2
Yoga Denge Aleti kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Svava Yoga Fly Hamağı, Antigravity Askılı Yoga Denge Spor Aleti (kırmızı)

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Svava Yoga Fly Hamağı, Antigravity Askılı Yoga Denge Spor Aleti (kırmızı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Svava Satıcı Ünvanı: SVAVA OYUNCAK TEKSTİL KOZMETİK HEDİYELİK EŞYA TEKNOLOJİ BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265059653400016 Vergi Kimlik Numarası: 2650596534
    Bu ürün Svava tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SVAVA YOGA FLY
  • Yeni ilham verici ve eğlenceli bir spor yöntemi. Ürün Boyutları Kumaş boyu:4 metre Kumaş Eni: 1.5 metre
  • Yoga Fly 100 kg' a kadar taşır.
  • Kumaş Özelliği: Polyester, enine uzayan Likralı özel Yoga Fly kumaşıdır.
  • Kumaş Özelliği: Esnediğinde 2 metreye kadar uzayabilir.
  • NOT: Ürünle beraber uzatma kemeri, karabina kanca ve çelik dubel hediye edilir.
  • Sende Yapabilirsin! En eğlenceli ve gençleştirici, sağlıklı spor yöntemi Oyun alanında salıncak oynayan küçük bir çocuk vardı en son ne zaman hatırlıyor musun? Uçan, mutluluk ve sevinç duyguları? Eğlenceli, özgürlük ve ilham duygularını yeniden hissetmenizi sağlar. Yoga-Fly sizin için neler yapabileceğini merak edebilirsiniz. İşte Gerçekler: Yoga-Fly gibi geleneksel yoga, pilates, dans ve hava akrobasi gibi dünyanın en iyi spor yöntemlerinin yararlarını birleştirerek, çağdaş bir spor yaklaşımıdır. Bu bütünsel bir şekilde tüm vücut ve zihin entegre bir egzersizdir Hava adı verilen özel bir yumuşak kumaştan yapılmış salıncaktır. Yoga-Fly vücut şekil ve egzersiz için yeni ve benzersiz olanakları içeriyor. Bu özel bir teknik sayesinde, gerilim serbest bırakmak hareketleri ile sağlıklı bir yaşam için en faydalı bir şekilde omurga sıkıştırmasını sağlar Yoga-Fly pratik yaparken sevinç ve mutluluk duygularınızı göreceksiniz. Yoga Fly ile Vücudunuzun Kazançları: Kas gücü artırmak, Yağsız vücut, Daha fazla esneklik, Daha iyi vücut farkındalığı, Vücut dengesi, Omurga sıkıştırmasını, Eklem hareketliliğini arttırıldığı, Vücut düz ve daha esnektir, Duyu sistemlerinin geliştirilmesi, Vücutta denge oluşturmak, Sırt ağrısı keser, Tüm bunların yanında, Yoga-Fly ilham, gevşeme ve denge duygusu deneyimi sağlar.
Geri Bildirim Ver