Söğütlü Silver Kadın Gümüş Swarovski Tek Taş Kolye SGTL20505A

544,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

Söğütlü Silver Kadın Gümüş Swarovski Tek Taş Kolye SGTL20505A

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Söğütlü Silver Satıcı Ünvanı: MAHSUM PEKEDİS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7250017914
    Bu ürün Söğütlü Silver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 925 ayar gümüş rodyumlu Swarovski tek taş modeli kolye… Taş:4.75 mm dir… Zincir uzunluğu 45 cm .. Orjinal swarovski belgesi ile gönderilecektir. Etiketteki Qr kodu okutularak orjinal olduğu görebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 925 Ayar
  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Tip Tektaş
  • Yüzey Tipi Parlak
  • Renk Beyaz
  • Materyal Gümüş
Geri Bildirim Ver

Söğütlü Silver Kadın Gümüş Swarovski Tek Taş Kolye

Takılar, kıyafetlerin tamamlayıcısı olan parçalardır. Bu tasarımlardan biri olan Söğütlü Silver kadın gümüş Swarovski tek taş kolye, her yaştan kişinin kullanabileceği bir yapıya sahiptir. Sıklıkla özel bir yere giderken tercih edilir. Günlük yaşamda da tercihleriniz arasında yer alabilir. Şık görünümlü olmasıyla birçok kişiye hitap eder. 925 ayar gümüş yapısında kararma olmaması, müşterilerin beğenisini kazanır. Ayrıca tek taşının 4,75 mm yapısı, boynunuzda ağırlık ve iz oluşturmaz. Kullanışlı bir tasarıma sahip olan bu zarif kolyenin üretiminde zararlı maddeler kullanılmaz. Bundan dolayı bedeninize herhangi bir zarar vermeyen bir modeldir. Tüm kombinlerde dikkat çekici bir görünüm sağlar. Bu zarif ve modern tasarımlı kolyeyi, sahip olduğu gümüş rengini kaybetmeden ilk günkü görünümünde kullanabilirsiniz.

  • Şık görünüm
  • 925 ayar gümüş
  • Kaliteli tasarım

Kaliteli Söğütlü Silver Kadın Gümüş Swarovski Tek Taş Kolye

Kaliteli Söğütlü Silver Kadın Gümüş Swarovski Tek Taş Kolye

Söğütlü Silver gümüş kolye, zarif ve şık yapıya sahip bir tasarımdır. Pratik ve kolay takılabilen bir tasarımının olması ile kullanım rahatlığı sağlar. Modern görünümüyle boynunuza estetik bir hava katar. Gümüş renkli kolye, dolabınızdaki tüm kıyafetlerinizle bütünlük sağlayabilir. Parlak bir yüzeye sahip olmasıyla dikkat çeker. Yüksek ısıya dayanıklı olması, müşteriler tarafından oldukça büyük beğeni alır. İz bırakmayan ve ağırlık oluşturmayan tasarımı sayesinde ön plana çıkar. 925 ayar gümüş kaplamalı olan bu model, ayarlanabilir boyutlardadır. Genellikle günlük kullanım için uygundur. Doğal yapısında kimyasal içerik ve zararlı maddeler bulunmaz. Bundan dolayı hassas cilde sahip olanların favorisidir. Özel günlerde kullanışlı bir hediye alternatifi olabilir. Sizin de kullanışlı ve kaliteli bir kolyeye ihtiyacınız varsa bu şık ve gösterişli ürünü inceleyebilirsiniz.

Söğütlü Silver Kadın Gümüş Swarovski Tek Taş Kolye Fiyatı

Söğütlü Silver Kadın Gümüş Swarovski Tek Taş Kolye Fiyatı

Kaliteli kadın gümüş Swarovski tek taş kolye, Söğütlü Silver markasıyla tasarlanır. Zarif, şık ve modern bir yapıya sahiptir. Ayarlanabilir boyutu, müşterilerin beğenisini kazanır. Küçük ve kullanışlı tasarımıyla boynunuzda ağırlık yapmaz. İlk günkü gümüş rengi, uzun zaman kullanılsa dahi kararma ve solma oluşturmaz. Kaliteli ve kullanışlı olan bu ürün, 45 cm zincir uzunluğunda bir tasarımdır. Doğal taşıyla rahatlıkla aksesuarlarınıza uyum sağlar. Şık bir kutuda sunulan ürün, çıkarıldıktan sonra saklanabilir. Günlük kullanım rahatlığı sağlayan modelin 925 ayar gümüşten üretilmesi ve hafif yapılı olması, müşterilerin beğendiği detaylardandır. Şık bir görünümü olan Söğütlü Silver kadın gümüş Swarovski tek taş kolye fiyatı, ürünün tüm bu avantajlı özellikleri ve modern tasarımına göre belirlenir. Oldukça kullanışlı olan bu ürünü detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.

Söğütlü Silver Kadın Gümüş Swarovski Tek Taş Kolye Yorumları

Söğütlü Silver Kadın Gümüş Swarovski Tek Taş Kolye Yorumları

Söğütlü Silver kadın gümüş Swarovski tek taş kolye kullananlar, bu ürünü şık yapısından dolayı her zaman tercih ettiklerini ifade ederler. Kaliteli ve dayanıklı 925 ayar gümüş yapılı içeriğiyle dikkat çeken bir aksesuardır. 45 cm uzunluğunun ayarlanabilir olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Kutu tasarımlı bir model olması, her açıdan kolaylık sunar. Görünümü oldukça şık olan Swarovski taşlı gümüş kolye, özel davetlerde büyük avantaj sağlar. Ürünü, bu avantajı sayesinde her kıyafetinizle tercih edebilirsiniz. Parlak taş yüzeyine sahip olan kolye, ilk günkü şıklığını uzun süre boyunca korur. Kullanan pek çok kişinin memnun kaldığı bir aksesuardır. Söğütlü Silver kadın gümüş Swarovski tek taş kolye yorumları bölümüne Trendyol aracılığıyla göz atabilirsiniz. Müşteri yorumları sayesinde kolyenin boyutları ve kullanım alanları gibi pek çok konu hakkında fikir edinebilirsiniz.