Sweet Bird Paraket Çekirdeği 500 gr - Sw-013

69,50 TL
(0,14 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
71,44 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sweet Bird Paraket Çekirdeği 500 gr - Sw-013

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRA PET MARKET Satıcı Ünvanı: SELİN SOLMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3319000549400001 Vergi Kimlik Numarası: 7860106193
    Bu ürün TUĞRA PET MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sweet Bird Çizgili Paraket Çekirdeği 500 gr Tüm paraket papağanları için, severek yiyebilecekleri, besleyici ve lezzetli, çizgili ayçekirdeği papağan yemidir.
  • Kuşun yaşına ve türüne göre değişiklik gösterebilir.
  • Bu yüzden önce bolca veriniz,sonra kuşunuzun yeme miktarına göre,günlük miktarı belirleyebilirsiniz.
  • Günlük olarak,kuş başına 2 yemek kaşığı yem konulması önerilir.
  • Fakat yinede her zaman dolu tutulmalıdır.
  • HBV0000138TXL

Ürün Özellikleri

  • Mama Cinsi Muhabbet Kuşu Yemleri
  • Mama Türü Yetişkin
  • Şekil Granül
Geri Bildirim Ver

Sweet Bird Çizgili Pareket Çekirdeği ile Mutlu Papağanlar

Sweet bird sw-013 çizgili pareket çekirdeği başta şarkıcı papağan olarak da bilinen pareket papağanları olmak üzere diğer papağanlar tarafından da çok sık tüketilen bir yemdir. Evlere renk katan ve insanların vazgeçilmezi olan muhabbet kuşu ve papağanların insanlar tarafından beslenmesi çok eski zamanlara dayanmaktadır. Bütün evcil hayvanlarda olduğu gibi sahipleri tarafından özenli bir bakıma ve ilgiye ihtiyaç duyar. Bu bakımda en fazla dikkat edilecek konulardan birisi ise beslemedir. Papağanların çoğunlukla tükettiği yiyecek çekirdek olmakla birlikte hazırlanan karışık yemler ve vitaminli krakerlerde bulunmaktadır. Papağanlar ana vatanı olan tropikal iklimde genelde ormanda bulunan tohum, meyve parçaları veya bakliyatla beslenir. Bu nedenle çekirdeğin yanında bu yiyeceklerden oluşan karışımların da verilmesinde yarar olacaktır. Paraket papağanı besleyen kişilerin vazgeçilmezi olan Sweet bird sw-013 çizgili pareket çekirdeği içeriği güvenilirdir.

  • Değişken Fiyat
  • Besleyici Yem
  • Papağanların Vazgeçilmezi

Sweet Bird Sw-013 Çizgili Pareket Çekirdeği Sayesinde Papağanlara Lezzetli ve Besleyici Öğün

SW-013 pareket çekirdeği çeşitli markalara göre değişiklik gösterebilir. Doğru bir seçim yapılabilmesi için gerekli bütün araştırmaların yapılması gerekir. Kuşların hayatlarını devam ettirmek için duyduğu en temel ihtiyaç tohum ve sudur. Papağanların ise tohum olarak genellikle çekirdek tüketmektedir. Fakat kuşların da diğer bütün canlılar da olduğu gibi tek düze beslenmemesine dikkat edilmelidir. Sweet bird sw-013 çizgili pareket çekirdeği kullanımı son derece zahmetsizdir. Besleyici ve lezzetli bir yem olarak kullanılan bu çekirdeğin miktarını ayarlamasını yapmak kuşun yaşına ve türüne göre değişmektedir. Kuşun yeme miktarı tespit edildikten sonra düzenli aralıklarla yem kabı boş bırakılmamak suretiyle çekirdek verilmelidir. Bununla birlikte uzmanlar tarafından günlük olarak ortalama 2 yemek kaşığı verilmesi önerilir.

Sweet Bird Sw-013 Çizgili Pareket Çekirdeği 500 gr Özellikleri

Çok farklı çeşitleri bulunan çekirdekler arasında paraket papağanlarının en fazla tükettiği genellikle çizgili türdeki küçük çekirdektir. Kabukları kolay bir şekilde açıldığı için ve aynı zamanda da lezzetli olduğu için çok fazla tüketilen bir türdür. Besleyiciliği ve kalitesi kadar taze olması da büyük bir öneme sahiptir. Bu sayede daha kolay bir şekilde tüketilir ve sindirilmesi de kolay olur. Sweet bird sw-013 çizgili pareket çekirdeği özellikleri de hem bir kuşun yiyeceği kadar kolay hem de oldukça besleyicidir. Pek çok farklı türü bulunan papağanların gereksinimleri doğrultusunda bir yem seçilmesi gereklidir. Çünkü her birinin tükettiği şeyler farklılıklar gösterebilmektedir. Muhabbet kuşları çekirdeğin kabuğunu açmakta zorlanabilir fakat papağanların gagaları daha güçlü olduğu için hiçbir zorluk yaşamadan yiyebilirler.

Sweet Bird Sw-013 Çizgili Pareket Çekirdeği 500 gr Fiyatları

Sweet bird sw-013 çizgili pareket çekirdeği fiyatı paket boyutlarına göre değişiklikler gösterebilmekle genellikle ekonomik düzeydedir. Kuş besleyen herkes tarafından rahatlıkla ulaşılabilecek düzeydedir. Hem bütçeyi zorlamaz hem de sağlıklı ve papağanların sevdiği bir öğün olur. Çekirdek seçimi yapılırken kaliteli olmasına özen gösterilmelidir. Kaliteli olanlar diğerlerine kıyasla biraz daha pahalı olmasına rağmen daha besleyici ve lezzetli olması nedeniyle aradaki farkı fazlasıyla kapatır. Satın almaya karar verilmeden önce mutlaka Sweet bird sw-013 çizgili pareket çekirdeği yorumları okunmalıdır. Çünkü hangi ürün alınacak olursa olsun daha önce kullanmış olan kişileri büyük bir öneme sahiptir. Olumlu ve olumsuz bütün yönlerini tespit ederek almak isteyen kişiler ile net bir şekilde paylaşırlar. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.