Swatch Sfm118m Bayan Kol Saati

4.540 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Swatch Sfm118m Bayan Kol Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Roar Gifts Satıcı Ünvanı: ROAR BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735166768300001 Vergi Kimlik Numarası: 7351667683
    Bu ürün Roar Gifts tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KASA TİPİ : Silikon Materyal ÇAP : 34 SUYA DAYANINIKLIĞI : 3 ATM EKRAN TİPİ : Analog CAM : Mineral Kordon: Çelik.Satışa sunduğumuz tüm ürünler orjinaldir.Orjinal hediye kutusunda, evrakları, garanti belgesi ve faturası ile birlikte sevk edilir.

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali Silikon
  • Kordon Materyali Çelik
  • Su Geçirmezlik 3 ATM
  • Mekanizma Quartz
  • Kasa Renk Metalik
  • Ek Özellik Su Geçirmez
  • Cam Tipi Mineral
  • Kadran Şekli Yuvarlak
  • Cam Şekli Düz
  • Tip Kol Saati
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Swatch Sfm118m Bayan Kol Saati Gri

Köklü ve bilinen bir marka olan Swatch mücevher tasarımlarının yanı sıra ürettiği özgün tasarımlarda saatleri ile de dikkatleri üzerine çeker. Swatch sfm118m kadın kol saati eşsiz üretimi ile kendi tarzını ortaya koyar. Günlük kombinlerle kullanıldığında spor, şık parçalarla kullanıldığında ise tarz bir görünüm kazandırır. Gri renk kordonu ve beyaz kasası ile şık tasarıma sahip olan saat, boyutuyla da zarif bir görüntü sunar. Swatch kadın kol saati pilden enerji alarak çalışan quartz mekanizmaya sahiptir. Silikon kayışlı üretimi ile darbelere karşı maksimum dayanıklılık gösterir. Kırılma ve çizilmelere karşı oldukça dayanıklılık gösteren silikon kayış üretimi oldukça avantaj sağlar. Silikon kayış saate modern bir görünüm katar. Swatch kadın kol saatiyle tarzınıza yeni bir dokunuş sağlayabilirsiniz.

  • Dayanıklı üretim
  • Su geçirmez malzeme kullanımı
  • Modern tasarım

Modern Tasarımda Swatch Bayan Kol Saati

Modern Tasarımda Swatch Bayan Kol Saati

Kol saatleri pek çok farklı özellik ve malzemede üretime sahiptir. Kaliteli bir kol saatinin tercih edilmesi uzun süreli kullanım ve dayanıklılık göstermesini sağlar. Swatch sfm118m Bayan Kol Saati, 3 ATM su geçirmezlik özelliğine sahiptir. Silikon kordonu ısı ve su gibi dış etkenlerden minimum seviyede etkilenerek dayanıklılığını maksimuma taşır. Silikon kasa ve kordon yapısı sayesinde terleme durumlarında paslanma sorunu yaratmaz. Silikon kayışlar kolay temizlenme özelliği ile de tercih oranı yüksek ürünler arasında yer alır. Temperleme yapılarak kullanılan mineral camı, çizilme ve kırılmalara karşı oldukça dayanıklılık gösterir. Toz tutmayan özelliğe sahip mineral cam, kolay temizlenmesiyle de dikkat çeker. 31-35 mm kasa çapına sahip swatch sfm118m kadın saat, hasır kordon üretimi ve zarif tasarımıyla ilgi odağı olur. Swatch kadın saat ile tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Zarif Stiliyle Öne Çıkan Kadın Kol Saati

Zarif Stiliyle Öne Çıkan Kadın Kol Saati

Aksesuar alanında başlıca yer tutan kol saatleri, pek çok kişinin vazgeçilmezi arasına girer. Ürün hem günlük kombinlere uyumu hem de özel günlerde kullanımıyla tarzı yükseltecek bir parça olarak görülür. Swatch sfm118m kol saati, kendine özgü kordon üretimiyle şık bir görüntü elde eder. Şıklığının yanı sıra maksimum dayanıklılığıyla da memnuniyet kazanır. Yüksek kalitede işçiliğe sahip kadın kol saati uzun süreli dayanıklılık gösterir. Mineral camı ve 3 ATM su geçirmez özelliği ile her türlü spor alanında kullanıma uygunluk gösterir. Bilekte ağırlık yapmayan hafif yapısıyla rahat kullanım olanağı tanır. Fonksiyonel kullanıma sahip olan saat, antialerjik yapısıyla da cilt sağlığını korur. Modern tasarıma sahip ürün, davetlerde şıklığı sağlarken günlük kombinlerde de tarz bir görüntüye kavuşturur. Swatch kadın saati her alanda tarzınıza uyum sağlayabilir.

Swatch Sfm118m Kadın Kol Saati Fiyatları ve Yorumları

Swatch Sfm118m Kadın Kol Saati Fiyatları ve Yorumları

Her ortamda kullanıma uygun kadın kol saati modeli, özgün ve güçlü tasarımı ile ilgi odağı olur. Kadın kol saati bireysel kullanımının dışında oldukça değerli bir hediye olarak da tercih edilir. Swatch kadın saat özel günlerde hediye olarak tercih edilecek zarif ve şık bir modeldir. Saat kullananlar yaptıkları yorum ve değerlendirmelerle alıcıların fikir sahibi olmasını sağlarken üreticilerinde kendilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Swatch Sfm118m bayan kol saati yorumlar ve değerlendirmelerine baktığımızda ürünün kullanışlılığı ve hafifliğinden söz edildiği görülür. Kullanımının rahat olduğu, kasasının inceliği, modelinin oldukça şık olduğu ve su geçirme sorunu yaratmadığı da yapılan yorumlar arasında yer alır. Kadınlara özel olarak üretilen swatch sfm118m fiyat ve yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir online alışveriş imkanı ile kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.