketilir. Tüketim süresi boyunca lezzetini kaybetmemesi kendi salamura suyu ile sağlanır. Kıvamı kutusundan rahatça çıkarılmasını sağlar. Çeşitli sunum seçenekleri ile sofralarınızı hem görsel hem de lezzet açısından zenginleştirir. Bunun yanında Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiye ettiği günlük gereken besin değerlerinin büyük bir kısmını süt ve süt ürünleri sağlar. Bu açıdan Sütaş tam yağlı beyaz peynir beslenmenizde önemli bir görev üstlenir. Lezzetli olmasının yanında bağışıklığı artırarak sağlıklı yaşamı destekler. Bol miktarda süt proteini içermesi protein ihtiyacının büyük bir kısmını gidermeyi sağlar. Prebiyotik görevi görmesiyle bağırsak sağlığını korur. Kalsiyum ve fosfor varlığı ile kemik ve diş sağlığını destekler.

Sütaş Tam Yağlı Peynir ile Farklı Tatlar Deneyin

Sütaş Tam Yağlı Peynir ile Farklı Tatlar Deneyin

Kahvaltıların vazgeçilmez tadı olan beyaz peyniri diğer öğünler için de birçok farklı tarifte kullanabilirsiniz. Ekmeğin arasında bile damaklarda harika tat bırakan beyaz peynir ile omlet, makarna, börek gibi birçok leziz yiyecek hazırlayabilirsiniz. Katmer, börek gibi çeşitli atıştırmalığı enfes lezzetlere dönüştürebilirsiniz. Hazırladığınız makarnaya ekleyerek sıradan bir tada yepyeni bir özellik katabilirsiniz. Normalde şekerli olarak hazırlanan keki özel bir tarif ile nadir bir tatla yiyebilirsiniz. Genelde kahvaltı sofralarında sıradan bir şekilde servis edilirken, peynir topları veya çubukları şeklinde servis edebilir, yumurtalarınızı onunla çeşitlendirebilirsiniz. Beyaz peynirli pizza seçeneği de oldukça lezzetlidir. Salata tarifleriyle diyet menülerinizi de renklendirebilirsiniz. Sütaş tam yağlı beyaz peynir 900 gr yorumlarında da ekmeğin üzerine kıvamı sayesinde kolaylıkla sürülebildiği belirtilir. 8690767716980 kodlu ürünü avantajlı fiyatlarla alıp çeşitli tariflerinizde kullanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Uygun Sütaş Tam Yağlı Peynir Fiyatı

Bütçenize Uygun Uygun Sütaş Tam Yağlı Peynir Fiyatı

Ürünün kullanım süresi boyunca bozulmadan kalması açısından bazı ipuçları bulunur. Bunların arasında tüketeceğiniz kadar peyniri dilimleyip suyundan çıkarmak faydalı olur. Bunun yanında peynirinizi kolay kesmek için bıçağı soğuk suya tutmak parçalanmadan kesmenizi sağlar. Peynirinizi tüketmeden yarım saat evvel buzdolabından çıkarmanız onu en doğru koku ve kıvamla yemenizi sağlar. Beyaz peyniri yanına yakışan farklı lezzetlerle tüketirseniz çeşitli tatlar deneyimleyebilirsiniz. Üreten markanın güvenilirliği ve şeffaflığı sayesinde Sütaş beyaz peynir sofralarınızın vazgeçilmezi olmaya adaydır. Farklı gramajlarda bulabileceğiniz Sütaş tam yağlı beyaz peynir 900 gr fiyatı açısından da her bütçeye uygun şekilde belirlenir. Sütaş tam yağlı beyaz peynir 900 gr kullananlar hem ekonomik açıdan hem de lezzet açısından memnuniyetlerini dile getirirler. Siz de lezzetli ve sağlıklı bu beyaz peyniri Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.