SYNOPE Netacell Profesyonel Lazer Picosecond Kalem Mavi Işık Dövme Silme Kalemi

694 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SYNOPE Netacell Profesyonel Lazer Picosecond Kalem Mavi Işık Dövme Silme Kalemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PONİS SAĞLIK Satıcı Ünvanı: MAVİ ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7120498108
    Bu ürün PONİS SAĞLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler: -Ev, güzellik salonu ve eğitim merkezi kullanımı için uygun profesyonel picosecond lazer kalem. -2000000 mermi lazer emisyon süreleri -Kontrol etmek için 9 mavi ışık tipi, 4 toz dosyası -LCD ekran Toz ve dosya numarasını gösterir -Mavi ışık tipi, beyazlatma için kullanın, çiller, akne izleri, yara izleri, köstebek, nevüs vb. -Güçlü ve hızlı enerji doğrudan koyu pigmenti bozar -Cilt dokusuna zarar vermez -Daha az tedavi süresi, daha iyi tedavi etkileri -Geniş müşteri uygulama aralığı, daha dayanıklı ve güvenli -Daha hızlı, daha uzun etki ve herhangi bir hasar olmadan Şartname Öğe türü: taşınabilir picosecond lazer kalem Malzeme: ABS plastik Lazer emisyon süreleri: 2000000 mermi Voltaj: 100 ~ 240v Fiş: ab Enerji yoğunluğu: 4 vites Çalışma frekansı: 9 dosya (mavi ışık) 3 dosya (kırmızı ışık) Kırmızı ışık picosecond ve mavi ışık picosecond arasındaki fark -Mavi ışık picosecond kaleminin gücü ve etkisi daha güçlüdür. Daha profesyonel bir çalışmaya ihtiyaç duyar. Lütfen en düşük frekanstan başlayın, sonra yavaşça uygun seviyeye ayarlayın. -Mavi lazer kalem 9 seviyeleri frekans modu, farklı çıkış frekansı ve dalga boyu var. Flaş alanı daha büyüktür. -Kırmızı lazer kalemi 3 frekans moduna sahiptir, flaş alanı daha küçüktür. Bu ince opperation için uygundur. -Her ikisi de dövme, köstebek, benek vb kaldırmak için, esas olarak melanin için geçerlidir. Mavi ışık ve kırmızı ışık nasıl seçilir? -Her ikisi de köstebek, lentigo, siyah akne izleri, siyah ve mavi dövme, kaş dövme, kaş microblading ve diğer melanin kaldırabilirsiniz. -Siyah renk dövme için , Kırmızı ışık seçebilirsiniz, renkli dövme varsa, mavi ışık seçebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Güç Kaynağı Şarjlı
Geri Bildirim Ver