SVR Sebiaclear Gel Moussant Temizleyici Jel 200 ml

355 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
365,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
365,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
382,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

SVR Sebiaclear Gel Moussant Temizleyici Jel 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmovip Satıcı Ünvanı: ZİNPHARMA İLAÇ VE MEDİKAL İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999117153400001 Vergi Kimlik Numarası: 9991171534
    Bu ürün Kozmovip tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SVR Sebiaclear Gel Moussant Temizleyici Jel 200 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Matlaştırıcı
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

SVR Sebiaclear Gel Moussant Temizleyici Jel 200 ml

Gün içerisinde cildiniz dış etkenlere oldukça maruz kalır. Bu etkenlerin bıraktığı kalıntıları iyi bir şekilde cilt temizliği yaparak giderebilirsiniz. SVR Sebiaclear Gel Moussant temizleyici jel 200 ml cilt yapısı fark etmeksizin tüm ciltleri temizlemek için tasarlanır. Cildiniz üzerinde derinlemesine temizlik sağlamak için tasarlanan ürün içerisinde sabun bulunmaz. Bu sayede cildinizi kurutmadan ve çizmeden rahat ve derin bir temizlik imkanı sağlar. Yüzeyi her türlü kalıntıdan arındırıcı özelliği sahip jeli yumuşak hareketlerle yüzünüze uygulamanız tavsiye edilir. Parfüm içermeyen ürün, gözeneklerinizin zarar görmesini de engeller. Ayrıca tıkanmış gözenekleri açarak cildinizin nefes almasını sağlar. Fırsat ürünü olarak değerlendirilen jel, kampanyalı fiyatıyla satışa sunulur. Sıklık tercih ve tavsiye edilir. Tüm ciltlere uyumlu yapısı öne çıkan özelliklerindendir.

  • Derinlemesine temizlik
  • Parfüm içermeyen formül
  • Kampanyalı fiyat avantajı

SVR Sebiaclear Moussant Temizleyici Jel 200 ml İçeriği

SVR Sebiaclear Moussant Temizleyici Jel 200 ml İçeriği

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak hazırlanan jel, derinlemesine temizlik yapar. Yüzde gün içerisinde oluşan, yapışan tüm kalıntıları ve yağları temizler. Cildi arındırarak temiz bir yapıya ve görünüme kavuşmasını sağlar. SVR Sebiaclear Gel Moussant içeriğinde parfüm ve sabun bulunmaz. Bu sayede cildinizin asidik yapılarla tahriş olması, kuruması ve çizilmesi engellenir. Dermatolojik testlerden geçerek uzmanlar tarafından hazırlanan ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Özel formülü ile derinlemesine temizlik sunduğu gibi kapalı gözenekleri de açarak cildinizin hava almasını sağlar. Sebiaclear Gel Moussant yağlı ciltler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Yüz üzerindeki yağ tabakasının kolayca giderilmesini ve cilt yüzeyinin temizlenmesini sağlar. Sürekli temiz bir cilde sahip olmak isteyenler tarafından güne başlarken ve gün sonu kullanımı tercih edilir. Yumuşak el hareketleriyle cildinizin uygulamanız tavsiye edilir.

SVR Sebiaclear Gel Temizleyici Jel 200 ml Kullanımı

SVR Sebiaclear Gel Temizleyici Jel 200 ml Kullanımı

Hızlı ve etkili bir temizlik için tercih edilen ürünlerin başında gelen SVR Sebiaclear Gel Moussant temizleyici jel 200 ml kullananlar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye edilir. Ürünüm tüm cilt tipleri için uygun olması avantajlı özellikleri başında gelir. İçerisinde sabun ve parfüm bulunmaz. Bu sebeple gönül rahatlığıyla yüze uygulayabilir ve sonucu kısa sürede görebilirsiniz. Derinlemesine temizlik sağlayan jeli cildinizi biraz ıslattıktan sonra kullanmanız tavsiye edilir. Yumuşak el hareketleri ile yüzünüze masaj yaparak uygulayabilirsiniz. SVR Sebiaclear Gel Moussant temizleyici jel 200 ml yorumlarına bakıldığında üründen oldukça memnun kalındığı görülür. Ürünü sadece yüzünüzde değil dilediğiniz takdirde vücudunuzda da kullanabilirsiniz. Dermatologlar eşliğinde hazırlanan ürün, Türkiye sağlık standartlarına uygundur. Akne giderici özelliğiyle sizlere mükemmel sonuçlar sunan jel ile kendinizi tertemiz hissedebilirsiniz.

Sebiaclear Gel Moussant Temizleyici Jel 200 ml Fiyatı

Sebiaclear Gel Moussant Temizleyici Jel 200 ml Fiyatı

Kampanyalı olarak satışa konulan SVR Sebiaclear Gel Moussant temizleyici jel 200 ml fiyatı bütçenize uygun olarak belirlenir. İçeriğindeki özellikleri ve rahat kullanımı sayesinde tercih edilen ürün sıklıkla indirime girer. Derinlemesine temizlik sağlayan cilt ve vücut bakım ürününü kampanyalı fiyatından yararlanabilirsiniz. Üst düzey temizleme özelliği ile yüzünüzde hiç kalıntı bırakmayan jel, tüm cilt tipleri için uygun olarak üretilir. Sıklıkla tercih edilmesini ve tavsiye edilmesinin de en önemli nedeni bu özelliğe sahip olmasıdır. Yumuşak hareketlerle uygulanması önerilir. İçeriğinde sabun bulunmaması sebebiyle kuruma ve çizme yapmaz. Rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz. Ayrıca gözenekleri iyice temizleyerek açılmasını ve derinin nefes almasını sağlar. Kampanyalı fiyatıyla satışa sunulan SVR Sebiaclear Gel Moussant temizleyici jel 200 ml satın almak için Trendyol’u kullanabilir, ürünü güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.