Süzülmüş Kardeşler Vakumlu Beyaz Paçal Peyniri 3 kg

1.249,90 TL
(416,63 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Süzülmüş Kardeşler Vakumlu Beyaz Paçal Peyniri 3 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trakyadan Evinize Satıcı Ünvanı: DUPNİSA ÇİFTLİĞİ GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0314127014000001 Vergi Kimlik Numarası: 3141270140
    Bu ürün Trakyadan Evinize tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • SÜZÜLMÜŞ KARDEŞLER TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR SERT PEYNİR TÜRÜDÜR İÇERİĞİ Pastörize İnek, Keçi ve Koyun Sütü - Tuz - Peynir Mayası (Şirden Maya) Istranca Dağları eteklerindeki bitki örtüsünü oluşturan, Ayrık, Tirfil, Koyun Yumağı, Tilki Kuyruğu ve kekik bitkileri ile beslenen hayvanların doğal aromalı sütleri ile elde edilen süt ürünlerimiz
  • %100 şirden mayadan üretilir. Paçal peyniri inek, koyun ve keçi sütlerinin belirli oranda karışımı ile ilde edilen bir peynir türüdür. Ezine paçal peynirinden farkı, süt karışım oranları ve mayalama tekniğidir. Tamamen katkısız süt ürünlerimiz, yıllar boyunca bir sonraki nesle atalarımız tarafından miras bırakılan geleneksel üretim şekli ile üretilmektedir. Geleneksel üretim olması sebebi ile kalıpların tümünün gramajları aynı değildir. Kalıplar arasında ± 50g fark olabilmektedir. Bir adet aldığınız ürün, tam gramajında gönderilmektedir. Bir adetten fazla almış olduğunuz ürünlerde, kalıp gram farklılıkları mümkün olabilmektedir. Bu durumda satın almış olduğunuz toplam ürün ağırlığı esas alınarak gönderim sağlanır.
Geri Bildirim Ver

Süzülmüş Kardeşler Beyaz Paçal Peyniri ile Kahvaltı Keyfi

Beyaz peynir, sütten üretilen bir ürün olarak bilinir. Temel gıdalar arasında yer alır. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olarak tanımlanır. Beyaz peynir aynı zamanda birçok damak zevkine hitap etmeyi başarır. Bu nedenle de çok tüketilen ürünlerden biridir. Beyaz peynirin ayrıca birçok çeşidi bulunur. Farklı damak zevklerine hitap etmesinde ve çok tüketilen bir olmasında zengin bir çeşitliliğe sahip olmasının payı büyüktür. Beyaz peynir yeme alışkanlıklarına göre süzme, krem, yumuşak, orta sert ve sert şekillerde de bulunur. Süzülmüş Kardeşler paçal peyniri de sert türde bir peynirdir. Ürün doğal yöntemlerle ve %100 şirden mayadan üretilir. Beyaz paçal peyniri aynı zamanda inek, keçi ve koyun içeren özel bir peynirdir. Süzülmüş Kardeşler vakumlu beyaz paçal peyniri 3 kg genel özellikleri birçok insanın damak zevkine uymaktadır ve pek çok sofranın vazgeçilmezidir.

  • %100 Şirden Maya
  • Koyun, Keçi ve İnek Sütlü
  • Sert Beyaz Peynir

Süzülmüş Kardeşler Vakumlu Beyaz Paçal Peyniri Özellikleri

Süzülmüş Kardeşler Vakumlu Beyaz Paçal Peyniri Özellikleri

Beyaz peynir, kahvaltı sofralarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Sadece kahvaltı sofralarının değil aynı zamanda çoğu yiyeceğin içinde yardım ürün olarak bulunur. Süzülmüş paçal peyniri hem kahvaltılarda hem de diğer yiyeceklerde yer alan ürünlerden biridir. Bu peynir, makarnalar, salata ve sandviçlerde kullanılır. Börek, poğaça ve gözleme gibi hamur işi yapımında da kullanılır. Yani bu peynir ürünü tek başına tüketildiği gibi birçok yiyeceğe de lezzet katmak için tercih edilir. Süzülmüş Kardeşler vakumlu beyaz paçal peyniri 3 kg içeriği bakımından da özel bir peynir türü olarak bilinir. Bu beyaz peynir çeşidi keçi, koyun ve inek sütlerinin karışımından oluşur. 3 çeşit süt ürününün yanı sıra peynir mayası olarak bilinen şirden mayası kullanılarak doğal bir şekilde lezzeti arttırılır.

Süzülmüş Kardeşler Vakumlu Beyaz Paçal Peyniri İçeriği

Süzülmüş Kardeşler Vakumlu Beyaz Paçal Peyniri İçeriği

Süzülmüş beyaz paçal peyniri, klasik Ezine paçal peynirinden farklı bir ürün olarak sevenlerinin karşısına çıkar. Paçal peynirinin içinde yer alan keçi, koyun ve inek sütünün kullanım oranları farklıdır. Ayrıca bu peynir, mayalama tekniği açısından da farklılık gösterir. Peynirde, peynir mayası olarak bilinen şirden mayası kullanılır. Bu sayede ürünün lezzeti arttırılır ve özel bir peynir türü kimliği kazanır. Paçal peyniri ayrıca katkısız ve doğal bir şekilde üretilir. Bu doğal üretim şekli geleneksel yöntemler ile desteklenir. Yani süzülmüş beyaz paçal peyniri fabrikasyon ürünü değildir. Hazır ve fabrikasyon bir üretim olmadığı için peynir kalıplarının gramajları farklılık gösterir. Süzülmüş Kardeşler vakumlu beyaz paçal peyniri 3 kg kullananlar doğal bir peynir türü tüketir. Süzülmüş Kardeşler peynir fiyatları da doğal ürünler gözetildiğinde her bütçeye uygun olmasıyla dikkat çeker.

Süzülmüş Kardeşler Vakumlu Beyaz Paçal Peyniri Fiyatları

Süzülmüş Kardeşler Vakumlu Beyaz Paçal Peyniri Fiyatları

Süzülmüş Kardeşler, doğal olarak ürettiği süt ve süt ürünleri de bilinen markalar arasında yer alır. Süzülmüş Kardeşler’in peynir çeşitleri de doğal olarak ürettiği ürün seçeneklerindendir. Bu peynir çeşitleri içinde de beyaz paçal peyniri de kendisine yer bulur. Markanın doğal ve geleneksel yöntemler ile üretilen paçal peyniri, özellikle sert peynir sevenlerin ilgisini çeker. Ürün, doğal peynir mayası kullanılarak üretilir. Ürünün içeriğinde yer alan keçi, koyun ve inek sütleri özel bir karışıma sahiptir. Paçal peyniri bu yönleri ile klasik Ezine peynirinden ayrılır. Süzülmüş Kardeşler beyaz paçal peyniri Trendyol’dan 8963987380112 ürün koduyla sipariş edebilirsiniz. Ayrıca Süzülmüş Kardeşler vakumlu beyaz paçal peyniri 3 kg yorumları ve değerlendirmeleri de ürün hakkında daha detaylı bilgi almanıza yardımcı olacak ve rehberlik edecektir.