Sütaş Yarım Yağlı Süt 27 x 200 ml

350 TL
(12,96 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sütaş Yarım Yağlı Süt 27 x 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEPET GIDA Satıcı Ünvanı: SERAP BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1900592147
    Bu ürün SEPET GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sütaş yarım yağlı süt 27 x 200 ml

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Süt - Sade Süt
  • Hacim 200 ml
  • Paket İçeriği 24'lü
  • Paketleme Tetra Pak
  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Tip Aromalı
Geri Bildirim Ver

Sütaş Yarım Yağlı Süt 27 x 200 ml

İnsan hayatında değerli bir besin olan süt 7’den 70’e her yaştan kitlenin severek tercih ettiği bir içecektir. Sütaş yarım yağlı süt 27 x 200 ml özenle yetiştirilen ineklerden sağılan ve kaliteli makineler eşliğinde pastörize edilmiş bir şekilde müşterilerin beğenisine sunulur. Taze ve doğal şekilde üretilen bu içeceği sofralarınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kemiklerin güçlenmesinde ve çocukların gelişiminde etkili bir rol oynayan ürün, anneler tarafından çocukları için tercih edilir. Sporcular ve yaşlılar için de oldukça faydalı bir ürün olan Sütaş yarım yağlı süt 200 ml lezzetli ve eşsiz kıvamı ile büyük bir beğeni kazanır. Pastörize edilerek zararlı maddelerden arındırılmış içeriği ile sağlıklı bir deneyim sunar. Dayanıklı özelliği ve ürünün bozulmasını önleyen kaliteli kutuya sahiptir.

  • Taze ve doğal
  • Lezzetli ve eşsiz kıvam
  • Pastörize edilmiş olması

Lezzetli Sütaş Yarım Yağlı Süt 27 x 200 ml Özellikleri

Lezzetli Sütaş Yarım Yağlı Süt 27 x 200 ml Özellikleri

Sevilerek tüketilen ve çocuk, genç, yaşlı fark etmeksizin herkes tarafından tercih edilen Sütaş yarım yağlı süt besleyici ve doğal özellikleri ile ön plana çıkar. Çiftliklerde yetiştirilen ineklerden taze bir şekilde sağılan süt, pastörize edilerek size ulaşır. Ürünün içerisinde homojenize ve pastörize edilmiş inek sütü, %1,5 süt yağı bulunur. Enerji ve besin öğeleri; 44/186 enerji değeri, 1.5 gram yağ, 0.9 gram doymuş yağ, 4.7 gram karbonhidrat, 4.7 gram şeker, 3 gram protein, 120 mg kalsiyum, 0,1 gram tuz şeklinde olduğu için oldukça besleyicidir. Sütaş yarım yağlı süt 27 x 200 ml kullananlar ürünün taze ve doğallığından oldukça memnun kalır. Ambalajı açıldıktan 3-4 gün sonra bile tazeliğini koruyan bu içecek müşteriler açısından önemli bir özelliktir.

Besleyici Sütaş Yarım Yağlı Süt 27 x 200 ml Avantajları

Besleyici Sütaş Yarım Yağlı Süt 27 x 200 ml Avantajları

Birçok yiyeceğin hazırlanmasında kullanılan süt, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürün kullanılarak yapılan tatlı, hamur işi, yemek, çikolata gibi ürünler geniş kullanım alanı oluşturur. Güllaç, keşkül, spangle ve birçok tatlının yapımında kullanılan süt; börek, poğaça, pişi ve birçok hamur işinin hazırlanmasında tüketilir. Ürünü ister kahvaltıda ister ara öğünler de kurabiye, bisküvi, çeşitli hamur işi ürünleri ile birlikte isterseniz gece uyumadan önce tüketebilirsiniz. Hafif ve sağlıklı bir içecek olarak hayatınızın her anında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sütaş yarım yağlı süt 27 x 200 ml yorumları ürün hakkında önemli görüşlerin belirtildiği dikkate alınması gereken değerli bir faktördür. Geniş kullanım alanına sahip olan süt, mutfak ve dolaplarınızdan eksik etmek istemeyeceğiniz özelliğe sahiptir. Yapılan tüm yorumlar ürünün insan hayatındaki yerinin önemine dikkat çeker.

Her Bütçeye Uygun Sütaş Yarım Yağlı Süt 27 x 200 ml Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Sütaş Yarım Yağlı Süt 27 x 200 ml Fiyatı

Sütaş yarım yağlı süt 27 x 200 ml fiyatları müşteriler tarafından memnuniyetle karşılanan uygun fiyat özelliği ile dikkat çeker. Sahip olduğu tüm özellikler ve üretiminde içinde bulunduğu şartlar göz önüne alınır. Bu sayede fiyatı belirlenen bu gıdaya herkes sahip olabilir. İnsan hayatında önemli bir yeri olan ürün birçok besin yapımında da kullanılır. Sade ve aynı zamanda diğer ürünlerle birlikte tüketilebilir avantaja sahiptir. Tüm bu avantajlar ile birlikte besleyici ve doğal özellikleri ürünün tercih edilmesinde etkili faktörlerdir. Sofralarınıza ve dolaplarınıza taze ve doğal bir şekilde ulaşan, geniş kullanım alanı ve herkes tarafından sevilme niteliğine sahip bu ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyat seçenekleri ile kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Siz de bu sağlıklı ve lezzetli içeceğe sahip olmak isterseniz bütçenize uygun fiyatıyla satın alabilirsiniz.